Maatwerk stalen tussendeuren

Stalen tussendeur op maat gemaakt

Bent u op zoek naar een prachtig element voor in uw (woon)kamer? Maak dan kennis met onze stalen binnendeur! Een unieke deur dat de kamer zal doen opbloeien. Door onze jaren aan ervaring realiseren wij prachtige maatwerk stalen binnendeuren voor iedere woning!

Kom langs in onze showroom.

Uw stijl, ambachtelijk gemaakt

Wilt u een unieke stalen tussendeur?

Het is belangrijk om een inrichting te hebben waarbij elk element zoveel mogelijk op uw eigen smaak is aangepast. Om bijvoorbeeld een deur te kopen die helemaal uniek is en die u ook niet zomaar even in een andere winkel tegenkomt. Wij maken onze producten vanuit een passie voor staal, waar de mooiste deuren mee gemaakt kunnen worden.

Neem bijvoorbeeld een stalen tussendeur, waarmee u een uniek element toevoegt aan uw inrichting. Waarmee u er op kunt rekenen dat u een deur heeft die niemand anders in zijn huis heeft hangen. Ook voor een stalen scheidingswand of schuifdeur ben je aan het juiste adres!

taatsdeur met 4 vlakken gelijk verdeelt met 2 zijschermen
Dubbele stalen schuifdeur met zwarte afwerking met glas in huiskamer

Uw stijl, ambachtelijk gemaakt

Waarom kiezen voor Brink Stalen Deuren?

Bij Brink Stalen Deuren bent u verzekerd van vakmanschap en maatwerk voor uw deurprojecten. Wij zorgen voor persoonlijk inmeten, eigen productie en een snelle levering en montage.

Bij Brink Stalen Deuren staan we klaar om u te begeleiden door het hele proces, van ontwerp tot installatie, om uw droomdeur werkelijkheid te maken.

Group 58

Handgemaakt in ons atelier

Authentiek ambachtelijk vakmanschap

Group 59

Snelle levering en montage

Levertijd 2-4 weken

Group 61

Enkel echt staal

Wij werken met de beste materialen

taatsdeur met 4 vlakken gelijk verdeelt met 2 zijschermen
Dubbele stalen schuifdeur met zwarte afwerking met glas in huiskamer

100% maatwerk gegarandeerd

De mooiste tussendeur van staal

Een prachtige, stalen tussendeur die soepel opent en sluit, die een echte eyecatcher is in uw interieur en die daarnaast ook nog eens uniek is? Neem dan gewoon even contact met ons op. We nemen dan rustig al uw wensen met u door en bekijken welke mogelijkheden wij u hierbij te bieden hebben. Een stalen tussendeur op maat is een uniek product, waarbij wij er ook voor zorgen dat alle elementen helemaal kloppen. Zo werken wij al onze producten af met twee componenten DTM coating, die er voor zorgt dat uw deur helemaal beschermd is.

 

Of

Onze deuren

Neem vrijblijvend contact op!

Een prachtige tussendeur van staal

Die stalen tussendeur koopt u natuurlijk bij Brink Stalen Deuren. We vinden het belangrijk om onze klanten iets te bieden wat ze nergens anders kunnen vinden. Een deur die prachtig is afgewerkt en die opvalt in uw interieur. Wij hebben al heel wat deuren bij tevreden klanten opgehangen en komen dit graag ook bij u doen. Neemt u anders even een kijkje op onze website om te zien hoe onze stalen deuren er in het echt uitzien. Met een dergelijke deur geeft u een totaal nieuwe sfeer en stijl aan uw kamer.

Wilt u graag meer informatie of een offerte? Neem gerust contact met ons op.

Veelgestelde vragen

Bekijk hieronder onze meest gestelde vragen.

Wij bieden stalen deuren in alle vormen en stijlen aan! Van dubbele taatsdeuren tot en met stalen scheidingswanden. Daarnaast maken wij zowel binnen- als buitendeuren van staal!

De prijzen zijn zeer afhankelijk van uw wensen. Aangezien wij 100% maatwerk leveren is iedere deur of scheidingswand uniek. Wilt u toch een prijs indicatie ontvangen, vraag dan vrijblijvend een offerte aan. Liever direct een gevoel erbij krijgen? Kom dan gerust langs voor een kop koffie in onze showroom!

Een stalen taatsdeur, ook wel bekend als een pivotdeur, is een type deur dat draait rond een verticale as die zich niet aan de rand van de deur bevindt, maar in plaats daarvan ergens in het midden. Hierdoor kan de deur zowel naar binnen als naar buiten draaien, zonder dat er een traditioneel scharnier aan de zijkant nodig is.

Onze specialisten staan u graag te woord, zowel via de telefoon als de mail. Wij beantwoorden doorgaans de mail binnen 24 uur, waardoor u snel voorzien bent van een reactie. 

Wilt u graag direct een offerte aanvragen? Dan kan dit uiteraard vrijblijvend op deze pagina. Wij handelen uw aanvraag dan zo spoedig mogelijk af!

Bezoek onze showroom.

Bij onze werkplaats bevindt zich ook onze showroom. Hier krijgt u een goed beeld van onze deuren en de perfecte kwaliteit ervan. De afwerking bepaalt het resultaat en we voorzien u graag van een goed advies op maat voor uw situatie.

Openingstijden showroom:
Maandag t/m vrijdag: op afspraak
Zaterdagochtend: op afspraak

Plan uw afspraak hieronder gemakkelijk zelf in.
Staat uw gewenste tijd er niet bij, bel ons even.