Een tevreden klant verlaat het pand.

Tevreden over onze service? U helpt ons enorm door een review achter te laten op onze Google bedrijfspagina!

Google Reviews

Meerdere tevreden klanten

Patrick van Dooren
Patrick van Dooren
3-6-2023
Read More
SERVICE, VAKMANSCHAP en KWALITEIT met hoofdletters!

Ruud heeft voor ons de stalen deuren - waar wij lang van hebben gedroomd - mooi en snel gemaakt. Wij hebben in onze oriëntatie veel stalen deuren gezien, maar de deuren van Brink Stalen Deuren onderscheiden zich echt door het gebruik van robuuster staal, mooi laswerk en poedercoated afwerking en het fantastische ingebouwde soft-close systeem. Daarnaast heeft Brink Stalen Deuren de installatie van de deuren met oog voor detail en zorg voor de situatie in onze woning verzorgd! TOP werk en een pronkstuk in onze woning.
Fam. Somers / Leenaerts
Fam. Somers / Leenaerts
10-11-2022
Read More
Knap staaltje werk

"9 november 2022 2 enkele en een dubbele taatsdeur laten hangen door Brink stalen deuren, Ruud is een vakman die weet waar hij voor staat. Tussen inmeten en plaatsen zaten drie weken, waar is dat tegenwoordig nog mogelijk…. De deuren zijn vakkundig gemaakt en gemonteerd. Wat zijn we onwijs blij met de taatsdeuren. Ruud super bedankt en succes met je toekomstige pand in Zegge."
Michel
Michel
23-09-2022
Read More
Wat een prachtige deur!

"Vandaag is onze taatsdeur geplaatst. Wat is hij mooi geworden. Brink Stalen Deuren heeft echt vakwerk geleverd. Zowel de communicatie en begeleiding vooraf als het inmeten en plaatsen van de deur is perfect gegaan. Mochten we ooit nog een deur nodig hebben, dan komen we zeker bij jullie terug en verder raden we jullie zeker aan bij anderen!!!"
Wilma en Herman van Lint.
Wilma en Herman van Lint.
04-07-2022
Read More
Wat een passie en vakmanschap!

"Via internet bij dit prachtige bedrijf terecht gekomen. Het klikte meteen en we werden het al snel eens; Brink gaat onze stalen deuren leveren. Na het professioneel inmeten in ons nieuwe appartement van drie taatsdeuren met drie vlakken [waarvan 1 met zijpanelen] en een schuifdeur voor de inloopkast werden de deuren binnen 3 weken al geplaatst. De mannen van Brink hebben een huzaren stuk werk verricht en alle deuren op 1 dag geplaatst. Wat een knap stuk vakwerk. Alles klopt. Het zijn stuk voor stuk juweeltjes geworden. We zijn er super blij mee. Heel erg bedankt Ruud en alle lof voor je vader en collega."
Jurgen en Nancy
Jurgen en Nancy
28-09-2021
Read More
Knap vakmanschap

Super goede en serieuze partij als je op zoek bent naar stalen deuren in je huis. Ruud is kundig en denkt oplossingsgericht met je mee. Korte doorlooptijd. Gemaakte afspraken worden keurig nagekomen. Kortom een aanrader!
Ferdinand
Ferdinand
09-04-2021
Read More
Nieuwe Taatsdeur Bussum

Vandaag is de taatsdeur geplaatst in ons appartement in Bussum. Het is was een hele uitdaging voor Ruud om een technisch goede constructie te maken en een mooi vormgegeven taatsdeur te ontwerpen van 1.4 m breed en 3.2 m hoog. Het resultaat is prachtig geworden; echt vakwerk en voor een redelijke prijs en snelle levering. Het plaatsen van het frame en de deur is door de mannen van Brink zeer vakkundig en zorgvuldig uitgevoerd. Onze hartelijke dank! Ferdinand & Paul Bussum
Jelle
Jelle
07-10-2021
Read More
Deur geplaatst

