De specialist in Den Bosch

Een stalen deur op maat Den Bosch

Een prachtig interieur met erg lelijke en saaie deuren is iets wat je vaak in huizen ziet. Gelukkig kan dit ook anders en zijn stalen deur die wij leveren in Den Bosch helemaal hip. Onze deuren zijn er in verschillende vormen en maten en hierdoor voor iedereen te gebruiken. 

Kom langs in onze showroom.

Uw stijl, ambachtelijk gemaakt

Aanbieder van prachtige deuren

Wij als aanbieder van deze prachtige stalen deuren doen er dan ook alles aan om klanten te voorzien van de mooiste deuren. We bieden niet alleen standaard deuren aan, maar laten u een kijkje nemen in de wonderen van de stalen binnendeuren. Er is zoveel te verkrijgen dat we voor iedereen een stalen deur op maat Den Bosch kunnen leveren.

taatsdeur met 4 vlakken gelijk verdeelt met 2 zijschermen
Dubbele stalen schuifdeur met zwarte afwerking met glas in huiskamer

Uw stijl, ambachtelijk gemaakt

Waarom kiezen voor Brink Stalen Deuren?

Bij Brink Stalen Deuren bent u verzekerd van vakmanschap en maatwerk voor uw deurprojecten. Wij zorgen voor persoonlijk inmeten, eigen productie en een snelle levering en montage.

Bij Brink Stalen Deuren staan we klaar om u te begeleiden door het hele proces, van ontwerp tot installatie, om uw droomdeur werkelijkheid te maken.

Group 58

Handgemaakt in ons atelier

Authentiek ambachtelijk vakmanschap

Group 59

Snelle levering en montage

Levertijd 2-4 weken

Group 61

Enkel echt staal

Wij werken met de beste materialen

taatsdeur met 4 vlakken gelijk verdeelt met 2 zijschermen
Dubbele stalen schuifdeur met zwarte afwerking met glas in huiskamer

Lorem ipsum

Waarom Brink voor uw stalen deur in Den Bosch?

Hetgeen dat onze stalen deuren in Den Bosch zo bijzonder maakt is dat wij meedenken met de klant. We proberen u geen stalen deur te verkopen, maar we willen samen met u kijken naar hoe we iets passends kunnen maken. 

Elk huis is anders en in elk huis past wel een andere stalen binnendeur op maat. Hetgeen waarin wij nog meer uitblinken is de manier waarop bij samenwerken. We zijn helder in de communicatie, maar zijn daarnaast wel erg flexibel. Elke klant, groot of klein, wordt aandacht aan besteed. Zo leveren wij onze deuren ook in andere steden aan zoals Dordrecht, Waalwijk en Hilvarenbeek!

Of

Onze deuren

Écht maatwerk

Brink Stalen Deuren voor 100% maatwerk

Een mooie stalen binnendeur is iets waar veel mensen naar op zoek zijn. Echter is de markt zo groot dat u niet meer weet wat u wilt. Naast dat de markt groot is, is het aanbod vaak vrij standaard. Mocht u nou echt iets gaafs willen, dan kunnen wij u hierbij helpen! Uw wensen bepalen het uiteindelijke resultaat. Mocht u nog niet zeker weten waar u naar op zoek bent, dan zorgen wij dat onze deur altijd voor u open staat en dat u samen met ons kunt kijken naar wat er allemaal mogelijk is.

Veelgestelde vragen

Bekijk hieronder onze meest gestelde vragen.

Wij bieden stalen deuren in alle vormen en stijlen aan! Van dubbele taatsdeuren tot en met stalen scheidingswanden. Daarnaast maken wij zowel binnen- als buitendeuren van staal!

De prijzen zijn zeer afhankelijk van uw wensen. Aangezien wij 100% maatwerk leveren is iedere deur of scheidingswand uniek. Wilt u toch een prijs indicatie ontvangen, vraag dan vrijblijvend een offerte aan. Liever direct een gevoel erbij krijgen? Kom dan gerust langs voor een kop koffie in onze showroom!

Een stalen taatsdeur, ook wel bekend als een pivotdeur, is een type deur dat draait rond een verticale as die zich niet aan de rand van de deur bevindt, maar in plaats daarvan ergens in het midden. Hierdoor kan de deur zowel naar binnen als naar buiten draaien, zonder dat er een traditioneel scharnier aan de zijkant nodig is.

Onze specialisten staan u graag te woord, zowel via de telefoon als de mail. Wij beantwoorden doorgaans de mail binnen 24 uur, waardoor u snel voorzien bent van een reactie. 

Wilt u graag direct een offerte aanvragen? Dan kan dit uiteraard vrijblijvend op deze pagina. Wij handelen uw aanvraag dan zo spoedig mogelijk af!

Bezoek onze showroom.

Bij onze werkplaats bevindt zich ook onze showroom. Hier krijgt u een goed beeld van onze deuren en de perfecte kwaliteit ervan. De afwerking bepaalt het resultaat en we voorzien u graag van een goed advies op maat voor uw situatie.

Openingstijden showroom:
Maandag t/m vrijdag: op afspraak
Zaterdagochtend: op afspraak

Plan uw afspraak hieronder gemakkelijk zelf in.
Staat uw gewenste tijd er niet bij, bel ons even.