Stalen taatsdeur

Een stalen deur op maat voor Hilvarenbeek

Bent u woonachtig in Hilvarenbeek en zoekt u een specialist op het gebied van staal? Een bedrijf waar u aan kunt kloppen om bijvoorbeeld een mooie stalen deur voor Hilvarenbeek te laten maken? Kies dan voor Brink Stalen Deuren!

Kom langs in onze showroom.

Uw stijl, ambachtelijk gemaakt

Unieke stalen deuren

Een deur die echt uniek is en waar u optimaal van kunt gaan genieten? Neem dan gewoon eens een kijkje bij de mogelijkheden die wij u bij Brink Stalen Deuren allemaal te bieden hebben. De stalen deuren voor Hilvarenbeek die wij maken zien er niet alleen bijzonder uit, maar zijn ook nog eens heel stevig en duurzaam. We maken een deur waar u vele jaren optimaal van kunt gaan genieten. Meer weten hierover? Neem dan een kijkje op onze website zodat u kunt zien wat voor mogelijkheden wij u allemaal te bieden hebben.

taatsdeur met 4 vlakken gelijk verdeelt met 2 zijschermen
Dubbele stalen schuifdeur met zwarte afwerking met glas in huiskamer

Uw stijl, ambachtelijk gemaakt

Waarom kiezen voor Brink Stalen Deuren?

Bij Brink Stalen Deuren bent u verzekerd van vakmanschap en maatwerk voor uw deurprojecten. Wij zorgen voor persoonlijk inmeten, eigen productie en een snelle levering en montage.

Bij Brink Stalen Deuren staan we klaar om u te begeleiden door het hele proces, van ontwerp tot installatie, om uw droomdeur werkelijkheid te maken.

Group 58

Handgemaakt in ons atelier

Authentiek ambachtelijk vakmanschap

Group 59

Snelle levering en montage

Levertijd 2-4 weken

Group 61

Enkel echt staal

Wij werken met de beste materialen

taatsdeur met 4 vlakken gelijk verdeelt met 2 zijschermen
Dubbele stalen schuifdeur met zwarte afwerking met glas in huiskamer

100% maatwerk

Maatwerk stalen deuren in Hilvarenbeek?

Brink Stalen Deuren is een bedrijf waar veel expertise in huis is als het op werken met staal aankomt. Wij willen onze klanten altijd de hoogste kwaliteit leveren, en maken dan ook graag een stalen deur voor Hilvarenbeek die helemaal op uw persoonlijke wensen is afgestemd. Wilt u van tevoren alvast eens zien wat wij u allemaal te bieden hebben? Neem dan gewoon even een kijkje bij de vele voorbeelden van deuren die wij eerder hebben gemaakt. U vindt dit overzicht elders op deze website. U kunt natuurlijk ook altijd contact met ons opnemen om uw vragen aan ons te stellen over een stalen deur op maat voor Hilvarenbeek.

Of

Onze deuren

Neem vrijblijvend contact op!

Een duurzame keuze

Staal is een mooi, duurzaam en veelzijdig materiaal, waar de mooiste deuren mee gemaakt kunnen worden. We vertellen u hier graag meer over in een persoonlijk gesprek. We kunnen ook altijd een keer bij u langskomen om de maten op te meten en daarna aan de slag te gaan met het maken van zo’n mooie stalen deur op maat voor Hilvarenbeek. U mag er op rekenen dat onze deuren jaren blijven hangen, dat ze eenvoudig in het onderhoud zijn en dat er ook na langdurig gebruik geen slijtage aan te zien is. Wij maken voor u deuren waar u lang van kunt gaan genieten!

Veelgestelde vragen

Bekijk hieronder onze meest gestelde vragen.

Wij bieden stalen deuren in alle vormen en stijlen aan! Van dubbele taatsdeuren tot en met stalen scheidingswanden. Daarnaast maken wij zowel binnen- als buitendeuren van staal!

De prijzen zijn zeer afhankelijk van uw wensen. Aangezien wij 100% maatwerk leveren is iedere deur of scheidingswand uniek. Wilt u toch een prijs indicatie ontvangen, vraag dan vrijblijvend een offerte aan. Liever direct een gevoel erbij krijgen? Kom dan gerust langs voor een kop koffie in onze showroom!

Een stalen taatsdeur, ook wel bekend als een pivotdeur, is een type deur dat draait rond een verticale as die zich niet aan de rand van de deur bevindt, maar in plaats daarvan ergens in het midden. Hierdoor kan de deur zowel naar binnen als naar buiten draaien, zonder dat er een traditioneel scharnier aan de zijkant nodig is.

Onze specialisten staan u graag te woord, zowel via de telefoon als de mail. Wij beantwoorden doorgaans de mail binnen 24 uur, waardoor u snel voorzien bent van een reactie. 

Wilt u graag direct een offerte aanvragen? Dan kan dit uiteraard vrijblijvend op deze pagina. Wij handelen uw aanvraag dan zo spoedig mogelijk af!

Bezoek onze showroom.

Bij onze werkplaats bevindt zich ook onze showroom. Hier krijgt u een goed beeld van onze deuren en de perfecte kwaliteit ervan. De afwerking bepaalt het resultaat en we voorzien u graag van een goed advies op maat voor uw situatie.

Openingstijden showroom:
Maandag t/m vrijdag: op afspraak
Zaterdagochtend: op afspraak

Plan uw afspraak hieronder gemakkelijk zelf in.
Staat uw gewenste tijd er niet bij, bel ons even.