This is Photoshop's version of Lorem Ipsn gravida nibh vel velit auctor aliquet.Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum auci elit consequat ipsutis sem nibh id elit. quis bibendum auci elit.

Instagram feed

+ 01145928421 SUPPORT@ELATED-THEMES.COM

BEZOEK ONZE SHOWROOM | NEEM CONTACT OP: 0610141032
Image11

Stalen wanden

Onze passie voor staal

Stalen wanden geven uw interieur een luxe uitstraling

Veel oudere woningen zijn voorzien met een klassieke voorkamer en achterkamer. Deze ruimtes worden gescheiden door een wand met een enkele of dubbele deur. U kunt deze scheidingswand een moderne en stijlvolle look geven, door gebruik te maken van stalen wanden. Een stalen wand bestaat uit een glaswand met stalen profielen. Ook de glasroedes zijn van staal, waarbij u de indeling van deze roedes zelf kunt bepalen. In deze stalen wanden is een enkele deur of een dubbele deur te plaatsen, zodat u de andere ruimte kunt betreden. Als deur in de stalen wand, kunt u kiezen voor scharnierdeuren, taatsdeuren of schuifdeuren. Naast de prachtige stijlvolle en luxe uitstraling, zullen stalen wanden de waarde van uw woning verhogen.

Een stalen wand als mooie kamerafscheiding

Een fraaie stalen wand is zeer geschikt voor een stijlvolle afscheiding van ruimtes in uw huis. Heeft u een open keuken, dan kunt met een stalen wand een mooie afscheiding tussen de woonkamer en keuken maken. Een stalen wand is ook geschikt om van een zeer grote woonkamer een voor- en achterkamer te maken of om een aparte werkkamer te maken. U werkt dan afscheiden van de woonkamer, maar u blijft betrokken. Het glas in de stalen wand geeft niet alleen een luxe uitstraling, het is noodzakelijk om het gewenste daglicht door te laten. Natuurlijk is een stalen wand ook een prachtige doorgang tussen de woonkamer en de gang. Zodra uw gasten binnenkomen, zullen zij onder de indruk zijn van de stijlvolle entree.

Een stalen kamerafscheiding van Brink Stalen Deuren

Brink Stalen Deuren is de expert in stalen deuren en stalen wanden. Neem dan ook contact met ons op als u een stalen kamerafscheiding wenst. Het samenstellen van een stalen kamersafscheiding kan bij ons geheel op maat. U bepaalt hoe de indeling van het glas wordt, het soort glas en hoeveel en welk soort deuren u in uw stalen wand wilt verwerken. Met een stalen kamerafscheiding op maat, heeft u een volstrekt unieke wand die u nergens anders zult tegenkomen.

Maak een afspraak in onze showroom

Mijn passie
voor staal.

Mijn naam is Ruud van den Brink.

Ik heb mijn opleiding als monteur gedaan met als nevenvakken metaalbewerking en lassen.

Waar wij voor staan is kwaliteit en duurzaamheid en het afleveren van een mooi product.

Alles maken wij op maat en hierdoor zijn de mogelijkheden ongekend.

Onze hoofdtaken bestaan uit het vervaardigen van prachtige stalen deuren en wanden.

Tevreden klanten

Deze week heeft Brink Stalen Deuren een stalen schuifdeur bij ons geplaatst. Het kosten de nodige moeite (met een scheef plafond en scheve muur) maar dankzij wat extra effort zit hij er super mooi in. Heel erg blij mee, ziet er echt tof uit!

Wouter Withagen

Beste Fam. Brink Wat zijn wij blij met onze stalen taatsdeuren! Ze zijn nog mooier geworden dan wij verwacht hadden. Over jullie snelle levering , de goede kwaliteit van de deuren en goede service zijn wij heel tevreden. Dank jullie wel. 🙂

Lillian Kolenbrander

Vandaag is de taatsdeur geplaatst in ons appartement in Bussum. Het is was een hele uitdaging voor Ruud om een technisch goede constructie te maken en een mooi vormgegeven taatsdeur te ontwerpen van 1.4 m breed en 3.2 m hoog. Het resultaat is prachtig geworden; echt vakwerk en voor een redelijke prijs en snelle levering. Het plaatsen van het frame en de deur is door de mannen van Brink zeer vakkundig en zorgvuldig uitgevoerd. Onze hartelijke dank! Ferdinand & Paul Bussum

Ferdinand