Stalen schuifdeur

Stalen schuifdeur laten plaatsen

Het gebruik van staal voor binnendeuren en kozijnen is tegenwoordig een ware trend. Ondanks dat staal zo populair is, blijft het een uniek product die u niet vaak zult tegenkomen. Esthetisch is staal een echte aanwinst voor uw interieur. Wij hebben veel ervaring met het maken van stalen schuifdeuren, wat wij in eigen beheer doen.

Kom langs in onze showroom.

Uw stijl, ambachtelijk gemaakt

Een moderne & luxe uitstraling

Staal heeft een zeer moderne en luxe uitstraling en zal in zowel een modern interieur als een klassieker interieur goed tot zijn recht komen. Als het om stalen binnendeuren gaat, dan heeft u verschillende opties, zoals een scharnierdeur, taatsdeur of een schuifdeur. Met een stalen schuifdeur bent u geen ruimte kwijt voor het openen van de deur en daarom is deze deur ook goed te plaatsen in kleinere ruimtes.

stalen schuifdeur van staal in de keuken
Schuifwand van staal

Uw stijl, ambachtelijk gemaakt

Waarom kiezen voor Brink Stalen Deuren?

Bij Brink Stalen Deuren bent u verzekerd van vakmanschap en maatwerk voor uw deurprojecten. Wij zorgen voor persoonlijk inmeten, eigen productie en een snelle levering en montage.

Bij Brink Stalen Deuren staan we klaar om u te begeleiden door het hele proces, van ontwerp tot installatie, om uw droomdeur werkelijkheid te maken.

Group 58

Handgemaakt in ons atelier

Authentiek ambachtelijk vakmanschap

Group 59

Snelle levering en montage

Levertijd 2-4 weken

Group 61

Enkel echt staal

Wij werken met de beste materialen

Stalen schuifwand in modern huis van keuken naar gang

creëer ruimte

Deel een grote ruimte eenvoudig op

Heeft u de ruimte voor een dubbele stalen schuifdeur, dan is het zeker aan te raden om hiervoor te kiezen. Een dubbele stalen schuifdeur kunt u gebruiken als u een grote ruimte wilt opdelen in twee ruimtes of als u een lange wand stijlvol wilt aankleden.

U kunt ervoor kiezen om de dubbele deur open te laten, zodat u alsnog één grote ruimte creëert of u sluit ze als u de ruimte duidelijk van elkaar wilt scheiden. Een dubbele stalen schuifdeur is voorzien van glas, zodat daglicht doordringt tot in de andere ruimte. Met een dubbele stalen schuifdeur op maat, bepaalt u zelf de vakindeling van het glas en of u helder glas of melkglas in uw schuifdeuren wilt hebben.

Of

Onze deuren

Lorem ipsum

Stalen schuifdeuren bij Brink Stalen Deuren

Wilt u ook stalen schuifdeuren laten installeren? Neemt u dan contact op met Brink Stalen Deuren. Het gebruik van staal in onze deuren en wanden, is onze passie. In ons assortiment vindt u onze standaard stalen deuren, die al heel bijzonder zijn, maar u kunt ook kiezen voor stalen schuifdeuren op maat. Wij verwerken dan al uw wensen in uw stalen schuifdeuren. Of u nu een enkele stalen schuifdeur wilt, een dubbele schuifdeur of als u speciale wensen heeft omtrent het glas, wij kunnen de ideale stalen schuifdeuren voor u realiseren.

Veelgestelde vragen

Bekijk hieronder onze meest gestelde vragen.

Stalen schuifdeuren bieden een moderne en luxe uitstraling aan uw interieur. Ze zijn geschikt voor zowel moderne als klassieke interieurs en kunnen ruimtebesparend worden geplaatst in kleinere ruimtes

Ja, een dubbele stalen schuifdeur is ideaal om een grote ruimte op te splitsen in twee afzonderlijke ruimtes. U kunt ze open laten om één grote ruimte te behouden of sluiten om de ruimtes van elkaar te scheiden. De deur kan eventueel worden voorzien van glas om daglicht door te laten.

Bij Brink Stalen Deuren kunt u stalen schuifdeuren op maat laten maken. U kunt de vakindeling van het glas zelf bepalen en kiezen tussen helder glas of melkglas. Wij realiseren uw speciale wensen voor de stalen schuifdeuren.

Neem contact op met Brink Stalen Deuren om stalen schuifdeuren te laten installeren, of vraag direct een offerte aan! In ons assortiment vindt u standaard stalen deuren en op maat gemaakte stalen schuifdeuren. Wij verwerken uw wensen om dé ideale stalen schuifdeur voor u realiseren.

Bezoek onze showroom.

Bij onze werkplaats bevindt zich ook onze showroom. Hier krijgt u een goed beeld van onze deuren en de perfecte kwaliteit ervan. De afwerking bepaalt het resultaat en we voorzien u graag van een goed advies op maat voor uw situatie.

Openingstijden showroom:
Maandag t/m vrijdag: op afspraak
Zaterdagochtend: op afspraak

Plan uw afspraak hieronder gemakkelijk zelf in.
Staat uw gewenste tijd er niet bij, bel ons even.