Glazen schuifdeur

Stalen schuifdeuren met glas

Voor een prachtig nieuw element in uw inrichting bent u bij Brink Stalen Deuren aan het juiste adres. Wij creëren stalen schuifdeuren met glas, volledig op maat! Zo bieden wij u namelijk de mooiste producten voor uw interieur, die wij helemaal zelf van staal maken.

Kom langs in onze showroom.

Uw stijl, ambachtelijk gemaakt

100% maatwerk gegarandeerd

Zo kunnen wij bijvoorbeeld deuren produceren, die zo ontworpen worden dat ze perfect in uw interieur passen. Daarbij geven ze ook nieuw elan aan uw huis. Het mooie hieraan is dat wij alle schuifdeuren met glas op maat voor u maken. Zo kunt u er op rekenen dat u straks een nieuwe glazen schuifdeur heeft die er prachtig uitziet en waar u lang van kunt gaan genieten.

Stalen schuifdeur met melkglas
Schuifdeur van staal

Uw stijl, ambachtelijk gemaakt

Waarom kiezen voor Brink Stalen Deuren?

Bij Brink Stalen Deuren bent u verzekerd van vakmanschap en maatwerk voor uw deurprojecten. Wij zorgen voor persoonlijk inmeten, eigen productie en een snelle levering en montage.

Bij Brink Stalen Deuren staan we klaar om u te begeleiden door het hele proces, van ontwerp tot installatie, om uw droomdeur werkelijkheid te maken.

Group 58

Handgemaakt in ons atelier

Authentiek ambachtelijk vakmanschap

Group 59

Snelle levering en montage

Levertijd 2-4 weken

Group 61

Enkel echt staal

Wij werken met de beste materialen

taatsdeur met 4 vlakken gelijk verdeelt met 2 zijschermen
Dubbele stalen schuifdeur met zwarte afwerking met glas in huiskamer

Voor al uw persoonlijke wensen

Een stalen schuifdeur

We hebben bij Brink Stalen Deuren een passie voor staal. We werken graag met dit materiaal en hebben door de jaren heen al heel wat producten voor onze klanten gemaakt. We maken daarbij graag iets dat helemaal op uw persoonlijke wensen aansluit. Denk hierbij aan de kleur die u het mooist vindt, maar u kunt ook bepalen welk soort glas u in de deur verwerkt wilt hebben. Zo mag u er op rekenen dat u iets geleverd krijgt dat echt uniek is. Stalen schuifdeuren met glas die aansluiten op uw persoonlijke smaak en die mooi passen in uw interieur. Neem eens een kijkje bij de voorbeelden van stalen schuifdeuren met glas op maat die wij voor andere klanten hebben gemaakt om alvast inspiratie op te doen.

Of

Onze deuren

Snelle levering & Montage!

Meer weten? Neem dan contact op!

We leveren bij Brink stalen deuren de hoogste kwaliteit die er te vinden is op het gebied van stalen deuren. We hebben een goede reputatie en gaan graag tot het uiterste om onze klanten tevreden te stellen. De stalen schuifdeuren met glas die wij maken zijn al in heel wat huizen in Nederland terug te vinden. Mensen weten ons te vinden als ze echt iets unieks voor hun huis willen hebben. Ze weten daarbij ook dat ze er op kunnen rekenen dat hetgene ze bij ons kopen ook echt duurzaam is. Meer weten hierover? Neem dan contact met ons op om uw vragen te stellen, of om meteen een afspraak met ons te maken.

Veelgestelde vragen

Bekijk hieronder onze meest gestelde vragen.

Ja, Brink Stalen Deuren biedt 100% maatwerk bij het maken van stalen schuifdeuren met glas. De deuren worden ontworpen om perfect bij uw interieur te passen en worden volgens uw specificaties gemaakt.

Brink Stalen Deuren heeft een passie voor staal en maakt schuifdeuren met glas die aansluiten op uw persoonlijke wensen. U kunt de kleur en de manier waarop het glas wordt verwerkt zelf bepalen, wat resulteert in unieke deuren die perfect passen bij uw smaak en interieur.

Brink Stalen Deuren staat bekend om de hoogwaardige kwaliteit van hun stalen deuren. De stalen schuifdeuren met glas zijn duurzaam en worden met zorg en vakmanschap gemaakt. Ze zijn een prachtige en functionele toevoeging aan uw huis.

Voor meer informatie over stalen schuifdeuren met glas en om uw vragen te stellen, kunt u contact opnemen met Brink Stalen Deuren. Neem gerust contact op voor een afspraak in onze showroom, of vraag direct een offerte aan!

Bezoek onze showroom.

Bij onze werkplaats bevindt zich ook onze showroom. Hier krijgt u een goed beeld van onze deuren en de perfecte kwaliteit ervan. De afwerking bepaalt het resultaat en we voorzien u graag van een goed advies op maat voor uw situatie.

Openingstijden showroom:
Maandag t/m vrijdag: op afspraak
Zaterdagochtend: op afspraak

Plan uw afspraak hieronder gemakkelijk zelf in.
Staat uw gewenste tijd er niet bij, bel ons even.