Afgelopen jaar hebben Ruud en zijn pa bij ons in Rotterdam een deur geplaatst. Aardige mensen, snelle service en goede prijs. Aanrader!
Erik Strijdonk
Erik Strijdonk
29-06-2020
Read More
Deur geplaatst

"Enkele maanden terug deur geplaats door dit bedrijf. Wat een vakmensen ! Deur door hen zelf opgemeten en geplaats. Echt millimeter werk en secure plaatsing. Zowel het maken en het plaatsen van de deur was super. Echte aanrader dit bedrijf !!"
Hugo
Hugo
05-12-2019
Read More
Nieuwe deur

Mooie 4 vaks deur gemaakt door Ruud en zijn team, van de week opgehangen. En erg tevreden. Fijn contact en een mooie prijs
Sanne
Sanne
12-11-2019
Read More
Taatsdeur

Prachtige taatsdeur! Top service! Super vriendelijk! Nauwkeurige montage! Ik zou Brink stalen deuren iedereen aanbevelen!
Rick de Graaff
Rick de Graaff
13-09-2019
Read More
Schuifdeuren

Na een teleurstellend eindresultaat van een niet nader te noemen leverancier van stalen En-suite schuifdeuren, zijn we bij Brink stalen deuren met grote tevredenheid geslaagd. De maatwerk En-suite schuifdeuren van Brink zijn zeer mooi afgewerkt, het glas is zeer netjes en zonder kitnaden gemonteerd en alles kan naar eigen wensen en ontwerp worden samengesteld. Een aanrader!
Fam Coenen
Fam Coenen
01-06-2019
Read More
Taatsdeur

"Vandaag de taatsdeur geplaats door Ruud. We zijn zeer tevreden over het mooie resultaat echt vakwerk. De levering was zeer snel in één woord TOP!!"
Hans&Loes Verbraak
Hans&Loes Verbraak
24-05-2019
Read More
Taatsdeur

Via ‘n kennis geattendeerd op vakmanschap Ruud. Dat kunnen wij beamen met onze stalen taatsdeur! Na ‘n goede ontwerpfase deur geplaatst. We hadden onmiddellijk het WoW gevoel. Vakmanschap is meesterschap en dat hebben we ervaren. Onze kamer is er echt mee verrijkt! Klasse Ruud!!
Helena
Helena
28-02-2019
Read More
Schanier deuren

"Beste Ruud, Vandaag heb jij en je vader 2 stalen schanier deuren bij ons geplaatst. Jullie waren heel zorgvuldig en werken netjes! Vakwerk! Heel erg blij met het eindresultaat! En niet te vergeten, zeer snelle service, TOP!"
Anita en Max Ungerer
Anita en Max Ungerer
22-02-2019
Read More
Taatsdeuren

"Beste Ruud, Vandaag heb jij met jouw vader twee taatsdeuren bij ons geplaatst. Jullie hebben vakwerk geleverd. De deuren zijn prachtig; een lust voor het oog ! Groeten Anita en Max"
Karel van Veen
Karel van Veen
18-02-2019
Read More
Taatsdeur

"Vandaag, 18-2-2019 is onze stalen taatsdeur geplaatst door Ruud en zijn vader. Wat een vakwerk! Ik wilde een stalen taatsdeur voor de hal naar de woonkamer van 130 x 300 cm. Na enige tijd zoeken op het internet, kwam ik uit op de website van Brink Stalen Deuren. Voor hen was dit geen probleem. De deur is een uitstraling van kwaliteit en vakmanschap. Het is ongelooflijk dat zo'n grote, zware deur, zo soepel open en dicht gaat. Ruud en je vader, bedankt. Karel"
Thea Nijenkamp
Thea Nijenkamp
6-04-23
Read More
Top van begin tot eind.

