Passie voor staal

Over Brink stalen deuren

Waar wij voor staan is kwaliteit en duurzaamheid én het afleveren van een mooi product. Alles maken wij op maat en hierdoor zijn de mogelijkheden ongekend. Onze hoofdtaken bestaan uit het vervaardigen van prachtige stalen deuren en wanden.

Kom langs in onze showroom.

Uw stijl, ambachtelijk gemaakt

Onze werkwijze

Benieuwd naar onze werkwijze? Wij werken graag samen met u aan een fijne doorloop, dit realiseren wij zo:

  1. Wij ontvangen een offerte aanvraag via de mail met de gewenste mogelijkheden;
  2. Bij akkoord op de offerte komen wij zelf al het benodigde inmeten. Het inmeten doen wij als de muren waterpas zijn afgewerkt en de eindvloer erin ligt! (dit is zeer belangrijk i.v.m. dat al onze deuren maatwerk zijn);
  3. Vanaf het inmeet moment hanteren wij een levering van 2 tot 4 weken.
Inmeten stalendeur
Montage stalendeuren met bus in de fabriekshal

Uw stijl, ambachtelijk gemaakt

Waarom kiezen voor Brink Stalen Deuren?

Bij Brink Stalen Deuren bent u verzekerd van vakmanschap en maatwerk voor uw deurprojecten. Wij zorgen voor persoonlijk inmeten, eigen productie en een snelle levering en montage.

Bij Brink Stalen Deuren staan we klaar om u te begeleiden door het hele proces, van ontwerp tot installatie, om uw droomdeur werkelijkheid te maken.

Group 58

Handgemaakt in ons atelier

Authentiek ambachtelijk vakmanschap

Group 59

Snelle levering en montage

Levertijd 2-4 weken

Group 61

Enkel echt staal

Wij werken met de beste materialen

Bezorging stalendeuren
Productiehal stalendeuren met bedrijfsterrein

passie voor staal en deuren

Brink Stalen Deuren

Ons bedrijf is ontstaan vanuit een passie voor staal en de oneindige mogelijkheden hiervan. Ik heb mijn opleiding als monteur gedaan met als nevenvakken metaalbewerking en lassen.

Waar wij voor staan is kwaliteit en duurzaamheid en het afleveren van een mooi product. Alles maken wij op maat en hierdoor zijn de mogelijkheden ongekend. Onze hoofdtaken bestaan uit het vervaardigen van prachtige stalen deuren en wanden.

Of

Onze deuren

Lorem ipsum

Meer weten? Neem dan contact op!

Wij helpen u graag met het bekijken van de mogelijkheden, U bent van harte welkom in onze showroom op afspraak.Mocht u een offerte wensen , stuur ons gerust een mail en wij helpen u graag verder.

Veelgestelde vragen

Bekijk hieronder onze meest gestelde vragen.

Stalen taatsdeuren  zijn unieke deuren met een bijzondere manier van openen en sluiten, die een prachtig element aan uw interieur toevoegen. Deze deuren worden speciaal ontworpen volgens uw specifieke wensen. Ze brengen niet alleen een esthetische meerwaarde, maar bieden ook functioneel gemak en een gevoel van exclusiviteit.

Brink Stalen Deuren staat bekend om het creëren van prachtige stalen taatsdeuren die volledig op maat worden afgewerkt. We hebben een diepe passie voor stalen producten en streven naar unieke ontwerpen. Onze stalen taatsdeuren krijgen alle aandacht voor detail, wat zorgt voor een hoogwaardige afwerking.

Bij Brink Stalen Deuren creëren we stalen taatsdeuren vanaf het begin. Onze vakmensen werken samen met u om uw visie te begrijpen en een uniek ontwerp te maken dat bij uw interieur past. We gebruiken hoogwaardige materialen en geavanceerde technieken om ervoor te zorgen dat de deur niet alleen esthetisch aantrekkelijk is, maar ook soepel functioneert.

Zeker! Brink Stalen Deuren staat bekend om het creëren van op maat gemaakte stalen taatsdeuren die aan uw specifieke ontwerpideeën en stijlvoorkeuren voldoen. We werken nauw samen met u om uw visie te begrijpen en te vertalen naar een uniek ontwerp. Uw input is van onschatbare waarde bij het creëren van een deur die perfect bij uw interieur past.

Bezoek onze showroom.

Bij onze werkplaats bevindt zich ook onze showroom. Hier krijgt u een goed beeld van onze deuren en de perfecte kwaliteit ervan. De afwerking bepaalt het resultaat en we voorzien u graag van een goed advies op maat voor uw situatie.

Openingstijden showroom:
Maandag t/m vrijdag: op afspraak
Zaterdagochtend: op afspraak

Plan uw afspraak hieronder gemakkelijk zelf in.
Staat uw gewenste tijd er niet bij, bel ons even.