Dé specialist in Brabant

Een stalen deur in Brabant laten maken

Wordt het tijd voor iets nieuws en iets unieks in uw interieur? Vaak is het heel eenvoudig om een element aan uw interieur toe te voegen en hier dan meteen voor nieuw elan te zorgen. Denk dan eens aan een mooie stalen deur voor jouw woning in Brabant. 

Kom langs in onze showroom.

Uw stijl, ambachtelijk gemaakt

Jarenlange ervaring

Bij Brink Stalen Deuren hebben we veel ervaring met het maken van stalen deuren op maat. U mag er daarbij altijd op rekenen dat deze stalen deuren voor Brabant door ons tot in de kleinste details perfect worden afgewerkt. We besteden altijd zeer veel aandacht aan alle details. We maken zo een deur die er niet alleen prachtig uitziet, maar die ook heel stevig is en flink wat jaartjes mee zal gaan.

taatsdeur met 4 vlakken gelijk verdeelt met 2 zijschermen
Dubbele stalen schuifdeur met zwarte afwerking met glas in huiskamer

Uw stijl, ambachtelijk gemaakt

Waarom kiezen voor Brink Stalen Deuren?

Bij Brink Stalen Deuren bent u verzekerd van vakmanschap en maatwerk voor uw deurprojecten. Wij zorgen voor persoonlijk inmeten, eigen productie en een snelle levering en montage.

Bij Brink Stalen Deuren staan we klaar om u te begeleiden door het hele proces, van ontwerp tot installatie, om uw droomdeur werkelijkheid te maken.

Group 58

Handgemaakt in ons atelier

Authentiek ambachtelijk vakmanschap

Group 59

Snelle levering en montage

Levertijd 2-4 weken

Group 61

Enkel echt staal

Wij werken met de beste materialen

taatsdeur met 4 vlakken gelijk verdeelt met 2 zijschermen
Dubbele stalen schuifdeur met zwarte afwerking met glas in huiskamer

Wij staan voor u klaar!

De mooiste stalen deuren op maat voor Brabant

We staan Bij Brink Stalen Deuren altijd klaar om een deur voor u te maken die helemaal op uw persoonlijke wensen aansluit. We werken graag met staal, een prachtig en veelzijdig materiaal. Een materiaal ook dat niet zo snel zal beschadigen en waarbij u er op mag rekenen dat dit goed te onderhouden is. 

We maken de deur die helemaal aansluit op uw persoonlijke wensen. U heeft daarbij niet alleen de keuze uit verschillende stijlen, maar ook meerdere kleuren. Kijkt u om een indruk te krijgen van onze stalen deur voor Brabant gewoon eens op de overige pagina’s van deze website.

Wij zijn in Brabant actief met onze stalen deuren in regio’s als Goirle, Made en Eindhoven.

Of

Onze deuren

100% maatwerk gegarandeerd

Meer weten over onze taatsdeur van staal?

We maken graag een stalen deur op maat in Brabant voor u. We nemen uw wensen op, bekijken in uw huis wat de maten hiervoor zijn en gaan aan de slag met de productie van deze deur of deuren. Zo kunnen wij bijvoorbeeld ook stalen ensuite deuren voor u ontwikkelen!

Neem dan ook even contact met ons op als u meer wilt weten over wat voor mogelijkheden wij u te bieden hebben. We gaan dan aan de slag met de productie voor uw deur en zorgen er ook voor dat deze perfect bij u wordt geplaatst. Neem vooral ook even een kijkje bij de voorbeelden van stalen deuren op maat die wij voor andere klanten al hebben gemaakt. Zo weet u niet alleen wat u van ons kunt verwachten, maar krijgt u wellicht ook al inspiratie voor een eigen deur.

Veelgestelde vragen

Bekijk hieronder onze meest gestelde vragen.

Wij bieden stalen deuren in alle vormen en stijlen aan! Van dubbele taatsdeuren tot en met stalen scheidingswanden. Daarnaast maken wij zowel binnen- als buitendeuren van staal!

De prijzen zijn zeer afhankelijk van uw wensen. Aangezien wij 100% maatwerk leveren is iedere deur of scheidingswand uniek. Wilt u toch een prijs indicatie ontvangen, vraag dan vrijblijvend een offerte aan. Liever direct een gevoel erbij krijgen? Kom dan gerust langs voor een kop koffie in onze showroom!

Een stalen taatsdeur, ook wel bekend als een pivotdeur, is een type deur dat draait rond een verticale as die zich niet aan de rand van de deur bevindt, maar in plaats daarvan ergens in het midden. Hierdoor kan de deur zowel naar binnen als naar buiten draaien, zonder dat er een traditioneel scharnier aan de zijkant nodig is.

Onze specialisten staan u graag te woord, zowel via de telefoon als de mail. Wij beantwoorden doorgaans de mail binnen 24 uur, waardoor u snel voorzien bent van een reactie. 

Wilt u graag direct een offerte aanvragen? Dan kan dit uiteraard vrijblijvend op deze pagina. Wij handelen uw aanvraag dan zo spoedig mogelijk af!

Bezoek onze showroom.

Bij onze werkplaats bevindt zich ook onze showroom. Hier krijgt u een goed beeld van onze deuren en de perfecte kwaliteit ervan. De afwerking bepaalt het resultaat en we voorzien u graag van een goed advies op maat voor uw situatie.

Openingstijden showroom:
Maandag t/m vrijdag: op afspraak
Zaterdagochtend: op afspraak

Plan uw afspraak hieronder gemakkelijk zelf in.
Staat uw gewenste tijd er niet bij, bel ons even.