Stalen taatsdeur

Unieke stalen deur in Goirle laten plaatsen

Een stalen deur Goirle is tegenwoordig erg hip. Ze zijn er in veel verschillende soorten en maten. De ene is wat standaard, terwijl de ander echt mooi op maat is gemaakt. Dit laatste is nou net hetgeen waar Brink Stalen Deuren voor staat. Stalen deuren plaatsen in Goirle valt binnen onze regio en we kunnen ze in alle vormen en maten krijgen. Wanneer u een bepaalde wens heeft, zorgen wij ervoor dat dit terug te zien is bij de deuren die wij u leveren.

Kom langs in onze showroom.

Uw stijl, ambachtelijk gemaakt

Exclusieve stalen deuren in Goirle

Na het zien van een mooie stalen binnendeur, heeft u besloten dat dit ook wel iets voor u is. Na een zoektocht bent u op onze site terecht gekomen en dat is goed nieuws. Wij bieden namelijk stalen deuren Goirle. Het mooie van ons bedrijf is dat u als klant centraal staat. Mocht u nou een eigen bijzondere ingeving willen delen wat betreft de deur, dan kan dat! Sterker nog, wij staan altijd open voor innovatieve ideeën en zullen de deuren altijd mooi aanleveren. 

taatsdeur met 4 vlakken gelijk verdeelt met 2 zijschermen
Dubbele stalen schuifdeur met zwarte afwerking met glas in huiskamer

Uw stijl, ambachtelijk gemaakt

Waarom kiezen voor Brink Stalen Deuren?

Bij Brink Stalen Deuren bent u verzekerd van vakmanschap en maatwerk voor uw deurprojecten. Wij zorgen voor persoonlijk inmeten, eigen productie en een snelle levering en montage.

Bij Brink Stalen Deuren staan we klaar om u te begeleiden door het hele proces, van ontwerp tot installatie, om uw droomdeur werkelijkheid te maken.

Group 58

Handgemaakt in ons atelier

Authentiek ambachtelijk vakmanschap

Group 59

Snelle levering en montage

Levertijd 2-4 weken

Group 61

Enkel echt staal

Wij werken met de beste materialen

taatsdeur met 4 vlakken gelijk verdeelt met 2 zijschermen
Dubbele stalen schuifdeur met zwarte afwerking met glas in huiskamer

U als klant staat voorop!

Onze kracht: de samenwerking

Een punt waar onze klanten altijd erg over te spreken zijn, is de samenwerking. We zetten de samenwerking dan ook centraal bij het ontwerp en maken van elke stalen deur Goirle een succes. Dit zodat beide partijen een voldaan gevoel krijgen uit het uiteindelijke ontwerp.

Of

Onze deuren

Vrijblijvend contact

Onze specialisten staan u graag te woord

Bent u overtuigd van onze ambacht en wilt kijken of er een mooie samenwerking mogelijk is? Wij nodigen u graag uit om een kop koffie te delen in onze showroom. Mocht u dus twijfelen of u een stalen deur op maat Goirle wilt hebben, dan kunt u ons gerust bellen of mailen en dan kijken we samen naar hoe we elkaar kunnen verder helpen!

Veelgestelde vragen

Bekijk hieronder onze meest gestelde vragen.

Wij bieden stalen deuren in alle vormen en stijlen aan! Van dubbele taatsdeuren tot en met stalen scheidingswanden. Daarnaast maken wij zowel binnen- als buitendeuren van staal!

De prijzen zijn zeer afhankelijk van uw wensen. Aangezien wij 100% maatwerk leveren is iedere deur of scheidingswand uniek. Wilt u toch een prijs indicatie ontvangen, vraag dan vrijblijvend een offerte aan. Liever direct een gevoel erbij krijgen? Kom dan gerust langs voor een kop koffie in onze showroom!

Een stalen taatsdeur, ook wel bekend als een pivotdeur, is een type deur dat draait rond een verticale as die zich niet aan de rand van de deur bevindt, maar in plaats daarvan ergens in het midden. Hierdoor kan de deur zowel naar binnen als naar buiten draaien, zonder dat er een traditioneel scharnier aan de zijkant nodig is.

Onze specialisten staan u graag te woord, zowel via de telefoon als de mail. Wij beantwoorden doorgaans de mail binnen 24 uur, waardoor u snel voorzien bent van een reactie. 

Wilt u graag direct een offerte aanvragen? Dan kan dit uiteraard vrijblijvend op deze pagina. Wij handelen uw aanvraag dan zo spoedig mogelijk af!

Bezoek onze showroom.

Bij onze werkplaats bevindt zich ook onze showroom. Hier krijgt u een goed beeld van onze deuren en de perfecte kwaliteit ervan. De afwerking bepaalt het resultaat en we voorzien u graag van een goed advies op maat voor uw situatie.

Openingstijden showroom:
Maandag t/m vrijdag: op afspraak
Zaterdagochtend: op afspraak

Plan uw afspraak hieronder gemakkelijk zelf in.
Staat uw gewenste tijd er niet bij, bel ons even.