This is Photoshop's version of Lorem Ipsn gravida nibh vel velit auctor aliquet.Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum auci elit consequat ipsutis sem nibh id elit. quis bibendum auci elit.

Instagram feed

+ 01145928421 SUPPORT@ELATED-THEMES.COM

BEZOEK ONZE SHOWROOM | NEEM CONTACT OP: 0610141032
Image11

Stalen deur Waalwijk

Onze passie voor staal

Stalen deur Waalwijk

Een stalen binnendeur kan het interieur van een huis aanzienlijk verbeteren. Een stalen deur van ons uit de regio Waalwijk zorgt in veel gevallen voor meer licht en het gevoel van een grotere ruimte. Echter hangt dit volledig af van het model dat u graag wilt hebben. De mogelijkheden op het gebied van een stalen deur Waalwijk zijn oneindig en wij als specialist kunnen u hier zeker mee helpen. Sterker nog, we doen er alles aan om voor u de beste stalen binnendeur te maken.

Stalen deuren Waalwijk

De knoop doorhakken op het gebied van een nieuwe deur kan erg lastig zijn. Echter moet u wel weten dat er op dit gebied erg veel mogelijk is. Een stalen deur op maat Waalwijk, is ons streven. Zo kunnen wij elk soort deur maken of leveren. Hierdoor heeft u de kans om te kijken naar wat de mogelijkheden allemaal zijn. Daarnaast kunt u ook een eigen ingeving doen. Op deze manier passen de stalen deuren Waalwijk perfect bij uw interieur. Om een mooie deur op maat te kunnen maken, vinden wij het als bedrijf belangrijk dat u het gevoel heeft dat uw wensen er echt toe doen. Om dit voor elkaar een te krijgen is een goede samenwerking van groot belang. De goede samenwerking is naast de mooie producten hetgeen waar we om bekend staan.

Stalen deur op maat Waalwijk

Het leveren van een mooie stalen binnendeur op maat staat bij ons centraal als bedrijf. Echter doen we er wel alles aan om ervoor te zorgen dat zowel het product als de samenwerking u goed bevalt. Mocht u nog twijfelen over wat van stalen binnendeuren u wilt hebben, dan kunt u altijd contact met ons opnemen. We kunnen dan samen kijken naar de mogelijkheden. Op deze manier zit u niet gelijk ergens aan vast, maar weet u wel wat wij jou kunnen bieden op het gebied van stalen binnendeuren Waalwijk.

Maak een afspraak in onze showroom

Mijn passie
voor staal.

Mijn naam is Ruud van den Brink.

Ik heb mijn opleiding als monteur gedaan met als nevenvakken metaalbewerking en lassen.

Waar wij voor staan is kwaliteit en duurzaamheid en het afleveren van een mooi product.

Alles maken wij op maat en hierdoor zijn de mogelijkheden ongekend.

Onze hoofdtaken bestaan uit het vervaardigen van prachtige stalen deuren en wanden.

Tevreden klanten

Deze week heeft Brink Stalen Deuren een stalen schuifdeur bij ons geplaatst. Het kosten de nodige moeite (met een scheef plafond en scheve muur) maar dankzij wat extra effort zit hij er super mooi in. Heel erg blij mee, ziet er echt tof uit!

Wouter Withagen

Beste Fam. Brink Wat zijn wij blij met onze stalen taatsdeuren! Ze zijn nog mooier geworden dan wij verwacht hadden. Over jullie snelle levering , de goede kwaliteit van de deuren en goede service zijn wij heel tevreden. Dank jullie wel. 🙂

Lillian Kolenbrander

Vandaag is de taatsdeur geplaatst in ons appartement in Bussum. Het is was een hele uitdaging voor Ruud om een technisch goede constructie te maken en een mooi vormgegeven taatsdeur te ontwerpen van 1.4 m breed en 3.2 m hoog. Het resultaat is prachtig geworden; echt vakwerk en voor een redelijke prijs en snelle levering. Het plaatsen van het frame en de deur is door de mannen van Brink zeer vakkundig en zorgvuldig uitgevoerd. Onze hartelijke dank! Ferdinand & Paul Bussum

Ferdinand