This is Photoshop's version of Lorem Ipsn gravida nibh vel velit auctor aliquet.Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum auci elit consequat ipsutis sem nibh id elit. quis bibendum auci elit.

Instagram feed

+ 01145928421 SUPPORT@ELATED-THEMES.COM

BEZOEK ONZE SHOWROOM | NEEM CONTACT OP: 0610141032
Image11

Stalen deur Den Bosch

Onze passie voor staal

Een stalen deur op maat Den Bosch

Een prachtig interieur met erg lelijke en saaie deuren is iets wat je vaak in huizen ziet. Gelukkig kan dit ook anders en zijn stalen deur die wij leveren in Den Bosch helemaal hip. De stalen deuren Den Bosch zijn er in verschillende vormen en maten en hierdoor voor iedereen te gebruiken. Wij als aanbieder van deze prachtige stalen binnendeuren doen er dan ook alles aan om klanten te voorzien van de mooiste deuren. We bieden niet alleen standaard deuren aan, maar laten u een kijkje nemen in de wonderen van de stalen binnendeuren. Er is zoveel te verkrijgen dat we voor iedereen een stalen deur op maat Den Bosch kunnen leveren.

Wat maakt een stalen deuren Den Bosch zo bijzonder?

Hetgeen dat onze stalen deuren Den Bosch zo bijzonder maakt is dat wij meedenken met de klant. We proberen u geen stalen deur te verkopen, maar we willen samen met u kijken naar hoe we iets passends kunnen maken. Elk huis is anders en in elk huis past wel een andere stalen binnendeur op maat. Hetgeen waarin wij nog meer uitblinken is de manier waarop bij samenwerken. We zijn helder in de communicatie, maar zijn daarnaast wel erg flexibel. Elke klant, groot of klein, wordt aandacht aan besteed.

Stalen deuren Den Bosch

Een mooie stalen binnendeur is iets waar veel mensen naar op zoek zijn. Echter is de markt zo groot dat u niet meer weet wat u wilt. Naast dat de markt groot is, is het aanbod vaak vrij standaard. Mocht u nou echt iets gaafs willen, dan kunnen wij u hierbij helpen! Uw wensen bepalen het uiteindelijke resultaat. Mocht u nog niet zeker weten waar u naar op zoek bent, dan zorgen wij dat onze deur altijd voor u open staat en dat u samen met ons kunt kijken naar wat er allemaal mogelijk is.

Mijn passie
voor staal.

Mijn naam is Ruud van den Brink.

Ik heb mijn opleiding als monteur gedaan met als nevenvakken metaalbewerking en lassen.

Waar wij voor staan is kwaliteit en duurzaamheid en het afleveren van een mooi product.

Alles maken wij op maat en hierdoor zijn de mogelijkheden ongekend.

Onze hoofdtaken bestaan uit het vervaardigen van prachtige stalen deuren en wanden.

Tevreden klanten

Deze week heeft Brink Stalen Deuren een stalen schuifdeur bij ons geplaatst. Het kosten de nodige moeite (met een scheef plafond en scheve muur) maar dankzij wat extra effort zit hij er super mooi in. Heel erg blij mee, ziet er echt tof uit!

Wouter Withagen

Beste Fam. Brink Wat zijn wij blij met onze stalen taatsdeuren! Ze zijn nog mooier geworden dan wij verwacht hadden. Over jullie snelle levering , de goede kwaliteit van de deuren en goede service zijn wij heel tevreden. Dank jullie wel. 🙂

Lillian Kolenbrander

Vandaag is de taatsdeur geplaatst in ons appartement in Bussum. Het is was een hele uitdaging voor Ruud om een technisch goede constructie te maken en een mooi vormgegeven taatsdeur te ontwerpen van 1.4 m breed en 3.2 m hoog. Het resultaat is prachtig geworden; echt vakwerk en voor een redelijke prijs en snelle levering. Het plaatsen van het frame en de deur is door de mannen van Brink zeer vakkundig en zorgvuldig uitgevoerd. Onze hartelijke dank! Ferdinand & Paul Bussum

Ferdinand