This is Photoshop's version of Lorem Ipsn gravida nibh vel velit auctor aliquet.Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum auci elit consequat ipsutis sem nibh id elit. quis bibendum auci elit.

Instagram feed

+ 01145928421 SUPPORT@ELATED-THEMES.COM

BEZOEK ONZE SHOWROOM | NEEM CONTACT OP: 0610141032
Image11

Stalen deur Made

Onze passie voor staal

Een stalen deur voor Made en omstreken

U woont in Made en bedenkt uzelf op een dag dat het tijd wordt voor eens iets nieuws in uw interieur. Kunnen die deuren bijvoorbeeld niet een keer vervangen worden? Let er dan op dat deuren niet altijd maar alleen van hout of kunststof gemaakt kunnen worden. We zijn bij Brink Stalen Deuren gespecialiseerd in het maken van prachtige stalen deuren. U kunt er daarbij altijd op rekenen dat wij deze deuren dan helemaal op uw persoonlijke wensen afstemmen. Staal is nu eenmaal een prachtig materiaal, dat garant staat voor vele verschillende dingen. Wanneer u ervoor kiest om een stalen deur voor Made te laten maken, dan mag u er op rekenen dat u een stevige, mooie deur geleverd krijgt waar u heel wat jaren van kunt gaan genieten.

De mooiste stalen deuren van Made

We hebben bij Brink Stalen Deuren veel ervaring met het maken van stalen deuren. Als u het wel ziet zitten om zo’n mooie, sterke deur in uw interieur te krijgen, dan leggen we u in een persoonlijk gesprek graag uit wat er met dit materiaal allemaal mogelijk is. We maken dan een stalen deur op maat voor Made, die helemaal aan uw persoonlijke wensen voldoet. Er is met staal heel wat mogelijk en wij kunnen de deur dan ook voor u maken in de kleur en stijl die het beste bij u past. Uiteraard komen we dan van tevoren even opmeten hoe groot de deur precies moet worden, zodat deze straks perfect in uw interieur past.

Een stalen deur voor Made laten maken?

Stalen deuren voor Made behoren tot onze specialiteiten. Als wij een dergelijke deur voor u maken, dan gaan we hier altijd met de grootste zorg mee om. U wilt per slot van rekening een deur hebben die er niet alleen mooi uitziet, maar die ook soepel open en dicht gaat. Een deur bovendien die stevig is en lang meegaat. De duurzame stalen deur op maat voor Made die wij voor u maken voldoet aan al deze eisen. We vertellen u hier graag meer over in een persoonlijk gesprek.

Maak een afspraak in onze showroom

Mijn passie
voor staal.

Mijn naam is Ruud van den Brink.

Ik heb mijn opleiding als monteur gedaan met als nevenvakken metaalbewerking en lassen.

Waar wij voor staan is kwaliteit en duurzaamheid en het afleveren van een mooi product.

Alles maken wij op maat en hierdoor zijn de mogelijkheden ongekend.

Onze hoofdtaken bestaan uit het vervaardigen van prachtige stalen deuren en wanden.

Tevreden klanten

Deze week heeft Brink Stalen Deuren een stalen schuifdeur bij ons geplaatst. Het kosten de nodige moeite (met een scheef plafond en scheve muur) maar dankzij wat extra effort zit hij er super mooi in. Heel erg blij mee, ziet er echt tof uit!

Wouter Withagen

Beste Fam. Brink Wat zijn wij blij met onze stalen taatsdeuren! Ze zijn nog mooier geworden dan wij verwacht hadden. Over jullie snelle levering , de goede kwaliteit van de deuren en goede service zijn wij heel tevreden. Dank jullie wel. 🙂

Lillian Kolenbrander

Vandaag is de taatsdeur geplaatst in ons appartement in Bussum. Het is was een hele uitdaging voor Ruud om een technisch goede constructie te maken en een mooi vormgegeven taatsdeur te ontwerpen van 1.4 m breed en 3.2 m hoog. Het resultaat is prachtig geworden; echt vakwerk en voor een redelijke prijs en snelle levering. Het plaatsen van het frame en de deur is door de mannen van Brink zeer vakkundig en zorgvuldig uitgevoerd. Onze hartelijke dank! Ferdinand & Paul Bussum

Ferdinand