This is Photoshop's version of Lorem Ipsn gravida nibh vel velit auctor aliquet.Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum auci elit consequat ipsutis sem nibh id elit. quis bibendum auci elit.

Instagram feed

+ 01145928421 SUPPORT@ELATED-THEMES.COM

BEZOEK ONZE SHOWROOM | NEEM CONTACT OP: 0610141032
Image11

Stalen deur Goirle

Onze passie voor staal

Stalen deur Goirle

Een stalen deur Goirle is tegenwoordig erg hip. Ze zijn er in veel verschillende soorten en maten. De ene is wat standaard, terwijl de ander echt mooi op maat is gemaakt. Dit laatste is nou net hetgeen waar wij als bedrijf zijnde voor staan. Stalen deuren Goirle vallen binnen onze expertise en we kunnen ze in alle vormen en maten krijgen. Wanneer u een bepaalde wens heeft, zorgen wij ervoor dat dit terug te zien is bij de deuren die wij u leveren.

Stalen deuren Goirle

Na het zien van een mooie stalen binnendeur, heeft u besloten dat dit ook wel iets voor u is. Na een zoektocht bent u op onze site terecht gekomen en dat is goed nieuws. Wij bieden namelijk stalen deuren Goirle. Het mooie van ons bedrijf is dat u als klant centraal staat. Mocht u nou een eigen bijzondere ingeving willen delen wat betreft de deur, dan kan dat! Sterker nog, wij staan altijd open voor innovatieve ideeën en zullen de deuren altijd mooi aanleveren. Een punt waar onze klanten altijd erg over te spreken zijn, is de samenwerking. We zetten de samenwerking dan ook centraal bij het ontwerp en maken van elke stalen deuren Goirle een succes. Dit zodat beide partijen een voldaan gevoel halen uit het uiteindelijke ontwerp.

Stalen deur op maat Goirle

U bent wellicht overtuigd en wilt kijken of er een mooie samenwerking mogelijk is. Echter wilt u niet dat er gelijk van alles van u wordt verwacht en dat begrijpen we. Laat me dan ook vooropstellen dat samen een kop koffie doen altijd mogelijk is. Mocht u dus twijfelen of u een stalen deur op maat Goirle wilt hebben, dan kunt u ons gerust bellen of mailen en dan kijken we samen naar hoe we elkaar kunnen verder helpen!

Maak een afspraak in onze showroom

Mijn passie
voor staal.

Mijn naam is Ruud van den Brink.

Ik heb mijn opleiding als monteur gedaan met als nevenvakken metaalbewerking en lassen.

Waar wij voor staan is kwaliteit en duurzaamheid en het afleveren van een mooi product.

Alles maken wij op maat en hierdoor zijn de mogelijkheden ongekend.

Onze hoofdtaken bestaan uit het vervaardigen van prachtige stalen deuren en wanden.

Tevreden klanten

Deze week heeft Brink Stalen Deuren een stalen schuifdeur bij ons geplaatst. Het kosten de nodige moeite (met een scheef plafond en scheve muur) maar dankzij wat extra effort zit hij er super mooi in. Heel erg blij mee, ziet er echt tof uit!

Wouter Withagen

Beste Fam. Brink Wat zijn wij blij met onze stalen taatsdeuren! Ze zijn nog mooier geworden dan wij verwacht hadden. Over jullie snelle levering , de goede kwaliteit van de deuren en goede service zijn wij heel tevreden. Dank jullie wel. 🙂

Lillian Kolenbrander

Vandaag is de taatsdeur geplaatst in ons appartement in Bussum. Het is was een hele uitdaging voor Ruud om een technisch goede constructie te maken en een mooi vormgegeven taatsdeur te ontwerpen van 1.4 m breed en 3.2 m hoog. Het resultaat is prachtig geworden; echt vakwerk en voor een redelijke prijs en snelle levering. Het plaatsen van het frame en de deur is door de mannen van Brink zeer vakkundig en zorgvuldig uitgevoerd. Onze hartelijke dank! Ferdinand & Paul Bussum

Ferdinand