This is Photoshop's version of Lorem Ipsn gravida nibh vel velit auctor aliquet.Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum auci elit consequat ipsutis sem nibh id elit. quis bibendum auci elit.

Instagram feed

+ 01145928421 SUPPORT@ELATED-THEMES.COM

BEZOEK ONZE SHOWROOM | NEEM CONTACT OP: 0610141032
Image11

Taatsdeuren staal

Onze passie voor staal

De mooiste taatsdeuren van staal

Bent u op zoek naar een uniek element voor uw inrichting? Bent u een beetje uitgekeken op uw huidige inrichting en zou u graag eens iets toe willen voegen wat alles op zijn kop gooit? Dan hoeft u alleen maar even een kijkje te komen nemen bij Brink Stalen Deuren. Wij hebben in ons assortiment namelijk een groot aantal prachtige deuren en wanden voor u klaar hangen of staan, waarmee u een stukje exclusiviteit in huis haalt. Neem bijvoorbeeld onze taatsdeuren van staal. Een taatsdeur is natuurlijk al een redelijk unieke deur, helemaal als wij hiermee aan de slag zijn gegaan!

Meer weten over onze taatsdeur van staal?

Bij Brink Stalen Deuren maken we taatsdeuren van staal op maat. Wij verkopen de producten die door ons helemaal zelf worden gemaakt. Zo kunnen wij u garanderen dat de deur die u in huis haalt echt helemaal uniek is. Wilt u hier meer over weten? Neem dan eens een kijkje op onze site. Bij al onze producten die wij maken en verkopen, dus ook onze taatsdeuren van staal, vindt u dan uitgebreide informatie. Ook vindt u hier foto’s die duidelijk laten zien hoe onze producten er uitzien. Ziet u die mooie taatsdeur van staal al in uw interieur hangen? Laat ons dan voor u taatsdeuren van staal op maat maken.

Wilt u een mooie deur in uw huis laten hangen?

Eigenlijk zijn de deuren die standaard in uw huis hangen een beetje saai. Maar wat wilt u dan met uw inrichting doen? Een deur van hout? Kunststof? Voor die echt unieke deur die niemand anders in zijn huis heeft hangen kijkt u gewoon even bij ons op de site. Als u contact met ons opneemt, nemen wij de tijd om samen met u de ideale deur voor uw inrichting te zoeken. We vertellen u graag meer over alle mogelijkheden die u bij ons op dit gebied heeft. Samen zorgen we ervoor dat u straks een echt unieke deur in uw huis heeft hangen.

Wilt u graag meer informatie of een offerte? Neem gerust contact met ons op.

Maak een afspraak in onze showroom

Mijn passie
voor staal.

Mijn naam is Ruud van den Brink.

Ik heb mijn opleiding als monteur gedaan met als nevenvakken metaalbewerking en lassen.

Waar wij voor staan is kwaliteit en duurzaamheid en het afleveren van een mooi product.

Alles maken wij op maat en hierdoor zijn de mogelijkheden ongekend.

Onze hoofdtaken bestaan uit het vervaardigen van prachtige stalen deuren en wanden.

Tevreden klanten

Deze week heeft Brink Stalen Deuren een stalen schuifdeur bij ons geplaatst. Het kosten de nodige moeite (met een scheef plafond en scheve muur) maar dankzij wat extra effort zit hij er super mooi in. Heel erg blij mee, ziet er echt tof uit!

Wouter Withagen

Beste Fam. Brink Wat zijn wij blij met onze stalen taatsdeuren! Ze zijn nog mooier geworden dan wij verwacht hadden. Over jullie snelle levering , de goede kwaliteit van de deuren en goede service zijn wij heel tevreden. Dank jullie wel. 🙂

Lillian Kolenbrander

Vandaag is de taatsdeur geplaatst in ons appartement in Bussum. Het is was een hele uitdaging voor Ruud om een technisch goede constructie te maken en een mooi vormgegeven taatsdeur te ontwerpen van 1.4 m breed en 3.2 m hoog. Het resultaat is prachtig geworden; echt vakwerk en voor een redelijke prijs en snelle levering. Het plaatsen van het frame en de deur is door de mannen van Brink zeer vakkundig en zorgvuldig uitgevoerd. Onze hartelijke dank! Ferdinand & Paul Bussum

Ferdinand