Stalen taatsdeur

Dé stalen deur specialist in Tilburg

Bij Brink Stalen Deuren zijn we gespecialiseerd in het maken van de mooiste deuren van staal, ook voor u in Tilburg! U kunt er altijd op rekenen dat we met de grootst mogelijke zorg met onze deuren omgaan. We denken dat staal een prachtig materiaal is waar veel verschillende dingen mee te maken zijn. Als u een stalen deur voor Tilburg laat maken, dan weet u zeker dat u een stevige, mooie deur in uw huis krijgt waar u vele jaren van gaat genieten.

Kom langs in onze showroom.

Uw stijl, ambachtelijk gemaakt

Een stalen binnendeur op maat in Tilburg

Bij Brink Stalen Deuren staan we klaar om dé perfecte deur voor u te maken. Neem contact met ons op om uw wensen op dit gebied met u door te nemen, zodat u er zeker van kunt zijn dat u straks een stalen binnendeur op maat in Tilburg heeft hangen. In onze portfolio vindt u voorbeelden van klanten die u voor zijn gegaan. Direct overtuigd van onze kennis en kunde? Vraag dan direct vrijblijvend een offerte op!

taatsdeur met 4 vlakken gelijk verdeelt met 2 zijschermen
Dubbele stalen schuifdeur met zwarte afwerking met glas in huiskamer

Uw stijl, ambachtelijk gemaakt

Waarom kiezen voor Brink Stalen Deuren?

Bij Brink Stalen Deuren bent u verzekerd van vakmanschap en maatwerk voor uw deurprojecten. Wij zorgen voor persoonlijk inmeten, eigen productie en een snelle levering en montage.

Bij Brink Stalen Deuren staan we klaar om u te begeleiden door het hele proces, van ontwerp tot installatie, om uw droomdeur werkelijkheid te maken.

Group 58

Handgemaakt in ons atelier

Authentiek ambachtelijk vakmanschap

Group 59

Snelle levering en montage

Levertijd 2-4 weken

Group 61

Enkel echt staal

Wij werken met de beste materialen

taatsdeur met 4 vlakken gelijk verdeelt met 2 zijschermen
Dubbele stalen schuifdeur met zwarte afwerking met glas in huiskamer

Dé mooiste stalen deuren op maat!

Staal als materiaal voor uw deur

Waarom zou een deur niet van staal gemaakt kunnen worden? Bij Brink Stalen Deuren hebben we mensen klaarstaan die veel ervaring hebben met het maken van stalen deuren, die graag eens voor u gaan bekijken wat er met dit materiaal allemaal mogelijk is. 

Als wij stalen deuren op maat in Tilburg maken, dan gaan we met onze klant eerst eens bekijken wat deze precies voor wensen heeft. Per slot van rekening is het zo dat er met staal veel mogelijk is en dat wij zodoende een deur in meerdere kleuren en maten kunnen maken. Wij zorgen er graag voor dat er stalen deuren in Tilburg komen te hangen die er precies zo uitzien als u dat wenst.

Of

Onze deuren

100% maatwerk gegarandeerd!

Meer weten over onze deur van staal?

Als wij stalen deuren in Tilburg maken, dan gaan we hier met de grootst mogelijke zorg mee om. Per slot van rekening wilt u graag een deur hebben die er niet alleen mooi uitziet, maar die daarbij ook soepel open en dicht gaat. Als u ons een stalen deur laat maken, dan haalt u een unieke deur in huis. Deze deur kan namelijk naar beide kanten open en dichtgedaan worden. We vertellen u hier graag meer over en laten u in een persoonlijk gesprek zien welke stalen deuren wij allemaal voor u kunnen maken in Tilburg.

Daarnaast plaatsen wij ook stalen deuren in de omliggende regio’s zoals Oosterhout, Rucphen of Goirle!

Veelgestelde vragen

Bekijk hieronder onze meest gestelde vragen.

Wij bieden stalen deuren in alle vormen en stijlen aan! Van dubbele taatsdeuren tot en met stalen scheidingswanden. Daarnaast maken wij zowel binnen- als buitendeuren van staal!

De prijzen zijn zeer afhankelijk van uw wensen. Aangezien wij 100% maatwerk leveren is iedere deur of scheidingswand uniek. Wilt u toch een prijs indicatie ontvangen, vraag dan vrijblijvend een offerte aan. Liever direct een gevoel erbij krijgen? Kom dan gerust langs voor een kop koffie in onze showroom!

Een stalen taatsdeur, ook wel bekend als een pivotdeur, is een type deur dat draait rond een verticale as die zich niet aan de rand van de deur bevindt, maar in plaats daarvan ergens in het midden. Hierdoor kan de deur zowel naar binnen als naar buiten draaien, zonder dat er een traditioneel scharnier aan de zijkant nodig is.

Onze specialisten staan u graag te woord, zowel via de telefoon als de mail. Wij beantwoorden doorgaans de mail binnen 24 uur, waardoor u snel voorzien bent van een reactie. 

Wilt u graag direct een offerte aanvragen? Dan kan dit uiteraard vrijblijvend op deze pagina. Wij handelen uw aanvraag dan zo spoedig mogelijk af!

Bezoek onze showroom.

Bij onze werkplaats bevindt zich ook onze showroom. Hier krijgt u een goed beeld van onze deuren en de perfecte kwaliteit ervan. De afwerking bepaalt het resultaat en we voorzien u graag van een goed advies op maat voor uw situatie.

Openingstijden showroom:
Maandag t/m vrijdag: op afspraak
Zaterdagochtend: op afspraak

Plan uw afspraak hieronder gemakkelijk zelf in.
Staat uw gewenste tijd er niet bij, bel ons even.