Stalen scheidingswand

Stalen scheidingswand met glas

Bent u toe aan het vernieuwen van uw inrichting? Of zoekt u een nieuw element om uw inrichting weer een verfrissende look te geven? Werp dan eens een blik op onze stalen scheidingswand met glas. Of het nu dient als een roomdivider, een manier om natuurlijk licht te verspreiden of een mooi versiering van de ruimte deeze stalen scheidingswand voegt een uniek karakter toe aan elke ruimte.  

Kom langs in onze showroom.

Uw stijl, ambachtelijk gemaakt

Dé specialist in de markt!

Brink Stalen Deuren is gespecialiseerd in het maken van een prachtige scheidingswand van staal en glas. Wij maken deze helemaal voor u op maat, zodat hij prachtig in uw huis of kantoor past. Uiteraard komen we deze dan ook helemaal voor u installeren. Wij maken een stalen scheidingswand met glas op maat, zodat u uzelf geen zorgen hoeft te maken of deze wel helemaal goed past.

Stalen schuifwand Anodic brons afscheiding van gang en woonkamer
Wandafscheiding van staal

Uw stijl, ambachtelijk gemaakt

Waarom kiezen voor Brink Stalen Deuren?

Bij Brink Stalen Deuren bent u verzekerd van vakmanschap en maatwerk voor uw deurprojecten. Wij zorgen voor persoonlijk inmeten, eigen productie en een snelle levering en montage.

Bij Brink Stalen Deuren staan we klaar om u te begeleiden door het hele proces, van ontwerp tot installatie, om uw droomdeur werkelijkheid te maken.

Group 58

Handgemaakt in ons atelier

Authentiek ambachtelijk vakmanschap

Group 59

Snelle levering en montage

Levertijd 2-4 weken

Group 61

Enkel echt staal

Wij werken met de beste materialen

taatsdeur met 4 vlakken gelijk verdeelt met 2 zijschermen
Schuifwand staal

Vakmannen met jaren ervaring!

Jaren ervaring met glazen stalen scheidingswanden

Brink Stalen Deuren is een bedrijf dat al vele jaren actief is op het gebied van stalen deuren, tochtportalen en scheidingswanden. We hebben een echte passie voor staal en zetten deze om in het ontwerpen en maken van mooi, stevige producten voor in uw huis of kantoor.

Alles wat wij maken is van staal en we weten dan ook goed wat hier allemaal mee mogelijk is. Zo kunnen wij een product maken dat voor u helemaal naar wens is. Onze producten helpen u een nieuwe sfeer in uw huis te creëren. Neem contact met ons op als u zelf al een idee heeft voor een scheidingswand of deur, maar ook als u ons graag een ontwerp voor u wil laten maken. Wij gaan dan graag voor u aan de slag.

Of

Onze deuren

Scheidingswand met glas?

Meer weten? Wij staan u graag te woord!

Ziet u zo’n stalen scheidingswand met glas op maat wel zitten, maar wilt u eerst eens zien hoe dit er uit kan komen te zien? Dan nodigen wij u uit om eens een kijkje te nemen bij de verschillende voorbeelden die we elders op deze website voor u klaar hebben staan. Zo krijgt u een goede indruk van hoe een dergelijke wand er ook in uw eigen inrichting uit kan komen te zien. Wij zorgen er dan graag voor dat ook u straks kunt gaan genieten van zo’n prachtige stalen scheidingswand met glas!

Veelgestelde vragen

Bekijk hieronder onze meest gestelde vragen.

Een stalen scheidingswand met glas is een prachtig nieuw element dat uw interieur kan verfraaien. Het voegt stijl en functionaliteit toe aan uw huis of kantoor, wat bijdraagt aan een prachtige uitstraling!

Brink Stalen Deuren is gespecialiseerd in het op maat maken en installeren van stalen scheidingswanden met glas. Met jarenlange ervaring en passie voor staal en design, bieden wij oplossingen die naadloos passen bij uw interieur.

Op de website van Brink Stalen Deuren vindt u diverse voorbeelden van stalen scheidingswanden met glas. Deze voorbeelden geven u een idee van de mogelijkheden en helpen u een beeld te vormen van hoe zo’n wand er in uw eigen interieur uit kan zien. Neem gerust een kijkje voor inspiratie.

Bezoek onze showroom.

Bij onze werkplaats bevindt zich ook onze showroom. Hier krijgt u een goed beeld van onze deuren en de perfecte kwaliteit ervan. De afwerking bepaalt het resultaat en we voorzien u graag van een goed advies op maat voor uw situatie.

Openingstijden showroom:
Maandag t/m vrijdag: op afspraak
Zaterdagochtend: op afspraak

Plan uw afspraak hieronder gemakkelijk zelf in.
Staat uw gewenste tijd er niet bij, bel ons even.