Brink Stalen Deuren

Dubbele Stalen Schuifdeuren

Wanneer het aankomt op het kiezen van de juiste deur voor uw huis, zijn er tal van opties beschikbaar. Een dubbele stalen schuifdeur is een keuze die niet alleen stijl en elegantie toevoegt aan u woning, maar ook functionaliteit en duurzaamheid biedt.

Kom langs in onze showroom.

Uw stijl, ambachtelijk gemaakt

De voordelen van dubbele stalen schuifdeuren

1. Stijlvol Ontwerp
Dubbele stalen schuifdeuren zijn niet alleen functioneel, maar ook bijzonder stijlvol. Ze voegen een moderne en strakke uitstraling toe aan de woning, waardoor het er direct chiquer uitziet.

2. Ruimtebesparing
Een van de grootste voordelen van schuifdeuren is dat ze weinig ruimte in beslag nemen. Dubbele stalen schuifdeuren schuiven zijwaarts in plaats van naar binnen of naar buiten te zwaaien, wat betekent dat er meer bruikbare ruimte over blijft.

3. Duurzaamheid
Stalen schuifdeuren zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal en zijn uiterst duurzaam. Ze zijn bestand tegen de elementen en bieden langdurige prestaties zonder veel onderhoud.

taatsdeur met 4 vlakken gelijk verdeelt met 2 zijschermen
Dubbele stalen schuifdeur met zwarte afwerking met glas in huiskamer

Uw stijl, ambachtelijk gemaakt

Waarom kiezen voor Brink Stalen Deuren?

Bij Brink Stalen Deuren bent u verzekerd van vakmanschap en maatwerk voor uw deurprojecten. Wij zorgen voor persoonlijk inmeten, eigen productie en een snelle levering en montage.

Bij Brink Stalen Deuren staan we klaar om u te begeleiden door het hele proces, van ontwerp tot installatie, om uw droomdeur werkelijkheid te maken.

Group 58

Handgemaakt in ons atelier

Authentiek ambachtelijk vakmanschap

Group 59

Snelle levering en montage

Levertijd 2-4 weken

Group 61

Enkel echt staal

Wij werken met de beste materialen

taatsdeur met 4 vlakken gelijk verdeelt met 2 zijschermen
Dubbele stalen schuifdeur met zwarte afwerking met glas in huiskamer

100% maatwerk gegarandeerd

De verschillende toepassingen

Naast de benoemde voordelen zijn de dubbele stalen deuren ook nog eens veelzijdig in gebruik. Zo past deze variant van een stalen deur in situaties als: 

  1. Buitendeur
    Deze deuren zijn ideaal als buitendeuren en dienen als een prachtige scheiding in je woning.

  2. Binnendeur
    De dubbele schuifdeur kun je ook binnen gebruiken om specifieke ruimtes van elkaar te scheiden. 
Of

Onze deuren

Echte ambacht door professionals

Maak de juiste keuze

Het kiezen van de juiste dubbele stalen schuifdeur is natuurlijk van groot belang. Iedere woning is namelijk anders en daardoor houden wij nauw rekening met de bijpassende maten en afmeting. 

Brink Stalen Deuren neemt dan ook de volledige installatie uit handen. Wij komen de maten opmeten en maken hierna de stalen dubbele schuifdeur pérfect op maat. Naast stalen schuifdeuren maken 

Veelgestelde vragen

Bekijk hieronder onze meest gestelde vragen.

Wij bieden stalen deuren in alle vormen en stijlen aan! Van dubbele taatsdeuren tot en met stalen scheidingswanden. Daarnaast maken wij zowel binnen- als buitendeuren van staal!

De prijzen zijn zeer afhankelijk van uw wensen. Aangezien wij 100% maatwerk leveren is iedere deur of scheidingswand uniek. Wilt u toch een prijs indicatie ontvangen, vraag dan vrijblijvend een offerte aan. Liever direct een gevoel erbij krijgen? Kom dan gerust langs voor een kop koffie in onze showroom!

Een stalen taatsdeur, ook wel bekend als een pivotdeur, is een type deur dat draait rond een verticale as die zich niet aan de rand van de deur bevindt, maar in plaats daarvan ergens in het midden. Hierdoor kan de deur zowel naar binnen als naar buiten draaien, zonder dat er een traditioneel scharnier aan de zijkant nodig is.

Onze specialisten staan u graag te woord, zowel via de telefoon als de mail. Wij beantwoorden doorgaans de mail binnen 24 uur, waardoor u snel voorzien bent van een reactie. 

Wilt u graag direct een offerte aanvragen? Dan kan dit uiteraard vrijblijvend op deze pagina. Wij handelen uw aanvraag dan zo spoedig mogelijk af!

Bezoek onze showroom.

Bij onze werkplaats bevindt zich ook onze showroom. Hier krijgt u een goed beeld van onze deuren en de perfecte kwaliteit ervan. De afwerking bepaalt het resultaat en we voorzien u graag van een goed advies op maat voor uw situatie.

Openingstijden showroom:
Maandag t/m vrijdag: op afspraak
Zaterdagochtend: op afspraak

Plan uw afspraak hieronder gemakkelijk zelf in.
Staat uw gewenste tijd er niet bij, bel ons even.