Stalen taatsdeur

Stalen Deur in Dordrecht laten plaatsen

U woont in Dordrecht en bent nu op zoek naar een specialist op het gebied van deuren? Een bedrijf waar prachtige stalen deuren worden gemaakt die met recht uniek genoemd mogen worden? Dan raden wij u aan om eens een kijkje te komen nemen bij Brink Stalen Deuren.

Kom langs in onze showroom.

Uw stijl, ambachtelijk gemaakt

Unieke stalen deuren

Bij Brink Stalen Deuren hebben we veel ervaring met het maken van de mooiste deuren. We vinden het belangrijk om onze klanten kwaliteit te leveren, maar ook om een deur te maken die helemaal op hun wensen is afgestemd. We raden u dan ook aan om eens een kijkje te nemen in onze portfolio als u meer wilt weten over wat voor deuren wij precies kunnen maken. We bieden u onder andere de mogelijkheid om een mooie taatsdeur te ontwerpen, maken en plaatsen. Maar ook voor andere stalen deuren voor Dordrecht kunt u contact met ons opnemen.

taatsdeur met 4 vlakken gelijk verdeelt met 2 zijschermen
Dubbele stalen schuifdeur met zwarte afwerking met glas in huiskamer

Uw stijl, ambachtelijk gemaakt

Waarom kiezen voor Brink Stalen Deuren?

Bij Brink Stalen Deuren bent u verzekerd van vakmanschap en maatwerk voor uw deurprojecten. Wij zorgen voor persoonlijk inmeten, eigen productie en een snelle levering en montage.

Bij Brink Stalen Deuren staan we klaar om u te begeleiden door het hele proces, van ontwerp tot installatie, om uw droomdeur werkelijkheid te maken.

Group 58

Handgemaakt in ons atelier

Authentiek ambachtelijk vakmanschap

Group 59

Snelle levering en montage

Levertijd 2-4 weken

Group 61

Enkel echt staal

Wij werken met de beste materialen

taatsdeur met 4 vlakken gelijk verdeelt met 2 zijschermen
Dubbele stalen schuifdeur met zwarte afwerking met glas in huiskamer

100% maatwerk gegarandeerd

Maatwerk stalen deuren in Dordrecht

Staal is een zeer veelzijdig materiaal waar prachtige dingen mee gemaakt kunnen worden. We maken stalen deuren voor Dordrecht die jaren blijven hangen, die eenvoudig te onderhouden zijn en waar geen slijtage aan te zien is. Deuren, kortom, waar u lang van gaat genieten. In een persoonlijk gesprek met u nemen we graag door hoe uw ideale deur er uitziet.

Of

Onze deuren

Een pérfecte deur naar wens

Een prachtig eindresultaat

We vinden het belangrijk dat u straks een stalen deur heeft die helemaal naar wens is. Een deur in regio Dordrecht die er mooi uitziet, maar die daarbij ook lang meegaat. Een deur die een stootje kan hebben en die in een stijlvol interieur niet zal misstaan. 

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden. We bespreken deze graag met u. We maken taatsdeuren, dubbele deuren, scharnierdeuren en meer. Naast deuren bijvoorbeeld ook stalen lampen en wanden. Ook als u woonachtig bent in Rucphen, Waalwijk of Breda kunnen wij u voorzien van de prachtigste deuren!

Veelgestelde vragen

Bekijk hieronder onze meest gestelde vragen.

Wij bieden stalen deuren in alle vormen en stijlen aan! Van dubbele taatsdeuren tot en met stalen scheidingswanden. Daarnaast maken wij zowel binnen- als buitendeuren van staal!

De prijzen zijn zeer afhankelijk van uw wensen. Aangezien wij 100% maatwerk leveren is iedere deur of scheidingswand uniek. Wilt u toch een prijs indicatie ontvangen, vraag dan vrijblijvend een offerte aan. Liever direct een gevoel erbij krijgen? Kom dan gerust langs voor een kop koffie in onze showroom!

Een stalen taatsdeur, ook wel bekend als een pivotdeur, is een type deur dat draait rond een verticale as die zich niet aan de rand van de deur bevindt, maar in plaats daarvan ergens in het midden. Hierdoor kan de deur zowel naar binnen als naar buiten draaien, zonder dat er een traditioneel scharnier aan de zijkant nodig is.

Onze specialisten staan u graag te woord, zowel via de telefoon als de mail. Wij beantwoorden doorgaans de mail binnen 24 uur, waardoor u snel voorzien bent van een reactie. 

Wilt u graag direct een offerte aanvragen? Dan kan dit uiteraard vrijblijvend op deze pagina. Wij handelen uw aanvraag dan zo spoedig mogelijk af!

Bezoek onze showroom.

Bij onze werkplaats bevindt zich ook onze showroom. Hier krijgt u een goed beeld van onze deuren en de perfecte kwaliteit ervan. De afwerking bepaalt het resultaat en we voorzien u graag van een goed advies op maat voor uw situatie.

Openingstijden showroom:
Maandag t/m vrijdag: op afspraak
Zaterdagochtend: op afspraak

Plan uw afspraak hieronder gemakkelijk zelf in.
Staat uw gewenste tijd er niet bij, bel ons even.