Dubbele taatsdeuren

Dubbele taatsdeur straalt klasse en luxe uit

Wenst u uw binnendeur(en) te vervangen of wilt u een ruimte afscheiden? Binnendeuren dragen in belangrijke mate bij aan uw interieurstijl en aan de uitstraling van uw woning. De keuze voor binnendeuren is dan ook erg belangrijk. Gaat u voor een moderne en strakke uitstraling van een bijzondere deur? Ga dan voor een dubbele stalen taatsdeur.

Kom langs in onze showroom.

Uw stijl, ambachtelijk gemaakt

Dubbele taatsdeuren vergroten uw ruimte

Deze deur kan geplaatst worden zonder kozijn, omdat de deur hier niet mee verbonden is. Een (stalen) taatsdeur heeft verbindingspunten met de vloer en het plafond en draait om zijn eigen as. In combinatie met staal en glas, is een bijzondere en luxe uitstraling verzekerd. Heeft u een grote doorgang, dan kunt u ook kiezen voor een dubbele taatsdeur.

Ook al heeft u een kleine ruimte, met dubbele taatsdeuren is het mogelijk om de ruimte optisch groter te maken. Daarnaast geven ze een nog luxere uitstraling dan een enkele taatsdeur. Omdat u geen kozijnen nodig heeft, zullen de deuren groter zijn en een gemakkelijke bediening blijft gegarandeerd. Taatsdeuren kunnen namelijk in twee richtingen draaien. Heeft u niet de ruimte voor taatsdeuren? Dan is het mogelijk om te kiezen voor dubbele schuifdeuren

Dubbele taatsdeuren
Dubbele taatsdeur ongelijk vlaks

Uw stijl, ambachtelijk gemaakt

Waarom kiezen voor Brink Stalen Deuren?

Bij Brink Stalen Deuren bent u verzekerd van vakmanschap en maatwerk voor uw deurprojecten. Wij zorgen voor persoonlijk inmeten, eigen productie en een snelle levering en montage.

Bij Brink Stalen Deuren staan we klaar om u te begeleiden door het hele proces, van ontwerp tot installatie, om uw droomdeur werkelijkheid te maken.

Group 58

Handgemaakt in ons atelier

Authentiek ambachtelijk vakmanschap

Group 59

Snelle levering en montage

Levertijd 2-4 weken

Group 61

Enkel echt staal

Wij werken met de beste materialen

Dubbele taatsdeur van zwart staal
Dubbele taatsdeur

Lorem ipsum

Buitengewoon duurzaam

Als u bij ons een product koopt, dan haalt u een deur of wand in huis die buitengewoon duurzaam is. Een deur of wand waarbij u erop kunt rekenen dat deze helemaal volgens uw persoonlijke wensen is afgewerkt. Wilt u hier meer over weten? Neem dan gewoon even contact met ons op. We gaan dan samen met u bekijken wat voor deur u in huis wilt, wat de maten zijn, hoe de deur afgewerkt moet worden en welke manier van open en dicht gaan deze moet hebben. We maken een product dat helemaal op maat is.

Of

Onze deuren

Lorem ipsum

Dubbele taatsdeuren op maat laten maken

Brink Stalen Deuren is ontstaan vanuit een passie voor staal. Mede door onze ervaring en vakkennis, mag u van ons zeer hoge kwaliteit verwachten. Wanneer u dubbele taatsdeuren wilt laten plaatsen, dan kunt u kiezen voor onze diensten op maat. Wij verwerken al uw wensen in de deuren. Zo heeft u keuze uit een bepaalde vlakverdeling, maar ook of u doorzichtig glas wilt of matglas. Toch kunnen wij uw deuren tegen lage prijzen leveren. Wilt u meer weten over onze werkwijze of hoe u een ontwerp van dubbele taatsdeuren op maat kunt aanleveren? Neemt u dan gerust contact met ons op.

Veelgestelde vragen

Bekijk hieronder onze meest gestelde vragen.

Dubbele taatsdeuren stralen klasse en luxe uit, en bieden een moderne en strakke uitstraling. Ze kunnen de ruimte optisch groter laten lijken en zijn buitengewoon duurzaam door het gebruik van staal en glas.

Ja, zelfs in kleine ruimtes kunnen dubbele taatsdeuren optisch meer ruimte creëren. Doordat ze geen kozijnen hebben en groter zijn, ogen ze een stuk ruimer!

De producten van Brink Stalen Deuren zijn buitengewoon duurzaam en worden volgens uw persoonlijke wensen afgewerkt. Het gebruik van staal en glas zorgt voor langdurige kwaliteit en esthetiek in uw interieur.

Ja, Brink Stalen Deuren biedt op maat gemaakte dubbele taatsdeuren. U kunt kiezen uit verschillende opties, zoals vlakverdeling en glastype. Ondanks de maatwerkopties worden deze deuren tegen betaalbare prijzen geleverd. Neem contact op voor meer informatie, of vraag direct een offerte aan!

Bezoek onze showroom.

Bij onze werkplaats bevindt zich ook onze showroom. Hier krijgt u een goed beeld van onze deuren en de perfecte kwaliteit ervan. De afwerking bepaalt het resultaat en we voorzien u graag van een goed advies op maat voor uw situatie.

Openingstijden showroom:
Maandag t/m vrijdag: op afspraak
Zaterdagochtend: op afspraak

Plan uw afspraak hieronder gemakkelijk zelf in.
Staat uw gewenste tijd er niet bij, bel ons even.