Stalen taatsdeur in Breda

Een prachtige taatsdeur in Breda kopen?

Bent u op zoek naar het laten plaatsen van een stalen taatsdeur in Breda? Maak dan kennis met Brink Stalen Deuren! Wij maken al jaren stalen taatsdeuren in alle verschillende vormen en maten. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op, of kom gerust langs voor een kop koffie in onze showroom.

Kom langs in onze showroom.

Uw stijl, ambachtelijk gemaakt

Mooi element voor uw interieur

Het is belangrijk om mooie elementen in uw interieur te hebben. Om een interieur te hebben waar u helemaal tevreden over kunt zijn. Natuurlijk is het dan altijd mogelijk dat u na een tijdje op uw interieur bent uitgekeken en dat u hier graag een nieuwe impuls aan wil geven. We raden u dan aan om eens een kijkje te nemen bij Brink Stalen Deuren. Wij verkopen namelijk de mooiste stalen deuren die er te krijgen zijn. Deze deuren maken we helemaal zelf op maat, zodat u er zeker van kunt zijn dat u straks een prachtige deur die helemaal naar wens is in uw huis heeft hangen.

taatsdeur met 4 vlakken gelijk verdeelt met 2 zijschermen
Dubbele stalen schuifdeur met zwarte afwerking met glas in huiskamer

Uw stijl, ambachtelijk gemaakt

Waarom kiezen voor Brink Stalen Deuren?

Bij Brink Stalen Deuren bent u verzekerd van vakmanschap en maatwerk voor uw deurprojecten. Wij zorgen voor persoonlijk inmeten, eigen productie en een snelle levering en montage.

Bij Brink Stalen Deuren staan we klaar om u te begeleiden door het hele proces, van ontwerp tot installatie, om uw droomdeur werkelijkheid te maken.

Group 58

Handgemaakt in ons atelier

Authentiek ambachtelijk vakmanschap

Group 59

Snelle levering en montage

Levertijd 2-4 weken

Group 61

Enkel echt staal

Wij werken met de beste materialen

taatsdeur met 4 vlakken gelijk verdeelt met 2 zijschermen
Dubbele stalen schuifdeur met zwarte afwerking met glas in huiskamer

Dé specialist van Breda

Een taatsdeur in Breda kopen

Wilt u een taatsdeur in Roosendaal of in Etten-Leur kopen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. We verkopen deze bijzondere soort deur namelijk in een prachtige stalen uitvoering. Een taatsdeur is een deur die op een hele andere manier sluit dan een gewone deur. Een unieke deur van openen en sluiten, met een unieke uitvoering… Onze taatsdeur is dan ook een prachtige toevoeging die uw inrichting helemaal afmaakt. Wilt u een taatsdeur kopen en woont u in de regio van Breda? Neem dan contact met ons opnemen.

Of

Onze deuren

De mooiste stalen taatsdeuren

De mooiste taatsdeuren van Nederland

Bij Brink Stalen Deuren werken we graag met staal. We vinden dit een prachtig materiaal waar legio mogelijkheden mee te bedenken zijn. Kijkt u dan ook even op onze site om te zien wat wij op het gebied van taatsdeuren allemaal te bieden hebben. U kunt natuurlijk ook bij ons aankloppen voor een ander soort deur of wand… Meer weten? Als u vragen heeft vuurt u deze gewoon op ons af. Wij staan altijd klaar om ze voor u te beantwoorden!

Wilt u graag meer informatie of een offerte? Neem gerust contact met ons op.

Veelgestelde vragen

Bekijk hieronder onze meest gestelde vragen.

Wij bieden stalen deuren in alle vormen en stijlen aan! Van dubbele taatsdeuren tot en met stalen scheidingswanden. Daarnaast maken wij zowel binnen- als buitendeuren van staal!

De prijzen zijn zeer afhankelijk van uw wensen. Aangezien wij 100% maatwerk leveren is iedere deur of scheidingswand uniek. Wilt u toch een prijs indicatie ontvangen, vraag dan vrijblijvend een offerte aan. Liever direct een gevoel erbij krijgen? Kom dan gerust langs voor een kop koffie in onze showroom!

Een stalen taatsdeur, ook wel bekend als een pivotdeur, is een type deur dat draait rond een verticale as die zich niet aan de rand van de deur bevindt, maar in plaats daarvan ergens in het midden. Hierdoor kan de deur zowel naar binnen als naar buiten draaien, zonder dat er een traditioneel scharnier aan de zijkant nodig is.

Onze specialisten staan u graag te woord, zowel via de telefoon als de mail. Wij beantwoorden doorgaans de mail binnen 24 uur, waardoor u snel voorzien bent van een reactie. 

Wilt u graag direct een offerte aanvragen? Dan kan dit uiteraard vrijblijvend op deze pagina. Wij handelen uw aanvraag dan zo spoedig mogelijk af!

Bezoek onze showroom.

Bij onze werkplaats bevindt zich ook onze showroom. Hier krijgt u een goed beeld van onze deuren en de perfecte kwaliteit ervan. De afwerking bepaalt het resultaat en we voorzien u graag van een goed advies op maat voor uw situatie.

Openingstijden showroom:
Maandag t/m vrijdag: op afspraak
Zaterdagochtend: op afspraak

Plan uw afspraak hieronder gemakkelijk zelf in.
Staat uw gewenste tijd er niet bij, bel ons even.