Stalen taatsdeur

Dé stalen deuren specialist in Oosterhout

Bent u op zoek naar een stalen (binnen)deur in Oosterhout? Een deur die u kunt gebruiken in uw interieur, of u nu op zoek bent voor uw kantoor of uw huis? Dan raden wij u aan om eens te komen kijken bij Brink Stalen Deuren. We hebben op onze website een groot aantal verschillende deuren voor u klaargezet. 

Kom langs in onze showroom.

Uw stijl, ambachtelijk gemaakt

Exclusieve stalen deuren in Oosterhout.

Zoekt u een stalen deur op maat in Oosterhout? Wij bieden u op dit gebied meerdere verschillende mogelijkheden. We maken, verkopen en plaatsen onder andere scharnierdeuren, dubbele deuren, taatsdeuren en meerdere andere soorten deuren. Dit zijn deuren die zeer zorgvuldig worden gemaakt door onze mensen. We hebben een passie voor staal en de vele mogelijkheden die we hebben met dit materiaal. Er zijn prachtige dingen te maken met staal, wat vooral ook te zien is op het gebied van de deuren die we maken. Schroom dan ook niet om even contact met ons op te nemen als u hier meer over wilt weten.

taatsdeur met 4 vlakken gelijk verdeelt met 2 zijschermen
Dubbele stalen schuifdeur met zwarte afwerking met glas in huiskamer

Uw stijl, ambachtelijk gemaakt

Waarom kiezen voor Brink Stalen Deuren?

Bij Brink Stalen Deuren bent u verzekerd van vakmanschap en maatwerk voor uw deurprojecten. Wij zorgen voor persoonlijk inmeten, eigen productie en een snelle levering en montage.

Bij Brink Stalen Deuren staan we klaar om u te begeleiden door het hele proces, van ontwerp tot installatie, om uw droomdeur werkelijkheid te maken.

Group 58

Handgemaakt in ons atelier

Authentiek ambachtelijk vakmanschap

Group 59

Snelle levering en montage

Levertijd 2-4 weken

Group 61

Enkel echt staal

Wij werken met de beste materialen

taatsdeur met 4 vlakken gelijk verdeelt met 2 zijschermen
Dubbele stalen schuifdeur met zwarte afwerking met glas in huiskamer

100% maatwerk

Voor de mooiste stalen deuren van Oosterhout en omstreken bent u bij ons aan het juiste adres. We staan altijd klaar om ervoor te zorgen dat u een deur krijgt die helemaal op uw wensen aansluit. Voor ons is staal het mooiste materiaal om mee te werken. 

Het is een veelzijdig materiaal, waar prachtige, stevige dingen mee te maken zijn. Een materiaal ook dat niet snel beschadigt en dat goed te onderhouden is. We kunnen met dit materiaal een groot aantal verschillende soorten deuren voor u maken, waarbij u dan ook nog eens de keuze hebt uit verschillende kleuren. Neem eens een kijkje in onze portfolio om hier te zien wat voor mogelijkheden u allemaal heeft op het gebied van de mooiste stalen deur van Oosterhout.

Of

Onze deuren

Jaren lange ervaring

Wij staan ook in Oosterhout voor u klaar!

Als u een stalen deur op maat in Oosterhout wilt laten plaatsen, dan kunt u hier altijd even contact over opnemen met ons. We staan altijd klaar om voor u aan de slag te gaan en zo een deur te maken waar u trots op kunt zijn. We hebben het dan natuurlijk over stalen deuren die voor u helemaal op maat worden gemaakt. Zo weet u zeker dat de deur perfect in uw huis past. Samen met u gaan we bekijken welke deuren er het mooiste in uw inrichting staan. 

Tevens zijn we niet enkel in Oosterhout actief, maar ook in de steden in de buurt zoals Breda!

Veelgestelde vragen

Bekijk hieronder onze meest gestelde vragen.

Wij bieden stalen deuren in alle vormen en stijlen aan! Van dubbele taatsdeuren tot en met stalen scheidingswanden. Daarnaast maken wij zowel binnen- als buitendeuren van staal!

De prijzen zijn zeer afhankelijk van uw wensen. Aangezien wij 100% maatwerk leveren is iedere deur of scheidingswand uniek. Wilt u toch een prijs indicatie ontvangen, vraag dan vrijblijvend een offerte aan. Liever direct een gevoel erbij krijgen? Kom dan gerust langs voor een kop koffie in onze showroom!

Een stalen taatsdeur, ook wel bekend als een pivotdeur, is een type deur dat draait rond een verticale as die zich niet aan de rand van de deur bevindt, maar in plaats daarvan ergens in het midden. Hierdoor kan de deur zowel naar binnen als naar buiten draaien, zonder dat er een traditioneel scharnier aan de zijkant nodig is.

Onze specialisten staan u graag te woord, zowel via de telefoon als de mail. Wij beantwoorden doorgaans de mail binnen 24 uur, waardoor u snel voorzien bent van een reactie. 

Wilt u graag direct een offerte aanvragen? Dan kan dit uiteraard vrijblijvend op deze pagina. Wij handelen uw aanvraag dan zo spoedig mogelijk af!

Bezoek onze showroom.

Bij onze werkplaats bevindt zich ook onze showroom. Hier krijgt u een goed beeld van onze deuren en de perfecte kwaliteit ervan. De afwerking bepaalt het resultaat en we voorzien u graag van een goed advies op maat voor uw situatie.

Openingstijden showroom:
Maandag t/m vrijdag: op afspraak
Zaterdagochtend: op afspraak

Plan uw afspraak hieronder gemakkelijk zelf in.
Staat uw gewenste tijd er niet bij, bel ons even.