Glazen taatsdeur

Glazen taatsdeur
op maat

Bij Brink Stalen Deuren bent u aan het juiste adres als u een unieke deur wilt laten maken. Wij hebben veel ervaring met het maken van glazen taatsdeuren, wat wij in eigen beheer doen. In onze fabriek gaan we graag aan de slag met een deur voor uw huis of kantoor. 

Kom langs in onze showroom.

Uw stijl, ambachtelijk gemaakt

Grootste zorg voor onze klanten

Wilt u bijvoorbeeld een glazen taatsdeur? Dan kunt u er op rekenen dat wij deze met de grootst mogelijke zorg voor u gaan maken. Samen met u bekijken we uw wensen en de afmetingen die uw deur moet hebben. We maken deze deur voor u en staan daarna ook klaar om de deur bij u thuis op te hangen. Zo heeft u straks een unieke deur in huis die echt iets aan uw inrichting toevoegt.

Taatsdeur 6 vlaks
Taatsdeur lange greep in stenen muur

Uw stijl, ambachtelijk gemaakt

Waarom kiezen voor Brink Stalen Deuren?

Bij Brink Stalen Deuren bent u verzekerd van vakmanschap en maatwerk voor uw deurprojecten. Wij zorgen voor persoonlijk inmeten, eigen productie en een snelle levering en montage.

Bij Brink Stalen Deuren staan we klaar om u te begeleiden door het hele proces, van ontwerp tot installatie, om uw droomdeur werkelijkheid te maken.

Group 58

Handgemaakt in ons atelier

Authentiek ambachtelijk vakmanschap

Group 59

Snelle levering en montage

Levertijd 2-4 weken

Group 61

Enkel echt staal

Wij werken met de beste materialen

Taatsdeur 4 vlaks
Stijlvolle stalen Taatsdeur ongelijk vlaks voor woningen met industriële uitstraling

Lorem ipsum

De mooiste glazen taatsdeuren

Een taatsdeur is een speciaal soort deur, die op een aantal manieren echt uniek is. Om te beginnen is dit namelijk een deur die zowel naar binnen als naar buiten toe open kan. Daarbij is het ook een deur die op een bijzondere manier wordt opgehangen. 

 

Deze deur wordt namelijk niet aan de muur vastgemaakt, maar aan het plafond en de vloer. Zo is het ook mogelijk om een taatsdeur van glas overal te plaatsen waar u dit wenst. Wij maken een taatsdeur van glas op maat voor u, die perfect past in het interieur van uw huis of kantoor.

Of

Onze deuren

Lorem ipsum

Meer weten over onze glazen taatsdeuren?

Als u meer wilt weten over onze taatsdeur van glas, dan kunt u altijd even contact met ons opnemen met uw vragen. We hebben een echte passie voor alles wat met staal te maken heeft en kunnen hier de mooiste dingen van maken. Elk product dat wij maken is duurzaam en van hoge kwaliteit. We maken onze taatsdeuren van glas op maat, zodat hij in elke inrichting past. Op onze website vindt u een groot aantal voorbeelden van de deuren, zodat u alvast een indruk krijgt van wat wij allemaal voor u kunnen betekenen.

Veelgestelde vragen

Bekijk hieronder onze meest gestelde vragen.

Een glazen taatsdeur kan zowel naar binnen als naar buiten openen, en wordt opgehangen aan het plafond of aan de vloer bevestigd. Dit unieke ontwerp maakt het mogelijk om de deur overal te plaatsen. Brink Stalen Deuren maakt op maat gemaakte glazen taatsdeur die perfect passen bij uw huis of kantoorinrichting.

Brink Stalen Deuren maakt elke deur met zorg en ervaring, inclusief glazen taatsdeuren. Onze deuren zijn duurzaam en van hoge kwaliteit. Het unieke ontwerp van de taatsdeuren biedt de flexibiliteit om de deuren in diverse interieurs te plaatsen.

Op onze website staan diverse voorbeelden van onze glazen taatsdeuren. Deze geven u een goed beeld van de mogelijkheden en inspiratie voor uw eigen project. Neem gerust een kijkje en ontdek wat wij voor u kunnen realiseren.

Voor vragen over onze glazen taatsdeuren kunt u altijd contact met ons opnemen. We zijn gepassioneerd over staal en leveren duurzame, hoogwaardige producten. Onze op maat gemaakte deuren passen perfect in elke inrichting. Op onze website vindt u voorbeelden om een indruk te krijgen van ons aanbod.

Bezoek onze showroom.

Bij onze werkplaats bevindt zich ook onze showroom. Hier krijgt u een goed beeld van onze deuren en de perfecte kwaliteit ervan. De afwerking bepaalt het resultaat en we voorzien u graag van een goed advies op maat voor uw situatie.

Openingstijden showroom:
Maandag t/m vrijdag: op afspraak
Zaterdagochtend: op afspraak

Plan uw afspraak hieronder gemakkelijk zelf in.
Staat uw gewenste tijd er niet bij, bel ons even.