Stalen deuren én binnendeur

Stalen deuren in Bergen op Zoom

Wilt u een stalen deur voor uw woning in Bergen op Zoom laten maken? Dan kunt u altijd even contact met ons opnemen om de mogelijkheden met ons door te nemen. Bij Brink Stalen Deuren werken mensen die als geen ander weten wat er allemaal mogelijk is bij het maken van deuren. Op onze website vindt u hier een groot aantal voorbeelden van.

Kom langs in onze showroom.

Uw stijl, ambachtelijk gemaakt

De mooiste stalen binnendeuren van Bergen op Zoom

Als u een stalen binnendeur op maat in Bergen op Zoom wilt hebben, dan raden wij u aan om eens een kijkje te nemen in onze portfolio. Hier vindt u namelijk een groot aantal voorbeelden. We kunnen deze deuren in meerdere verschillende stijlen en kleuren maken. Heeft u zelf al een idee van hoe u wilt dat uw deur er uit komt te zien? Geef dit aan ons door en wij gaan hiermee aan de slag. Maar u kunt er natuurlijk ook voor kiezen om samen met ons de voorbeelden door te nemen. Zo bieden wij ook verschillende bronze stalen taatsdeuren aan!

taatsdeur met 4 vlakken gelijk verdeelt met 2 zijschermen
Dubbele stalen schuifdeur met zwarte afwerking met glas in huiskamer

Uw stijl, ambachtelijk gemaakt

Waarom kiezen voor Brink Stalen Deuren?

Bij Brink Stalen Deuren bent u verzekerd van vakmanschap en maatwerk voor uw deurprojecten. Wij zorgen voor persoonlijk inmeten, eigen productie en een snelle levering en montage.

Bij Brink Stalen Deuren staan we klaar om u te begeleiden door het hele proces, van ontwerp tot installatie, om uw droomdeur werkelijkheid te maken.

Group 58

Handgemaakt in ons atelier

Authentiek ambachtelijk vakmanschap

Group 59

Snelle levering en montage

Levertijd 2-4 weken

Group 61

Enkel echt staal

Wij werken met de beste materialen

taatsdeur met 4 vlakken gelijk verdeelt met 2 zijschermen
Dubbele stalen schuifdeur met zwarte afwerking met glas in huiskamer

100% maatwerk gegarandeerd!

Uniek element voor uw interieur

Bent u op zoek naar een uniek element voor uw interieur? Een mooie deur die er anders uitziet dan standaard deuren en waar u optimaal van kunt genieten? Dan raden wij u aan om eens te komen kijken bij Brink Stalen Deuren

Wij zijn gespecialiseerd op het gebied van het ontwerpen, maken en plaatsen van de mooiste stalen deuren die er te vinden zijn. Duurzame deuren die eenvoudig te onderhouden zijn en waarbij u uzelf er geen zorgen over hoeft te maken of deze lang meegaan. Dit zijn deuren die van een prachtig, sterk materiaal zijn gemaakt.

Of

Onze deuren

Maatwerk op locatie

De mooiste stalen deuren voor Bergen op Zoom!

Als u meer wilt weten over de stalen deuren die wij maken, dan kunt u hier natuurlijk altijd even contact over opnemen met ons. We hebben namelijk veel ervaring met het maken van een deur die helemaal op de wensen van onze klant is afgestemd. Bij het maken van een stalen deur op maat voor Bergen op Zoom houden we deze wensen goed in de gaten, zodat u er op kunt rekenen dat deze deur jarenlang in uw huis of kantoor zal hangen.

Naast dat wij onze kwaliteit deuren in Bergen op Zoom leveren, zijn wij actief in het grootste gedeelte van Brabant, zoals in Den Bosch!

Veelgestelde vragen

Bekijk hieronder onze meest gestelde vragen.

Wij bieden stalen deuren in alle vormen en stijlen aan! Van dubbele taatsdeuren tot en met stalen scheidingswanden. Daarnaast maken wij zowel binnen- als buitendeuren van staal!

De prijzen zijn zeer afhankelijk van uw wensen. Aangezien wij 100% maatwerk leveren is iedere deur of scheidingswand uniek. Wilt u toch een prijs indicatie ontvangen, vraag dan vrijblijvend een offerte aan. Liever direct een gevoel erbij krijgen? Kom dan gerust langs voor een kop koffie in onze showroom!

Een stalen taatsdeur, ook wel bekend als een pivotdeur, is een type deur dat draait rond een verticale as die zich niet aan de rand van de deur bevindt, maar in plaats daarvan ergens in het midden. Hierdoor kan de deur zowel naar binnen als naar buiten draaien, zonder dat er een traditioneel scharnier aan de zijkant nodig is.

Onze specialisten staan u graag te woord, zowel via de telefoon als de mail. Wij beantwoorden doorgaans de mail binnen 24 uur, waardoor u snel voorzien bent van een reactie. 

Wilt u graag direct een offerte aanvragen? Dan kan dit uiteraard vrijblijvend op deze pagina. Wij handelen uw aanvraag dan zo spoedig mogelijk af!

Bezoek onze showroom.

Bij onze werkplaats bevindt zich ook onze showroom. Hier krijgt u een goed beeld van onze deuren en de perfecte kwaliteit ervan. De afwerking bepaalt het resultaat en we voorzien u graag van een goed advies op maat voor uw situatie.

Openingstijden showroom:
Maandag t/m vrijdag: op afspraak
Zaterdagochtend: op afspraak

Plan uw afspraak hieronder gemakkelijk zelf in.
Staat uw gewenste tijd er niet bij, bel ons even.