This is Photoshop's version of Lorem Ipsn gravida nibh vel velit auctor aliquet.Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum auci elit consequat ipsutis sem nibh id elit. quis bibendum auci elit.

Instagram feed

+ 01145928421 SUPPORT@ELATED-THEMES.COM

BEZOEK ONZE SHOWROOM | NEEM CONTACT OP: 0610141032
Image11

Stalen scheidingswand woonkamer

Onze passie voor staal

Een stalen scheidingswand voor de woonkamer

Wilt u uw huis of kantoor opnieuw indelen? Heeft u een grote ruimte waar u eigenlijk makkelijk twee ruimtes van zou kunnen maken en bent u nu op zoek naar een goede manier om deze ruimtes van elkaar te scheiden. We raden u dan van harte aan om eens een kijkje te komen nemen bij de verschillende producten die wij bij Brink Stalen Deuren voor u kunnen maken. We zijn namelijk niet alleen maar gespecialiseerd in het maken van stalen deuren in meerdere soorten en maten, maar maken ook graag de mooiste stalen scheidingswand voor uw woonkamer. U krijgt dan een wand in uw interieur die er niet alleen maar heel mooi uitziet, maar die daarbij ook nog eens heel duurzaam is.

Nieuw elan met een scheidingswand van staal in uw woonkamer

Een stalen scheidingswand in uw woonkamer op maat is een ideale optie als u eens wat nieuws in uw huis wilt. Een prachtige manier om de kamer opnieuw in te delen, zonder dat het hierdoor donkerder wordt. Integendeel, want met zo’n op maat gemaakt stalen scheidingswand in uw woonkamer zorgt u ervoor dat licht vrij spel heeft in uw huis. We hebben bij Brink Stalen Deuren een echte passie voor stalen deuren en scheidingswanden en maken dan ook graag iets voor u dat een echte meerwaarde heeft voor uw inrichting. We gaan graag eens met u om tafel om samen te bekijken hoe een scheidingswand van staal er in uw woonkamer uit kan komen te zien.

Meer weten over een scheidingswand van staal in uw woonkamer?

U kunt altijd even contact met ons opnemen als u vragen heeft over wat wij allemaal voor u kunnen maken. U kunt natuurlijk ook altijd even een kijkje nemen bij de voorbeelden van stalen scheidingswanden die wij voor u elders op deze website hebben klaargezet. Zo krijgt u een goede indruk van hoe een dergelijke wand er ook in uw huis uit kan komen te zien. We hebben mensen in dienst die graag voor u aan de slag gaan om een stalen scheidingswand te maken die helemaal in uw inrichting past, of die hier nieuw elan aan geeft.

Maak een afspraak in onze showroom

Mijn passie
voor staal.

Mijn naam is Ruud van den Brink.

Ik heb mijn opleiding als monteur gedaan met als nevenvakken metaalbewerking en lassen.

Waar wij voor staan is kwaliteit en duurzaamheid en het afleveren van een mooi product.

Alles maken wij op maat en hierdoor zijn de mogelijkheden ongekend.

Onze hoofdtaken bestaan uit het vervaardigen van prachtige stalen deuren en wanden.

Tevreden klanten

Deze week heeft Brink Stalen Deuren een stalen schuifdeur bij ons geplaatst. Het kosten de nodige moeite (met een scheef plafond en scheve muur) maar dankzij wat extra effort zit hij er super mooi in. Heel erg blij mee, ziet er echt tof uit!

Wouter Withagen

Beste Fam. Brink Wat zijn wij blij met onze stalen taatsdeuren! Ze zijn nog mooier geworden dan wij verwacht hadden. Over jullie snelle levering , de goede kwaliteit van de deuren en goede service zijn wij heel tevreden. Dank jullie wel. 🙂

Lillian Kolenbrander

Vandaag is de taatsdeur geplaatst in ons appartement in Bussum. Het is was een hele uitdaging voor Ruud om een technisch goede constructie te maken en een mooi vormgegeven taatsdeur te ontwerpen van 1.4 m breed en 3.2 m hoog. Het resultaat is prachtig geworden; echt vakwerk en voor een redelijke prijs en snelle levering. Het plaatsen van het frame en de deur is door de mannen van Brink zeer vakkundig en zorgvuldig uitgevoerd. Onze hartelijke dank! Ferdinand & Paul Bussum

Ferdinand