Stalen taatsdeur

Een stalen deur voor Made en omstreken

U woont in Made en bedenkt u zelf op een dag dat het tijd wordt voor eens iets nieuws in uw interieur. Kunnen die deuren bijvoorbeeld niet een keer vervangen worden? Let er dan op dat deuren niet altijd maar alleen van hout of kunststof gemaakt kunnen worden. 

Kom langs in onze showroom.

Uw stijl, ambachtelijk gemaakt

Jarenlange specialisatie

We zijn bij Brink Stalen Deuren gespecialiseerd in het maken van prachtige stalen deuren. U kunt er daarbij altijd op rekenen dat wij deze deuren dan helemaal op uw persoonlijke wensen afstemmen. Staal is nu eenmaal een prachtig materiaal, dat garant staat voor vele verschillende dingen. Wanneer u ervoor kiest om een stalen deur voor Made te laten maken, dan mag u er op rekenen dat u een stevige, mooie deur geleverd krijgt waar u heel wat jaren van kunt gaan genieten.

taatsdeur met 4 vlakken gelijk verdeelt met 2 zijschermen
Dubbele stalen schuifdeur met zwarte afwerking met glas in huiskamer

Uw stijl, ambachtelijk gemaakt

Waarom kiezen voor Brink Stalen Deuren?

Bij Brink Stalen Deuren bent u verzekerd van vakmanschap en maatwerk voor uw deurprojecten. Wij zorgen voor persoonlijk inmeten, eigen productie en een snelle levering en montage.

Bij Brink Stalen Deuren staan we klaar om u te begeleiden door het hele proces, van ontwerp tot installatie, om uw droomdeur werkelijkheid te maken.

Group 58

Handgemaakt in ons atelier

Authentiek ambachtelijk vakmanschap

Group 59

Snelle levering en montage

Levertijd 2-4 weken

Group 61

Enkel echt staal

Wij werken met de beste materialen

taatsdeur met 4 vlakken gelijk verdeelt met 2 zijschermen
Dubbele stalen schuifdeur met zwarte afwerking met glas in huiskamer

Dé specialist in Made

De mooiste stalen deuren van Made

We hebben bij Brink Stalen Deuren veel ervaring met het maken van stalen deuren. Als u het wel ziet zitten om zo’n mooie, sterke deur in uw interieur te krijgen, dan leggen we u in een persoonlijk gesprek graag uit wat er met dit materiaal allemaal mogelijk is. We maken dan een stalen deur op maat voor Made, die helemaal aan uw persoonlijke wensen voldoet. Er is met staal heel wat mogelijk en wij kunnen de deur dan ook voor u maken in de kleur en stijl die het beste bij u past. Uiteraard komen we dan van tevoren even opmeten hoe groot de deur precies moet worden, zodat deze straks perfect in uw interieur past.

Of

Onze deuren

100% Maatwerk gegarandeerd

Een stalen deur voor Made laten maken?

Stalen deuren voor Made behoren tot onze specialiteiten. Als wij een dergelijke deur voor u maken, dan gaan we hier altijd met de grootste zorg mee om. U wilt per slot van rekening een deur hebben die er niet alleen mooi uitziet, maar die ook soepel open en dicht gaat. Een deur bovendien die stevig is en lang meegaat. De duurzame stalen deur op maat voor Made die wij voor u maken voldoet aan al deze eisen. We vertellen u hier graag meer over in een persoonlijk gesprek.

Veelgestelde vragen

Bekijk hieronder onze meest gestelde vragen.

Wij bieden stalen deuren in alle vormen en stijlen aan! Van dubbele taatsdeuren tot en met stalen scheidingswanden. Daarnaast maken wij zowel binnen- als buitendeuren van staal!

De prijzen zijn zeer afhankelijk van uw wensen. Aangezien wij 100% maatwerk leveren is iedere deur of scheidingswand uniek. Wilt u toch een prijs indicatie ontvangen, vraag dan vrijblijvend een offerte aan. Liever direct een gevoel erbij krijgen? Kom dan gerust langs voor een kop koffie in onze showroom!

Een stalen taatsdeur, ook wel bekend als een pivotdeur, is een type deur dat draait rond een verticale as die zich niet aan de rand van de deur bevindt, maar in plaats daarvan ergens in het midden. Hierdoor kan de deur zowel naar binnen als naar buiten draaien, zonder dat er een traditioneel scharnier aan de zijkant nodig is.

Onze specialisten staan u graag te woord, zowel via de telefoon als de mail. Wij beantwoorden doorgaans de mail binnen 24 uur, waardoor u snel voorzien bent van een reactie. 

Wilt u graag direct een offerte aanvragen? Dan kan dit uiteraard vrijblijvend op deze pagina. Wij handelen uw aanvraag dan zo spoedig mogelijk af!

Bezoek onze showroom.

Bij onze werkplaats bevindt zich ook onze showroom. Hier krijgt u een goed beeld van onze deuren en de perfecte kwaliteit ervan. De afwerking bepaalt het resultaat en we voorzien u graag van een goed advies op maat voor uw situatie.

Openingstijden showroom:
Maandag t/m vrijdag: op afspraak
Zaterdagochtend: op afspraak

Plan uw afspraak hieronder gemakkelijk zelf in.
Staat uw gewenste tijd er niet bij, bel ons even.