Brink Stalen Deuren - Etten-Leur

Bedrijfsprofiel

Dé specialist rondom het maken van maatwerk stalen taatsdeuren! Wilt u graag eens een uniek onderdeel aan uw inrichting toevoegen? ​Al onze deuren worden op maat gemaakt in eigen werkplaats te Etten-Leur. Kom gerust langs!

Kom langs in onze showroom.

Uw stijl, ambachtelijk gemaakt

Automatisering & enkel kwaliteit staal

Wij hebben een deels automatische zaagmachine voor het exact op maat zagen van de juiste profielen.

Al het staal wat we gebruiken is blank staal en van erg hoge kwaliteit en geeft hierdoor een mooier resultaat dan andere staal varianten i.v.m. gladder oppervlak van de profielen.

Onze medewerkers zagen de deuren en lassen deze op onze speciale lastafels voor een perfect haaks en vlak resultaat.

Zaagmachine staal
Zaag om staal mee te snijden

Uw stijl, ambachtelijk gemaakt

Waarom kiezen voor Brink Stalen Deuren?

Bij Brink Stalen Deuren bent u verzekerd van vakmanschap en maatwerk voor uw deurprojecten. Wij zorgen voor persoonlijk inmeten, eigen productie en een snelle levering en montage.

Bij Brink Stalen Deuren staan we klaar om u te begeleiden door het hele proces, van ontwerp tot installatie, om uw droomdeur werkelijkheid te maken.

Group 58

Handgemaakt in ons atelier

Authentiek ambachtelijk vakmanschap

Group 59

Snelle levering en montage

Levertijd 2-4 weken

Group 61

Enkel echt staal

Wij werken met de beste materialen

taatsdeur met 4 vlakken gelijk verdeelt met 2 zijschermen
Dubbele stalen schuifdeur met zwarte afwerking met glas in huiskamer

eyecatcher

Prachtige afwerking van de stalen deuren

Hierna werken we de deuren zo af dat de lassen niet meer zichtbaar zijn en de deuren na de 2 laags poedercoating een eyecatcher voor in uw huis zijn.

Heeft u gekozen voor een glazen taatsdeur, schuifdeur of scheidingswand? Al het glas is gelaagd veiligheidsglas en wordt stevig bevestigd in de deur voor jarenlang plezier.

Of

Onze deuren

Lorem ipsum

Kom eens langs in onze showroom!

Uiteraard hoort standaard de montage bij onze offertes gezien een goede montage belangrijk is voor een lange levensduur van de deur.

Als u een deur zoekt welke perfect past in uw opening en met passie voor u op maatgemaakt is dan helpen wij u graag verder in onze showroom.

Veelgestelde vragen

Bekijk hieronder onze meest gestelde vragen.

Dit zijn prachtige deuren gemaakt uit staal, die een unieke uitstraling aan uw woning geven. Ze voegen een vleugje moderniteit en elegantie toe aan uw interieur. Het toevoegen van een stalen deur kan uw ruimte transformeren en een geheel nieuwe sfeer creëren. Ze zijn een populaire keuze geworden vanwege hun strakke ontwerp en de mogelijkheid om natuurlijk licht door te laten, waardoor kamers ruimer en helderder aanvoelen.

Een stalen taatsdeur is een type deur dat draait om een verticale as, in plaats van traditionele scharnieren aan de zijkant. Dit geeft de deur een zwevend effect en een eigentijdse uitstraling. Een stalen taatsdeur kan zowel naar binnen als naar buiten openen, en sluit automatisch vanwege de scharnieren. Deze deur is ideaal voor mensen die op zoek zijn naar een moderne, minimalistische uitstraling in hun interieur, en ze kunnen op maat worden gemaakt om perfect bij uw stijl en ruimte te passen.

Brink Stalen Deuren is gespecialiseerd in het ambachtelijk ontwikkelen van stalen deuren op maat. Wanneer u contact met ons opneemt, zullen we uw wensen en behoeften zorgvuldig bespreken. Onze vakmensen zullen vervolgens een uniek ontwerp creëren, rekening houdend met de stijl  van uw ruimte. We zullen samenwerken om ervoor te zorgen dat de uiteindelijke deur perfect past bij uw interieur.

Brink Stalen Deuren onderscheid zich door de combinatie van vakmanschap en hoogwaardige materialen. We hebben een diepgaande passie voor staal en gebruiken dit materiaal om deuren te creëren die zowel functioneel als esthetisch aantrekkelijk zijn. Onze deskundige ambachtslieden zijn bedreven in het creëren van unieke ontwerpen die naadloos aansluiten op uw interieur. Bovendien kunnen we diverse afwerkingen, glasopties en andere details aanpassen om een deur te maken die volledig aan uw verwachtingen voldoet.

Op onze website hebben we een uitgebreide galerij met foto’s van diverse stalen deuren. Deze galerij biedt inspiratie en laat zien hoe onze deuren bijdragen aan verschillende stijlen. U kunt verschillende ontwerpen en toepassingen bekijken om een beter idee te krijgen van wat mogelijk is. Als u specifieke vragen heeft over een bepaald ontwerp of een aanpassing, staan we klaar om u persoonlijk te begeleiden.

Bezoek onze showroom.

Bij onze werkplaats bevindt zich ook onze showroom. Hier krijgt u een goed beeld van onze deuren en de perfecte kwaliteit ervan. De afwerking bepaalt het resultaat en we voorzien u graag van een goed advies op maat voor uw situatie.

Openingstijden showroom:
Maandag t/m vrijdag: op afspraak
Zaterdagochtend: op afspraak

Plan uw afspraak hieronder gemakkelijk zelf in.
Staat uw gewenste tijd er niet bij, bel ons even.