Prachtige deur gekregen. Goede en volledige informatie, prima prijs, fijne, vriendelijke mensen. Persoonlijke benadering. Vakmanschap. Absoluut aan te bevelen.
Marjan
Marjan
3-1-2023
Read More
Schuifdeur

Zeer snel en goed geleverd. Een plaatje en heel blij mee.
Familie van der Poel
Familie van der Poel
6-11-2022
Read More
Fantastische Taatswand

"Super tevreden!! Vanaf het moment in de showroom, prima uitleg gekregen van Ruud. Dezelfde dag bestond er al de mogelijkheid om in te komen meten. 3 weken later is de taatswand met schuifdeuren al geleverd en geplaatst. Het resultaat is fantastisch"
Familie de Leeuw
Familie de Leeuw
21-09-2022
Read More
Onwijs tevreden!! Taastdeur en ensuite schuifpui, super gaaf!!

In één woord geweldig! Wat een vakmanschap! We zijn heel blij met onze mooie aanwinsten. De ensuite geeft precies die finishing touch aan onze woning waar we naar op zoek waren. Het geeft een warm en knus gevoel in huis. Ik kan iedereen dit adres aanraden!
Anno Talsma
Anno Talsma
29-03-2022
Read More
Prachtige stalen deur met 1 vlak

"Onwijs blij met onze deur van Brink stalen deuren. Erg fijn contact gehad met Ruud over onze wensen waarbij Ruud altijd eerlijk advies heeft gegeven en erg snel reageerde. Het opmeten en plaatsen ging allemaal erg vlot en de deur staat fantastisch in onze woonkamer. Prijs kwaliteit verhouding ook erg goed! Ik zou Brink stalen deuren zeker adviseren aan mijn vrienden en kennissen. Gr, Anno & Robin Almere"
Marion
Marion
29-010-2021
Read More
waar voor je geld

Wij hebben ervaren dat Brink Stalen Deuren staat voor: kwaliteit, vakmanschap, snelheid, en goede service. Echt waar voor je geld van een professionele organisatie met Brabantse vriendelijkheid.
Laura
Laura
28-09-2021
Read More
Taatsdeur

Wij zijn heel fijn geholpen door Ruud. Onze prachtige taatsdeur is geplaatst en we zijn er erg blij mee! Wat een team, bedankt.
Fam Quinten
Fam Quinten
12-11-2020
Read More
Nieuwe Schuifdeur

Onze hartelijke dank voor de geweldige service en vakmanschap bij het maken, leveren en ophangen van onze schuifdeur.
Karen Kock
Karen Kock
19-09-2020
Read More
Nieuwe taatsdeur

"Wauw, wat zijn wij blij met onze 4-vaks taatsdeur! Een hele verandering in onze woonkamer. Eerst zijn wij door Ruud goed geïnformeerd over de mogelijkheden. Daarna heeft zijn vader de deur perfect geplaatst. Zeer secuur! Het team is erg vriendelijk en de service is perfect! Met dank aan Ruud, vader en team! Echte vakmensen, een aanrader voor iedereen!! Groet, Koen en Karen (Eersel)"
Ad en Ina Leijten
Ad en Ina Leijten
16-02-2020
Read More
Nieuwe taatsdeur

"Wij zijn heel blij met de mooie taatsdeur! Goed geadviseerd, gemaakt en gemonteerd."
Mirthe
Mirthe
20-11-2019
Read More
4 vaks taatsdeur

Wauw! Wat een schitterende 4 vaks taatsdeur hebben jullie vandaag bij ons geplaatst! Ruud en zijn team werken netjes en geven goed advies. Het resultaat is precies hoe wij gehoopt hadden! Erg tevreden en zeker aan te raden!!
Carlien
Carlien
20-11-2019
Read More
Dubbele taatsdeuren

Heel blij met onze dubbele taatsdeuren, precies wat we wilden! Vakmanschap, vriendelijke service. Snelle en vakkundige plaatsing en een scherpe prijs. Een aanrader!
M. Nous
M. Nous
19-09-2019
Read More
Taatsdeur

Recent heeft Brink de taatsdeur geplaatst na deze eerst vakkundig te hebben ingemeten. Super netjes gedaan en no nonsens mentaliteit ! Vandaag feestje gehad en alleen maar positief waarbij ik 3 personen jullie website heb doorgestuurd.
Joan van Rees
Joan van Rees
22-08-2019
Read More
Nieuwe taatsdeuren

