Stalen taatsdeur

Dé stalen deuren specialist in Breda!

Op zoek naar de stalen deuren specialist van Breda? Op zoek naar een mooie toevoeging waarbij u er trots op kunt zijn dat deze in uw interieur hangt? Dan kijkt u gewoon even bij Brink Stalen Deuren. Wij maken namelijk exclusieve, stalen deuren waarbij u erop kunt rekenen dat deze niet zomaar in andere huizen terug te vinden zijn. 

Kom langs in onze showroom.

Uw stijl, ambachtelijk gemaakt

Exclusiviteit spat er vanaf.

We maken de mooiste deuren voor u, van het beste materiaal dat hiervoor gebruikt kan worden, staal. Aangezien dit materiaal zorgt voor niet alleen een duurzaam resultaat, maar tegelijkertijd prachtig én modern is! We maken de deur geheel voor u op maat, zodat u weet dat deze helemaal perfect in uw huis kan hangen. 

Wij verkopen onze stalen deuren in Breda, maar ook in de nabije omstreken. Als u in steden zoals Bergen op Zoom, Oosterhout of Tilburg woont, kunnen wij u voorzien van een prachtige stalen deur. Wij produceren elke deur zelf en letten daarbij altijd zo goed mogelijk op hoe u wilt dat de deur er uit komt te zien. 

taatsdeur met 4 vlakken gelijk verdeelt met 2 zijschermen
Dubbele stalen schuifdeur met zwarte afwerking met glas in huiskamer

Uw stijl, ambachtelijk gemaakt

Waarom kiezen voor Brink Stalen Deuren?

Bij Brink Stalen Deuren bent u verzekerd van vakmanschap en maatwerk voor uw deurprojecten. Wij zorgen voor persoonlijk inmeten, eigen productie en een snelle levering en montage.

Bij Brink Stalen Deuren staan we klaar om u te begeleiden door het hele proces, van ontwerp tot installatie, om uw droomdeur werkelijkheid te maken.

Group 58

Handgemaakt in ons atelier

Authentiek ambachtelijk vakmanschap

Group 59

Snelle levering en montage

Levertijd 2-4 weken

Group 61

Enkel echt staal

Wij werken met de beste materialen

taatsdeur met 4 vlakken gelijk verdeelt met 2 zijschermen
Dubbele stalen schuifdeur met zwarte afwerking met glas in huiskamer

Boost voor uw inrichting

De mooiste stalen binnendeuren van Breda

Een mooie, unieke deur kan een enorme boost betekenen voor uw inrichting. Neem dan ook een kijkje in onze portfolio voor de best passende mogelijkheden. We hebben op onze website uitgebreide informatie klaarstaan, waarbij u ook bij elke soort deur een aantal foto’s kunt bekijken. U ziet op deze foto’s hoe mooi onze deuren eruit zien en wat voor impuls ze geven aan uw inrichting. 

Of

Onze deuren

Onze specialisten staan voor u klaar

Neem vrijblijvend contact met ons op!

Bent u op zoek naar een stalen binnendeur voor Breda?  Bij Brink Stalen Deuren vindt u meerdere deuren die u zo in uw inrichting zou willen hangen. Met een stalen binnendeur in Breda voegt u ook een mooi element toe aan uw woning. Wij maken deze deuren helemaal zelf en verzorgen deze compleet op maat voor u.

Neem vandaag nog contact met ons op om de mogelijkheden met ons door te spreken, zodat we samen kunnen bekijken hoe wij de perfecte deur voor uw huis kunnen maken. Brink Stalen Deuren heeft een passie voor werken met staal, daar maken wij u graag deelgenoot van!

Veelgestelde vragen

Bekijk hieronder onze meest gestelde vragen.

Wij bieden stalen deuren in alle vormen en stijlen aan! Van dubbele taatsdeuren tot en met stalen scheidingswanden. Daarnaast maken wij zowel binnen- als buitendeuren van staal!

De prijzen zijn zeer afhankelijk van uw wensen. Aangezien wij 100% maatwerk leveren is iedere deur of scheidingswand uniek. Wilt u toch een prijs indicatie ontvangen, vraag dan vrijblijvend een offerte aan. Liever direct een gevoel erbij krijgen? Kom dan gerust langs voor een kop koffie in onze showroom!

Een stalen taatsdeur, ook wel bekend als een pivotdeur, is een type deur dat draait rond een verticale as die zich niet aan de rand van de deur bevindt, maar in plaats daarvan ergens in het midden. Hierdoor kan de deur zowel naar binnen als naar buiten draaien, zonder dat er een traditioneel scharnier aan de zijkant nodig is.

Onze specialisten staan u graag te woord, zowel via de telefoon als de mail. Wij beantwoorden doorgaans de mail binnen 24 uur, waardoor u snel voorzien bent van een reactie. 

Wilt u graag direct een offerte aanvragen? Dan kan dit uiteraard vrijblijvend op deze pagina. Wij handelen uw aanvraag dan zo spoedig mogelijk af!

Bezoek onze showroom.

Bij onze werkplaats bevindt zich ook onze showroom. Hier krijgt u een goed beeld van onze deuren en de perfecte kwaliteit ervan. De afwerking bepaalt het resultaat en we voorzien u graag van een goed advies op maat voor uw situatie.

Openingstijden showroom:
Maandag t/m vrijdag: op afspraak
Zaterdagochtend: op afspraak

Plan uw afspraak hieronder gemakkelijk zelf in.
Staat uw gewenste tijd er niet bij, bel ons even.