This is Photoshop's version of Lorem Ipsn gravida nibh vel velit auctor aliquet.Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum auci elit consequat ipsutis sem nibh id elit. quis bibendum auci elit.

Instagram feed

+ 01145928421 SUPPORT@ELATED-THEMES.COM

BEZOEK ONZE SHOWROOM | NEEM CONTACT OP: 0610141032
Image11

Taatsdeur maken

Onze passie voor staal

Een prachtige taatsdeur laten maken

U wilt een nieuwe deur in uw huis installeren? Dan raden wij u aan om eens een kijkje te komen nemen bij de mooie taatsdeuren van Brink Stalen Deuren. Wij maken deuren geheel op maat, zodat u er zeker van bent dat u straks een deur in huis heeft hangen die er helemaal uitziet zoals u dat wilt.  Met de maten en kleuren die u in gedachten heeft wordt het een deur om vele jaren van te genieten. Helemaal van staal gemaakt, zodoende is het een deur die stevig is en tegen een stootje kan. Meer weten over een van onze deuren? Neem dan gewoon even contact met ons op en wij vertellen u meer over hoe wij een taatsdeur maken die helemaal aan uw wensen voldoet.

De mooiste taatsdeuren maken

Een taatsdeur laten maken bij Brink Stalen Deuren? Wij hebben een echte passie voor staal. We houden ervan om met dit materiaal aan de slag te gaan en er iets moois van te maken. Onze specialiteit op dit gebied is het maken van deuren. De taatsdeur is een bijzondere deur waar wij er al heel wat van in huizen door heel Nederland hebben opgehangen. Wilt u dan ook een taatsdeur laten maken door ons? Kijk eens op onze website om te zien wat voor deuren wij in het verleden allemaal hebben gemaakt. Aan de hand hiervan kunt u dan zelf een beslissing maken over wat voor deur u gemaakt wilt hebben.

Laat ons uw taatsdeur maken

Als wij voor u een taatsdeur gaan maken, dan bekijken we om te beginnen wat uw wensen zijn. Wat voor kleur deur wilt u hebben? Hoe groot moet deze zijn? Waar wilt u hem precies in uw huis hebben hangen? Aan de hand hiervan gaan wij aan de slag met het maken van uw deur. Als deze helemaal naar wens is, dan zorgen wij ervoor dat hij op de juiste plek in uw huis wordt opgehangen. Taatsdeuren maken is iets waar wij goed in zijn en wat we graag ook voor u willen doen. Neem dan ook gewoon even contact met ons op als u meer wilt weten over de mogelijkheden die u met een taatsdeur allemaal heeft.

Maak een afspraak in onze showroom

Mijn passie
voor staal.

Mijn naam is Ruud van den Brink.

Ik heb mijn opleiding als monteur gedaan met als nevenvakken metaalbewerking en lassen.

Waar wij voor staan is kwaliteit en duurzaamheid en het afleveren van een mooi product.

Alles maken wij op maat en hierdoor zijn de mogelijkheden ongekend.

Onze hoofdtaken bestaan uit het vervaardigen van prachtige stalen deuren en wanden.

Tevreden klanten

Deze week heeft Brink Stalen Deuren een stalen schuifdeur bij ons geplaatst. Het kosten de nodige moeite (met een scheef plafond en scheve muur) maar dankzij wat extra effort zit hij er super mooi in. Heel erg blij mee, ziet er echt tof uit!

Wouter Withagen

Beste Fam. Brink Wat zijn wij blij met onze stalen taatsdeuren! Ze zijn nog mooier geworden dan wij verwacht hadden. Over jullie snelle levering , de goede kwaliteit van de deuren en goede service zijn wij heel tevreden. Dank jullie wel. 🙂

Lillian Kolenbrander

Vandaag is de taatsdeur geplaatst in ons appartement in Bussum. Het is was een hele uitdaging voor Ruud om een technisch goede constructie te maken en een mooi vormgegeven taatsdeur te ontwerpen van 1.4 m breed en 3.2 m hoog. Het resultaat is prachtig geworden; echt vakwerk en voor een redelijke prijs en snelle levering. Het plaatsen van het frame en de deur is door de mannen van Brink zeer vakkundig en zorgvuldig uitgevoerd. Onze hartelijke dank! Ferdinand & Paul Bussum

Ferdinand