"Bedankt voor de 3 schitterende taatsdeuren die jullie gisteren hebben geplaatst bij ons. Wij zijn er erg blij mee. Ze geven een mooi ruimtelijk en moderne touch aan ons interieur. Mooi gemaakt, vakmanschap en keurig geplaatst.door de mannen gisteren. Wij zullen reclame maken voor jullie!"
Olifiers
Olifiers
29-05-2019
Read More
Schuifdeur

"Wij hebben een super toffe schuifdeur laten maken, we zijn er super blij mee geweldig gedaan Ruud ga zo door jongen dan kom je er zeker wel. Bedankt voor de super goede service"
M. De Hoog
M. De Hoog
27-04-2019
Read More
Scharnierdeur

"Ben erg blij met de geplaatste drievlaks scharnierdeur. Het gehele proces van ontwerp, productie tot levering en plaatsing is uitstekend en snel verlopen. Gedurende het proces was Ruud altijd bereikbaar voor overleg en informatie. Het eindresultaat is een lust voor het oog! Veel dank aan Ruud, zijn vader en neefje. Mvg, M. De Hoog"
Jaap Verweij
Jaap Verweij
26-02-2019
Read More
Succes Ruud

"Beste Ruud, na vele jaren met jou samen te hebben gewerkt, wens ik je heel veel geluk toe nu jij voor jezelf een leuk bedrijf heb opgebouwd en hoop dat dat bedrijf een goede toekomst mag en kan verwachten! Ruud , Het gaat je goed Kerel !!!"
Familie Rietveld
Familie Rietveld
5-2-2023
Read More
Perfectie!

Beste familie Brink, heel blij zijn wij met de productie en plaatsing van onze stalen deuren. Het resultaat heeft onze verwachting overtroffen. Van begin tot eind verliep alles zeer vakkundig.
Erik van den Elzen
Erik van den Elzen
2-12-2022
Read More
Topproduct!

Vakwerk, kan niet anders zeggen! Kwalitatief zeer hoogwaardige tussenwand met schuifdeur laten plaatsen. Professionele montage en denken goed mee. Wij zijn 100% tevreden!
Bijvelds
Bijvelds
6-11-2022
Read More
Hele goede service

Brink Stalen Deuren nam na onze offerte aanvraag direct contact op, kwamen ook meteen inmeten, dachten mee, leverden snel en waren ook nog eens heel erg sympathiek. We hebben prachtige deuren geleverd gekregen. We zijn heel erg tevreden!
Hans & Addy
Hans & Addy
16-09-2022
Read More
Mooi staaltje vakmanschap 👍

"Vanmorgen is er een stalen schuifdeur gezet. Super netjes geplaatst we zijn zeer tevreden over dit prachtig product 👍 Deze mensen werken erg netjes en nemen de tijd om het precies te doen"
Cees en Christel
Cees en Christel
11-01-2022
Read More
Taatsdeur met zijpaneel

In opdracht van Verswijver interieurconcepten hebben wij een deur laten maken door Brink Stalen deuren. Iedereen die binnenkomt heeft het er meteen over. Wat een mooie entreehal is het geworden. Echt een eyecatcher. Zodra je hem open doet voel je ook de kwaliteit. Kortom, meer dan tevreden!
Simone
Simone
30-09-2021
Read More
Prachtige taatsdeur

Bij vrienden al het prachtige werk van Brink Stalen Deuren gezien, een afspraak gemaakt met Ruud en kort daarna werd onze taatsdeur al geplaatst. Het blijft natuurlijk altijd spannend hoe het eindresultaat eruit komt te zien maar de taatsdeur heeft alle verwachtingen overtroffen en we zijn nog elke dag blij dat we ervoor hebben gekozen om de deur door Brink Stalen Deuren te laten maken!
Arnold en Joke van Rijs
Arnold en Joke van Rijs
28-09-2021
Read More
Schitterende taatsdeur Barendrecht

