This is Photoshop's version of Lorem Ipsn gravida nibh vel velit auctor aliquet.Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum auci elit consequat ipsutis sem nibh id elit. quis bibendum auci elit.

Instagram feed

+ 01145928421 SUPPORT@ELATED-THEMES.COM

BEZOEK ONZE SHOWROOM | NEEM CONTACT OP: 0610141032
Image11

Stalen deur Dordrecht

Onze passie voor staal

De mooiste stalen deur van Dordrecht

U woont in Dordrecht en bent nu op zoek naar een specialist op het gebied van deuren? Een bedrijf waar prachtige deuren worden gemaakt die met recht uniek genoemd mogen worden? Dan raden wij u aan om eens een kijkje te komen nemen bij Brink Stalen Deuren. Wij maken namelijk prachtige deuren voor u, die er niet alleen maar bijzonder uitzien, maar die ook nog eens heel stevig en duurzaam zijn. Deuren, met andere woorden, waar u vele jaren van kunt genieten. Wilt u hier meer over weten? Neem dan gewoon even een kijkje op onze website om te zien wat voor mogelijkheden u bij ons allemaal heeft.

Stalen deuren voor Dordrecht laten maken

Bij Brink Stalen Deuren hebben we veel ervaring met het maken van de mooiste deuren. We vinden het belangrijk om onze klanten kwaliteit te leveren, maar ook om een deur te maken die helemaal op hun wensen is afgestemd. We raden u dan ook aan om eens een kijkje te komen nemen op onze website als u meer wilt weten over wat voor deuren wij precies kunnen maken. We bieden u onder andere de mogelijkheid om een mooie taatsdeur te ontwerpen, maken en plaatsen. Maar ook voor andere stalen deuren voor Dordrecht kunt u contact met ons opnemen.

Een stalen deur op maat voor Dordrecht

Staal is een zeer veelzijdig materiaal waar prachtige dingen mee gemaakt kunnen worden. We raden u dan ook aan om gewoon eens contact met ons op te nemen om meer te weten te komen over wat er bij ons allemaal mogelijk is. We maken stalen deuren voor Dordrecht die jaren blijven hangen, die eenvoudig te onderhouden zijn en waar geen slijtage aan te zien is. Deuren, kortom, waar u lang van gaat genieten. In een persoonlijk gesprek met u nemen we graag door hoe uw ideale deur er uitziet.

Maak een afspraak in onze showroom

Mijn passie
voor staal.

Mijn naam is Ruud van den Brink.

Ik heb mijn opleiding als monteur gedaan met als nevenvakken metaalbewerking en lassen.

Waar wij voor staan is kwaliteit en duurzaamheid en het afleveren van een mooi product.

Alles maken wij op maat en hierdoor zijn de mogelijkheden ongekend.

Onze hoofdtaken bestaan uit het vervaardigen van prachtige stalen deuren en wanden.

Tevreden klanten

Deze week heeft Brink Stalen Deuren een stalen schuifdeur bij ons geplaatst. Het kosten de nodige moeite (met een scheef plafond en scheve muur) maar dankzij wat extra effort zit hij er super mooi in. Heel erg blij mee, ziet er echt tof uit!

Wouter Withagen

Beste Fam. Brink Wat zijn wij blij met onze stalen taatsdeuren! Ze zijn nog mooier geworden dan wij verwacht hadden. Over jullie snelle levering , de goede kwaliteit van de deuren en goede service zijn wij heel tevreden. Dank jullie wel. 🙂

Lillian Kolenbrander

Vandaag is de taatsdeur geplaatst in ons appartement in Bussum. Het is was een hele uitdaging voor Ruud om een technisch goede constructie te maken en een mooi vormgegeven taatsdeur te ontwerpen van 1.4 m breed en 3.2 m hoog. Het resultaat is prachtig geworden; echt vakwerk en voor een redelijke prijs en snelle levering. Het plaatsen van het frame en de deur is door de mannen van Brink zeer vakkundig en zorgvuldig uitgevoerd. Onze hartelijke dank! Ferdinand & Paul Bussum

Ferdinand