Stalen taatsdeur

Dé Stalen deur specialist in Rucphen

Een stalen deur is tegenwoordig erg hip, ook in Rucphen. Ze zijn er dan ook in veel verschillende soorten en maten. Niet alleen particulieren, maar ook bedrijven kunnen een stalen deur hier uit Rucphen mooi bij hun huis of pand vinden passen. Stalen deuren worden al jaren hier in de regio gemaakt, in alle vormen en maten.

Kom langs in onze showroom.

Uw stijl, ambachtelijk gemaakt

Exclusieve stalen deuren

Wanneer u op zoek bent naar stalen deuren Rucphen, kunt u bij ons op gesprek komen. Tijdens dit gesprek kunt u vertellen wat uw wensen zijn. Daarnaast is het handig om aan te geven naar welke hoeveelheid u op zoek bent.

Wij kunnen namelijk meerdere stalen deuren Rucphen op maat voor u maken. Wanneer u op zoek bent naar een mooie deur die aansluit bij uw stijl, dan bent u bij ons op het juiste adres. Uw stijl vinden wij namelijk van groot belang en we zullen er dan ook alles aan doen om de stalen deur op maat Rucphen helemaal naar uw wensen te maken. Om dit te doen hanteren wij voor de klant een erg fijne werkwijze.

taatsdeur met 4 vlakken gelijk verdeelt met 2 zijschermen
Dubbele stalen schuifdeur met zwarte afwerking met glas in huiskamer

Uw stijl, ambachtelijk gemaakt

Waarom kiezen voor Brink Stalen Deuren?

Bij Brink Stalen Deuren bent u verzekerd van vakmanschap en maatwerk voor uw deurprojecten. Wij zorgen voor persoonlijk inmeten, eigen productie en een snelle levering en montage.

Bij Brink Stalen Deuren staan we klaar om u te begeleiden door het hele proces, van ontwerp tot installatie, om uw droomdeur werkelijkheid te maken.

Group 58

Handgemaakt in ons atelier

Authentiek ambachtelijk vakmanschap

Group 59

Snelle levering en montage

Levertijd 2-4 weken

Group 61

Enkel echt staal

Wij werken met de beste materialen

taatsdeur met 4 vlakken gelijk verdeelt met 2 zijschermen
Dubbele stalen schuifdeur met zwarte afwerking met glas in huiskamer

De mooiste stalen deuren

Je wilt dus een stalen deur op maat Rucphen hebben, maar weet nog niet zo goed waar u deze wilt kopen. Het is dan logisch dat u op meerdere sites zoekt naar een bedrijf dat bij u past. Echter hoeft u niet meer verder te zoeken en heeft u hét bedrijf gevonden dat u hierbij kan helpen. We onderscheiden onszelf niet alleen door het maatwerk dat we leveren, maar ook door de prettige samenwerking. Zoals al eerder omschreven staan uw wensen bij ons op de eerste plek en doen we hier alles aan om u als klant tevreden te stellen. We houden u dan ook continu op de hoogte en bieden u de mogelijkheid om samen aan het ontwerp te werken. 

Of

Onze deuren

Dé specialist in Rucphen

100% maatwerk ontwerp

Wanneer het eerste ontwerp af is en u meerdere stalen deuren bij ons uit de regio Rucphen heeft besteld, kunt u altijd komen kijken of u deze stijl wilt aanhouden, of de andere deuren toch net iets anders wilt hebben. Al met al staat de klant bij ons op de eerste plek en doen we er alles aan om de klant zich ook zo te laten voelen.

Veelgestelde vragen

Bekijk hieronder onze meest gestelde vragen.

Wij bieden stalen deuren in alle vormen en stijlen aan! Van dubbele taatsdeuren tot en met stalen scheidingswanden. Daarnaast maken wij zowel binnen- als buitendeuren van staal!

De prijzen zijn zeer afhankelijk van uw wensen. Aangezien wij 100% maatwerk leveren is iedere deur of scheidingswand uniek. Wilt u toch een prijs indicatie ontvangen, vraag dan vrijblijvend een offerte aan. Liever direct een gevoel erbij krijgen? Kom dan gerust langs voor een kop koffie in onze showroom!

Een stalen taatsdeur, ook wel bekend als een pivotdeur, is een type deur dat draait rond een verticale as die zich niet aan de rand van de deur bevindt, maar in plaats daarvan ergens in het midden. Hierdoor kan de deur zowel naar binnen als naar buiten draaien, zonder dat er een traditioneel scharnier aan de zijkant nodig is.

Onze specialisten staan u graag te woord, zowel via de telefoon als de mail. Wij beantwoorden doorgaans de mail binnen 24 uur, waardoor u snel voorzien bent van een reactie. 

Wilt u graag direct een offerte aanvragen? Dan kan dit uiteraard vrijblijvend op deze pagina. Wij handelen uw aanvraag dan zo spoedig mogelijk af!

Bezoek onze showroom.

Bij onze werkplaats bevindt zich ook onze showroom. Hier krijgt u een goed beeld van onze deuren en de perfecte kwaliteit ervan. De afwerking bepaalt het resultaat en we voorzien u graag van een goed advies op maat voor uw situatie.

Openingstijden showroom:
Maandag t/m vrijdag: op afspraak
Zaterdagochtend: op afspraak

Plan uw afspraak hieronder gemakkelijk zelf in.
Staat uw gewenste tijd er niet bij, bel ons even.