This is Photoshop's version of Lorem Ipsn gravida nibh vel velit auctor aliquet.Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum auci elit consequat ipsutis sem nibh id elit. quis bibendum auci elit.

Instagram feed

+ 01145928421 SUPPORT@ELATED-THEMES.COM

BEZOEK ONZE SHOWROOM | NEEM CONTACT OP: 0610141032
Image11

Taatsdeur plaatsen

Onze passie voor staal

Een mooie taatsdeur laten plaatsen

Bent u op zoek naar een mooie deur voor in uw huis? Een bijzondere deur waarmee u echt iets toevoegt aan uw interieur? Dan raden wij u aan om eens een kijkje te komen nemen bij Brink Stalen Deuren. Wij hebben namelijk veel ervaring met het maken van producten van staal, waar natuurlijk ook deuren toe behoren. Zo kunnen wij voor u een prachtige taatsdeur plaatsen, die een belangrijke plek in uw inrichting in gaat nemen. Als wij taatsdeuren plaatsen, dan mag u er op rekenen dat dit geheel professioneel gebeurt en dat u een deur in huis krijgt hangen waar u lang van gaat genieten.

Professioneel taatsdeuren plaatsen

Het is belangrijk om het taatsdeur plaatsen aan een echte expert over te laten. Per slot van rekening is een taatsdeur een deur die op een andere manier moet worden opgehangen dan een normale deur. Waar een gewone deur aan de muur wordt bevestigd, hangen wij een taatsdeur aan het plafond en de vloer. Zo ontstaat een deur die naar twee kanten op opengemaakt kan worden. Dit geeft een bijzonder effect, zoals de hele deur eigenlijk al een bijzonder element in uw inrichting is. We kunnen deze deur voor u maken in verschillende stijlen en kleuren, kijk dan ook zelf even welke kleur en stijl u het beste in uw inrichting vindt passen.

Wilt u een taatsdeur laten plaatsen?

We vinden het belangrijk om u de perfecte deur te bieden. Een taatsdeur laten plaatsen begint dan ook met een uitgebreid gesprek met u, waarin we uw wensen met u doornemen. Wat voor kleur ziet u graag in uw huis? Op welke plek moet de deur komen te hangen? We nemen dit graag eens met u door, zodat u straks de perfecte deur op de perfecte plek heeft hangen. Laat uw taatsdeur plaatsen door mensen met ervaring en kennis van zaken. We beantwoorden graag al uw vragen als u hier meer over wilt weten.

Maak een afspraak in onze showroom

Mijn passie
voor staal.

Mijn naam is Ruud van den Brink.

Ik heb mijn opleiding als monteur gedaan met als nevenvakken metaalbewerking en lassen.

Waar wij voor staan is kwaliteit en duurzaamheid en het afleveren van een mooi product.

Alles maken wij op maat en hierdoor zijn de mogelijkheden ongekend.

Onze hoofdtaken bestaan uit het vervaardigen van prachtige stalen deuren en wanden.

Tevreden klanten

Deze week heeft Brink Stalen Deuren een stalen schuifdeur bij ons geplaatst. Het kosten de nodige moeite (met een scheef plafond en scheve muur) maar dankzij wat extra effort zit hij er super mooi in. Heel erg blij mee, ziet er echt tof uit!

Wouter Withagen

Beste Fam. Brink Wat zijn wij blij met onze stalen taatsdeuren! Ze zijn nog mooier geworden dan wij verwacht hadden. Over jullie snelle levering , de goede kwaliteit van de deuren en goede service zijn wij heel tevreden. Dank jullie wel. 🙂

Lillian Kolenbrander

Vandaag is de taatsdeur geplaatst in ons appartement in Bussum. Het is was een hele uitdaging voor Ruud om een technisch goede constructie te maken en een mooi vormgegeven taatsdeur te ontwerpen van 1.4 m breed en 3.2 m hoog. Het resultaat is prachtig geworden; echt vakwerk en voor een redelijke prijs en snelle levering. Het plaatsen van het frame en de deur is door de mannen van Brink zeer vakkundig en zorgvuldig uitgevoerd. Onze hartelijke dank! Ferdinand & Paul Bussum

Ferdinand