This is Photoshop's version of Lorem Ipsn gravida nibh vel velit auctor aliquet.Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum auci elit consequat ipsutis sem nibh id elit. quis bibendum auci elit.

Instagram feed

+ 01145928421 SUPPORT@ELATED-THEMES.COM

BEZOEK ONZE SHOWROOM | NEEM CONTACT OP: 0610141032
Image11

Stalen deur Tilburg

Onze passie voor staal

Een stalen deur voor Tilburg

Wie zegt dat deuren altijd maar van hout of kunststof gemaakt moeten worden? Bij Brink Stalen Deuren zijn we gespecialiseerd in het maken van de mooiste deuren van staal, waarbij u er altijd op kunt rekenen dat we met de grootst mogelijke zorg met onze deuren omgaan. We denken dat staal een prachtig materiaal is waar veel verschillende dingen mee te maken zijn. Als u een stalen deur voor Tilburg laat maken, dan weet u zeker dat u een stevige, mooie deur in uw huis krijgt waar u vele jaren van gaat genieten. Wij maken die stalen deur op maat voor Tilburg en omstreken.

Staal als materiaal voor uw deur

Waarom zou een deur niet van staal gemaakt kunnen worden? Bij Brink Stalen Deuren hebben we mensen klaarstaan die veel ervaring hebben met het maken van stalen deuren, die graag eens voor u gaan bekijken wat er met dit materiaal allemaal mogelijk is. Als wij stalen deuren op maat in Tilburg maken, dan gaan we met onze klant eerst eens bekijken wat deze precies voor wensen heeft. Per slot van rekening is het zo dat er met staal veel mogelijk is en dat wij zodoende een deur in meerdere kleuren en maten kunnen maken. Wij zorgen er graag voor dat er stalen deuren in Tilburg komen te hangen die er precies zo uitzien als u dat wenst.

Meer weten over onze stalen deur voor Tilburg?

Als wij stalen deuren in Tilburg maken, dan gaan we hier met de grootst mogelijke zorg mee om. Per slot van rekening wilt u graag een deur hebben die er niet alleen mooi uitziet, maar die daarbij ook soepel open en dicht gaat. Als u ons een taatsdeur laat maken, dan haalt u een unieke deur in huis die naar beide kanten open en dichtgedaan kan worden. We vertellen u hier graag meer over en laten u in een persoonlijk gesprek zien welke stalen deuren in Tilburg wij allemaal voor u kunnen maken.

Maak een afspraak in onze showroom

Mijn passie
voor staal.

Mijn naam is Ruud van den Brink.

Ik heb mijn opleiding als monteur gedaan met als nevenvakken metaalbewerking en lassen.

Waar wij voor staan is kwaliteit en duurzaamheid en het afleveren van een mooi product.

Alles maken wij op maat en hierdoor zijn de mogelijkheden ongekend.

Onze hoofdtaken bestaan uit het vervaardigen van prachtige stalen deuren en wanden.

Tevreden klanten

Deze week heeft Brink Stalen Deuren een stalen schuifdeur bij ons geplaatst. Het kosten de nodige moeite (met een scheef plafond en scheve muur) maar dankzij wat extra effort zit hij er super mooi in. Heel erg blij mee, ziet er echt tof uit!

Wouter Withagen

Beste Fam. Brink Wat zijn wij blij met onze stalen taatsdeuren! Ze zijn nog mooier geworden dan wij verwacht hadden. Over jullie snelle levering , de goede kwaliteit van de deuren en goede service zijn wij heel tevreden. Dank jullie wel. 🙂

Lillian Kolenbrander

Vandaag is de taatsdeur geplaatst in ons appartement in Bussum. Het is was een hele uitdaging voor Ruud om een technisch goede constructie te maken en een mooi vormgegeven taatsdeur te ontwerpen van 1.4 m breed en 3.2 m hoog. Het resultaat is prachtig geworden; echt vakwerk en voor een redelijke prijs en snelle levering. Het plaatsen van het frame en de deur is door de mannen van Brink zeer vakkundig en zorgvuldig uitgevoerd. Onze hartelijke dank! Ferdinand & Paul Bussum

Ferdinand