"Superblij met onze taatsdeur, echt een eye-catcher. Geweldige service, goede prijs en zeer snelle levering. Echte vakmensen. Hartelijk dank Ruud en team."
Femke Dijsselbloem
Femke Dijsselbloem
03-11-2020
Read More
Nieuwe taatsdeur en stalen deur met kozijn

Wij zijn enorm blij met de taatsdeur en stalen deur met kozijn! Wat een vakwerk en snelheid. Heel erg bedankt Ruud en team!
Claudia
Claudia
23-08-2020
Read More
Excentrische deur geplaatst

"Bij ons een super mooie excentrische deur geplaatst in ons nieuwbouwhuis waar we net wonen. Het geeft zoveel sfeer. Een feestje om elke keer ' doorheen' te lopen. Super goed geholpen en geadviseerd en geplaatst."
Mare Huizinga
Mare Huizinga
16-05-2020
Read More
Snelle service

"Wat een vakmannen bij Brink stalen deuren! Binnen een dag een offerte, dezelfde week nog inmeten en binnen 2 weken hing onze schuifdeur! Het is echt heel mooi geworden!"
Marlies
Marlies
30-11-2019
Read More
3 vaks stalen taatsdeur

Super tevreden over onze 3 vaks stalen taatsdeur! Goede en snelle service. Heel erg bedankt
Bianca brehm
Bianca brehm
15-11-2019
Read More
Taatsdeur

Echt waanzinnig mooie taatsdeur!
S. Bergers
S. Bergers
19-09-2019
Read More
Nieuwe taatsdeur

Vandaag is de taatsdeur geplaatst. PRACHTIG! Ruud, hartelijk dank hiervoor.
Pleun
Pleun
20-08-2019
Read More
Stalen deur

"De stalen deur werd vandaag bij ons geplaatst. Het is een flinke klus om deze perfect in de deuringang te hangen. Dit werd zeer nauwkeurig gedaan door de heren en de deur hangt er perfect bij. Mooi vakwerk! Succes verder! Groeten uit Prinsenbeek"
Fotolasservice van doorslaer
Fotolasservice van doorslaer
17-07-2019
Read More
Nieuwe deuren

"Top bedrijf en collega’s, leuke sfeer. Leuk om voor jullie telassen als fotolasser. Mooi deuren gemaakt samen. Aanrader voor iedereen die stalen deuren wilt????. Grtz Jessy"
Fam Coenen
Fam Coenen
01-06-2019
Read More
Taatsdeur

"Vandaag de taatsdeur geplaats door Ruud. We zijn zeer tevreden over het mooie resultaat echt vakwerk. De levering was zeer snel in één woord TOP!!"
Jos van der Sanden
Jos van der Sanden
27-04-2019
Read More
Taatsdeur en trapleuningen

"Na het samen ontwerpen, maken en plaatsen van een super mooie taatsdeur, hebben wij Ruud ook de opdracht gegeven om bijpassende trapleuningen te maken. Hierin heeft Ruud meegedacht in het ontwerp en zich tevens flexibel opgesteld in het aanpassen van het ontwerp en realiseren van de trapleuningen. Met vakmanschap en snelle afhandeling zijn wij super blij met het eindresultaat van de mooie taatsdeur en trapleuningen. Ruud en zijn vader gaan geen uitdaging uit de weg en staan open voor elke suggestie vanuit de klant. Dit geeft een zeer prettig proces en een uitermate tevreden klant. Ruud en vader, bedankt! We spreken elkaar in de toekomst zeker nog, om meer van onze ideeen te realiseren!"

Bezoek onze showroom.

Bij onze werkplaats bevindt zich ook onze showroom. Hier krijgt u een goed beeld van onze deuren en de perfecte kwaliteit ervan. De afwerking bepaalt het resultaat en we voorzien u graag van een goed advies op maat voor uw situatie.

Openingstijden showroom:
Maandag t/m vrijdag: op afspraak
Zaterdagochtend: op afspraak

Plan uw afspraak hieronder gemakkelijk zelf in.
Staat uw gewenste tijd er niet bij, bel ons even.