Maatwerk door Brink Stalen Deuren

Stalen tochtportaal

Een stalen tochtportaal op maat laten maken? Welk type woning u ook heeft, de entree van uw woning is erg belangrijk. Hier ontvangt u mensen en krijgen uw gasten een eerste indruk van de woning. U wilt dan ook een stijlvolle entree.

Kom langs in onze showroom.

Uw stijl, ambachtelijk gemaakt

Verhoogde waarde van uw woning

Niet alleen om een goede eerste indruk, een goed ontworpen ontvangsthal zal de waarde van uw woning verhogen. Waar u rekening mee moet houden bij de entree, is dat tocht niet gemakkelijk in uw woning kan komen. Dit zal uw woning minder comfortabel maken. Kies daarom voor een stalen tochtportaal. Een stalen tochtportaal zorgt voor een mooie overgang van uw hal naar de woonkamer en de kou wordt buiten gehouden.

taatsdeur met 4 vlakken gelijk verdeelt met 2 zijschermen
Dubbele stalen schuifdeur met zwarte afwerking met glas in huiskamer

Uw stijl, ambachtelijk gemaakt

Waarom kiezen voor Brink Stalen Deuren?

Bij Brink Stalen Deuren bent u verzekerd van vakmanschap en maatwerk voor uw deurprojecten. Wij zorgen voor persoonlijk inmeten, eigen productie en een snelle levering en montage.

Bij Brink Stalen Deuren staan we klaar om u te begeleiden door het hele proces, van ontwerp tot installatie, om uw droomdeur werkelijkheid te maken.

Group 58

Handgemaakt in ons atelier

Authentiek ambachtelijk vakmanschap

Group 59

Snelle levering en montage

Levertijd 2-4 weken

Group 61

Enkel echt staal

Wij werken met de beste materialen

taatsdeur met 4 vlakken gelijk verdeelt met 2 zijschermen
Dubbele stalen schuifdeur met zwarte afwerking met glas in huiskamer

100% maatwerk gegarandeerd

Een tochtportaal van staal zoals u wilt

Een tochtportaal van staal is niet alleen mooi voor u en uw gasten die uw woning betreden. Wanneer de woonkamer met het tochtportaal verbonden is, heeft u ook een stijlvolle entree in uw woonkamer. Een stalen tochtportaal stelt uzelf samen. Uiteraard is dit afhankelijk van de indeling van uw woning, maar u kiest de vlakindeling van het glas, het aantal deuren en of u gaat voor een stalen scharnierdeur, taatsdeur of schuifdeur.

U zult geen spijt krijgen van een stalen tochtportaal. Staal in combinatie met glas, geeft uw woning en interieur een moderne en tijdloze look.

Of

Onze deuren

Kies voor échte vakmanschap en ambacht!

Kies voor Brink Stalen Deuren!

Lijkt een stalen tochtportaal u ook een goede aanvulling voor uw woning? Neemt u dan eens contact op met Brink Stalen Deuren. Bij ons heeft u keuze uit diverse standaard ontwerpen, maar wij kunnen ook een stalen tochtportaal op maat voor u maken. Wij vinden een goed contact met de klant erg belangrijk. Dit stelt u in staat om al uw wensen omtrent een stalen tochtportaal te bespreken en zorgen wij voor een perfect eindresultaat. Wij maken uw project op maat in onze eigen werkplaats tegen zeer redelijke prijzen. Vraag bij ons een offerte op en zie wat er mogelijk is.

Wilt u graag meer informatie of een offerte? Neem gerust contact met ons op.

Veelgestelde vragen

Bekijk hieronder onze meest gestelde vragen.

Wij bieden stalen deuren in alle vormen en stijlen aan! Van dubbele taatsdeuren tot en met stalen scheidingswanden. Daarnaast maken wij zowel binnen- als buitendeuren van staal!

De prijzen zijn zeer afhankelijk van uw wensen. Aangezien wij 100% maatwerk leveren is iedere deur of scheidingswand uniek. Wilt u toch een prijs indicatie ontvangen, vraag dan vrijblijvend een offerte aan. Liever direct een gevoel erbij krijgen? Kom dan gerust langs voor een kop koffie in onze showroom!

Een stalen taatsdeur, ook wel bekend als een pivotdeur, is een type deur dat draait rond een verticale as die zich niet aan de rand van de deur bevindt, maar in plaats daarvan ergens in het midden. Hierdoor kan de deur zowel naar binnen als naar buiten draaien, zonder dat er een traditioneel scharnier aan de zijkant nodig is.

Onze specialisten staan u graag te woord, zowel via de telefoon als de mail. Wij beantwoorden doorgaans de mail binnen 24 uur, waardoor u snel voorzien bent van een reactie. 

Wilt u graag direct een offerte aanvragen? Dan kan dit uiteraard vrijblijvend op deze pagina. Wij handelen uw aanvraag dan zo spoedig mogelijk af!

Bezoek onze showroom.

Bij onze werkplaats bevindt zich ook onze showroom. Hier krijgt u een goed beeld van onze deuren en de perfecte kwaliteit ervan. De afwerking bepaalt het resultaat en we voorzien u graag van een goed advies op maat voor uw situatie.

Openingstijden showroom:
Maandag t/m vrijdag: op afspraak
Zaterdagochtend: op afspraak

Plan uw afspraak hieronder gemakkelijk zelf in.
Staat uw gewenste tijd er niet bij, bel ons even.