This is Photoshop's version of Lorem Ipsn gravida nibh vel velit auctor aliquet.Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum auci elit consequat ipsutis sem nibh id elit. quis bibendum auci elit.

Instagram feed

+ 01145928421 SUPPORT@ELATED-THEMES.COM

BEZOEK ONZE SHOWROOM | NEEM CONTACT OP: 0610141032
Image11

Stalen tussenwand met deur

Onze passie voor staal

Een stalen tussenwand met deur laten maken

Wilt u nieuw elan toevoegen aan uw interieur? Bent u een beetje uitgekeken op steeds maar datzelfde interieur? Dan raden wij u aan om eens een kijkje te komen nemen bij de mogelijkheden die wij u bij Brink Stalen Deuren allemaal te bieden hebben. We hebben namelijk niet alleen maar deuren in ons assortiment, maar kunnen voor u ook een stalen tussenwand op maat maken. Het behoort daarbij altijd tot de mogelijkheden om een stalen tussenwand met deur te maken. Zo kunt u bijvoorbeeld van een ruimte twee kleinere ruimtes maken, of zelfs voor een geheel nieuwe indeling van uw verdieping zorgen. U bent bij ons hiervoor altijd aan het juiste adres. U kunt daarbij natuurlijk aangeven hoe u wilt dat uw nieuwe wand en deur er uit komen te zien. Bekijk even wat voor kleur u hiervoor wilt hebben, maar ook in hoeverre u hier glas bij wilt gebruiken.

Een zwart stalen tussenwand met deur voor uw inrichting

Staal is een veelzijdig materiaal. Doordat wij hier al vele jaren mee hebben gewerkt weten we als geen ander wat u van dit materiaal allemaal kunt verwachten. We werken bij Brink Stalen Deuren met veel plezier met het materiaal. We hebben echt als passie om met staal de mooiste producten voor onze klanten te maken. Ziet u een stalen tussenwand met deur op maat wel zitten? Neem dan gewoon even contact over op met ons. Wanneer wij aan de slag gaan met een stalen tussenwand met deur, dan krijgt u iets geleverd dat uniek is. Wij maken een stalen tussenwand met deur op maat.

Wilt u meer weten over een zwart stalen tussenwand met deur?

Als u meer wilt weten over wat wij voor u kunnen maken op het gebied van een stalen tussenwand met deur op maat, dan horen we graag van u. Maar u kunt ook altijd even een kijkje nemen bij de uitgebreide informatie over onze producten die wij elders op deze website voor u klaar hebben staan. U krijgt door onze voorbeelden al gelijk een goede indruk van de producten die wij u kunnen leveren.

Maak een afspraak in onze showroom

Mijn passie
voor staal.

Mijn naam is Ruud van den Brink.

Ik heb mijn opleiding als monteur gedaan met als nevenvakken metaalbewerking en lassen.

Waar wij voor staan is kwaliteit en duurzaamheid en het afleveren van een mooi product.

Alles maken wij op maat en hierdoor zijn de mogelijkheden ongekend.

Onze hoofdtaken bestaan uit het vervaardigen van prachtige stalen deuren en wanden.

Tevreden klanten

Deze week heeft Brink Stalen Deuren een stalen schuifdeur bij ons geplaatst. Het kosten de nodige moeite (met een scheef plafond en scheve muur) maar dankzij wat extra effort zit hij er super mooi in. Heel erg blij mee, ziet er echt tof uit!

Wouter Withagen

Beste Fam. Brink Wat zijn wij blij met onze stalen taatsdeuren! Ze zijn nog mooier geworden dan wij verwacht hadden. Over jullie snelle levering , de goede kwaliteit van de deuren en goede service zijn wij heel tevreden. Dank jullie wel. 🙂

Lillian Kolenbrander

Vandaag is de taatsdeur geplaatst in ons appartement in Bussum. Het is was een hele uitdaging voor Ruud om een technisch goede constructie te maken en een mooi vormgegeven taatsdeur te ontwerpen van 1.4 m breed en 3.2 m hoog. Het resultaat is prachtig geworden; echt vakwerk en voor een redelijke prijs en snelle levering. Het plaatsen van het frame en de deur is door de mannen van Brink zeer vakkundig en zorgvuldig uitgevoerd. Onze hartelijke dank! Ferdinand & Paul Bussum

Ferdinand