Stalen scheidingswand

Stalen scheidingswand laten maken

Wilt u een stalen scheidingswand voor uw huis laten maken? Hiermee kunt u een ruimte opnieuw inrichten, of van een grote ruimte zoals de woonkamer twee kleinere ruimtes maken. U heeft dan heel wat verschillende opties. Bij Brink Stalen Deuren kunnen wij dan een prachtige stalen scheidingswand voor u maken.

Kom langs in onze showroom.

Uw stijl, ambachtelijk gemaakt

Echte passie voor het werken met staal

We hebben bij ons bedrijf een echte passie voor staal en het hiermee werken. Wij maken voor u een scheidingswand van staal die er niet alleen prachtig uitziet, maar die daarbij ook nog eens helemaal naar uw wens wordt gemaakt. U heeft een scheidingswand in uw huis die er niet alleen modern en stijlvol uitziet, maar die daarbij ook nog eens een mooi, strak element in uw inrichting vertegenwoordigt.

Wilt u de scheidingswand compleet maken? Kies er dan voor om dit te combineren met een stalen scharnierdeur!

Stalenwand met taatsdeur afscheiding gang en woonkamer.
Wand van staal

Uw stijl, ambachtelijk gemaakt

Waarom kiezen voor Brink Stalen Deuren?

Bij Brink Stalen Deuren bent u verzekerd van vakmanschap en maatwerk voor uw deurprojecten. Wij zorgen voor persoonlijk inmeten, eigen productie en een snelle levering en montage.

Bij Brink Stalen Deuren staan we klaar om u te begeleiden door het hele proces, van ontwerp tot installatie, om uw droomdeur werkelijkheid te maken.

Group 58

Handgemaakt in ons atelier

Authentiek ambachtelijk vakmanschap

Group 59

Snelle levering en montage

Levertijd 2-4 weken

Group 61

Enkel echt staal

Wij werken met de beste materialen

taatsdeur met 4 vlakken gelijk verdeelt met 2 zijschermen
Taatswand ongelijke vlakverdeling Anodic brons afscheiding

Duurzaam en elegant

Een stalen scheidingswand voor de woonkamer

Wilt u uw huis of kantoor opnieuw indelen? Heeft u een grote ruimte waar u eigenlijk makkelijk twee ruimtes van zou kunnen maken en bent u nu op zoek naar een goede manier om deze ruimtes van elkaar te scheiden. We raden u dan van harte aan om eens een kijkje te komen nemen bij de verschillende producten die wij bij Brink Stalen Deuren voor u kunnen maken. We zijn namelijk niet alleen maar gespecialiseerd in het maken van stalen deuren in meerdere soorten en maten, maar maken ook graag de mooiste stalen scheidingswand voor uw woonkamer. U krijgt dan een wand in uw interieur die er niet alleen heel mooi uitziet, maar die daarbij ook nog eens heel duurzaam is.

Of

Onze deuren

Echt vakwerk op maat!

Wilt u een stalen scheidingswand op maat laten maken?

U wilt iets unieks in uw huis, wat niet zomaar bij een woonwinkel gekocht kan worden en wat niet iedereen bij u in de straat al in huis heeft? Een unieke stalen scheidingswand die helemaal voor u op maat wordt gemaakt zodat hij perfect op uw inrichting aansluit? Brink Stalen Deuren is dan uw ideale partner. We komen dan eerst even bij u opmeten wat de maten voor uw scheidingswand van staal precies moeten zijn, waarna we voor u aan de slag gaan met de productie hiervan. Als u meer wilt weten over wat wij allemaal voor u kunnen maken, dan mag u hier natuurlijk altijd contact over opnemen met ons. Of neem om te beginnen eens een kijkje bij de vele voorbeelden van stalen scheidingswanden, die wij elders op deze website voor u klaar hebben staan. Zo krijgt u alvast een goede indruk van wat u hier allemaal van kunt verwachten.

Veelgestelde vragen

Bekijk hieronder onze meest gestelde vragen.

Een stalen scheidingswand biedt de mogelijkheid om een ruimte opnieuw in te richten of een grote ruimte op te splitsen in kleinere ruimtes. Brink Stalen Deuren kan een prachtige en op maat gemaakte stalen scheidingswand creëren die modern, stijlvol en duurzaam is.

Brink Stalen Deuren heeft een echte passie voor staal en maakt scheidingswanden die er niet alleen prachtig uitzien, maar ook volledig aan uw wensen voldoen. De stalen scheidingswand voegt een strak element toe aan uw interieur en representeert zowel moderniteit als stijl.

Ja, wij realiseren volledig op maat ontworpen scheidingswanden voor uw woonkamer! Wilt u graag weten wat de mogelijkheden hiervoor zijn? Neem dan contact met ons op, of vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

Op de website van Brink Stalen Deuren kunt u verschillende voorbeelden van stalen scheidingswanden bekijken. Deze voorbeelden geven u een goed beeld van de mogelijkheden en wat u kunt verwachten bij het laten maken van een op maat gemaakte stalen scheidingswand.

Bezoek onze showroom.

Bij onze werkplaats bevindt zich ook onze showroom. Hier krijgt u een goed beeld van onze deuren en de perfecte kwaliteit ervan. De afwerking bepaalt het resultaat en we voorzien u graag van een goed advies op maat voor uw situatie.

Openingstijden showroom:
Maandag t/m vrijdag: op afspraak
Zaterdagochtend: op afspraak

Plan uw afspraak hieronder gemakkelijk zelf in.
Staat uw gewenste tijd er niet bij, bel ons even.