Stalen taatsdeur

Stalen deur in Eindhoven laten plaatsen

Woont u in de regio Eindhoven en bent u op zoek naar een stalen deur? Een smeedijzer deur is vandaag de dag erg populair, het mooie is dat ze in alle soorten en maten te verkrijgen zijn.

Kom langs in onze showroom.

Uw stijl, ambachtelijk gemaakt

Exclusiviteit wordt gegarandeerd

Zowel particulieren als bedrijven in Eindhoven kunnen gebruik maken van een prachtige smeedijzeren deur. Ons doel is om uw wensen aan een deur tot uiting te laten komen. Wellicht heeft u via via gehoord van een stalen deur en vond u het toch wel interessant. Na even googelen bent u uiteindelijk bij onze site terechtgekomen en bent u erg benieuwd naar of wij een stalen deur op maat in Eindhoven plaatsen. Ja, dit doen we!

taatsdeur met 4 vlakken gelijk verdeelt met 2 zijschermen
Dubbele stalen schuifdeur met zwarte afwerking met glas in huiskamer

Uw stijl, ambachtelijk gemaakt

Waarom kiezen voor Brink Stalen Deuren?

Bij Brink Stalen Deuren bent u verzekerd van vakmanschap en maatwerk voor uw deurprojecten. Wij zorgen voor persoonlijk inmeten, eigen productie en een snelle levering en montage.

Bij Brink Stalen Deuren staan we klaar om u te begeleiden door het hele proces, van ontwerp tot installatie, om uw droomdeur werkelijkheid te maken.

Group 58

Handgemaakt in ons atelier

Authentiek ambachtelijk vakmanschap

Group 59

Snelle levering en montage

Levertijd 2-4 weken

Group 61

Enkel echt staal

Wij werken met de beste materialen

taatsdeur met 4 vlakken gelijk verdeelt met 2 zijschermen
Dubbele stalen schuifdeur met zwarte afwerking met glas in huiskamer

De kunst van een smeedijzeren deur

Uw creativiteit wordt toegepast

Het mooie van een smeedijzeren deur is dat u zelf uw creativiteit kunt uiten op het ontwerp van de deuren. Daarnaast kunnen we samen met u kijken naar welke opties het beste bij u passen. Hiermee doet u inspiratie op en ziet u wat er allemaal mogelijk is. Na het opdoen van inspiratie, krijgt u de ruimte om eigen invullingen toe te passen en maken wij samen er wat moois van. Een fijne samenwerking vinden wij van groot belang, we doen er dan ook alles aan om dit voor u te creëren.

Of

Onze deuren

100% maatwerk gegarandeerd

Maatwerk stalen deur in Eindhoven?

Dat een stalen deur een huis af kan maken mag duidelijk zijn. Echter begrijpen we dat u nog niet direct de knoop door wilt hakken en eerst wilt kijken naar wat de mogelijkheden zijn. Juist hierom staat onze deur altijd voor u open en kunt altijd langskomen voor een kop koffie. U kunt dan uitleggen waarna u op zoek bent en waarom u nog twijfelt. We kunnen dan samen kijken of een stalen deur op maat bij u past. U hoeft hierbij totaal geen druk te voelen en we begrijpen dat u de tijd wilt nemen om over deze beslissing na te denken.

Veelgestelde vragen

Bekijk hieronder onze meest gestelde vragen.

Wij bieden stalen deuren in alle vormen en stijlen aan! Van dubbele taatsdeuren tot en met stalen scheidingswanden. Daarnaast maken wij zowel binnen- als buitendeuren van staal!

De prijzen zijn zeer afhankelijk van uw wensen. Aangezien wij 100% maatwerk leveren is iedere deur of scheidingswand uniek. Wilt u toch een prijs indicatie ontvangen, vraag dan vrijblijvend een offerte aan. Liever direct een gevoel erbij krijgen? Kom dan gerust langs voor een kop koffie in onze showroom!

Een stalen taatsdeur, ook wel bekend als een pivotdeur, is een type deur dat draait rond een verticale as die zich niet aan de rand van de deur bevindt, maar in plaats daarvan ergens in het midden. Hierdoor kan de deur zowel naar binnen als naar buiten draaien, zonder dat er een traditioneel scharnier aan de zijkant nodig is.

Onze specialisten staan u graag te woord, zowel via de telefoon als de mail. Wij beantwoorden doorgaans de mail binnen 24 uur, waardoor u snel voorzien bent van een reactie. 

Wilt u graag direct een offerte aanvragen? Dan kan dit uiteraard vrijblijvend op deze pagina. Wij handelen uw aanvraag dan zo spoedig mogelijk af!

Bezoek onze showroom.

Bij onze werkplaats bevindt zich ook onze showroom. Hier krijgt u een goed beeld van onze deuren en de perfecte kwaliteit ervan. De afwerking bepaalt het resultaat en we voorzien u graag van een goed advies op maat voor uw situatie.

Openingstijden showroom:
Maandag t/m vrijdag: op afspraak
Zaterdagochtend: op afspraak

Plan uw afspraak hieronder gemakkelijk zelf in.
Staat uw gewenste tijd er niet bij, bel ons even.