This is Photoshop's version of Lorem Ipsn gravida nibh vel velit auctor aliquet.Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum auci elit consequat ipsutis sem nibh id elit. quis bibendum auci elit.

Instagram feed

+ 01145928421 SUPPORT@ELATED-THEMES.COM

BEZOEK ONZE SHOWROOM | NEEM CONTACT OP: 0610141032
Image11

Stalen schuifdeuren met glas

Onze passie voor staal

Stalen schuifdeuren met glas laten maken

Voor een prachtig nieuw element in uw inrichting bent u bij Brink Stalen Deuren aan het juiste adres. Wij bieden u namelijk de mooiste producten voor uw interieur, die wij helemaal zelf, op maat, van staal maken. Zo kunnen wij bijvoorbeeld voor u stalen schuifdeuren met glas produceren, die zo worden ontworpen dat ze perfect in uw interieur passen. Daarbij geven ze ook nieuw elan aan uw huis. Het mooie hieraan is dat wij alle schuifdeuren met glas op maat voor u maken. Zo kunt uer op rekenen dat u straks een nieuwe schuifdeur heeft die er prachtig uitziet en waar u lang van kunt gaan genieten.

Wilt u een stalen schuifdeur met glas laten maken door ons?

We hebben bij Brink Stalen Deuren een passie voor staal. We werken graag met dit materiaal en hebben door de jaren heen al heel wat producten voor onze klanten gemaakt. We maken daarbij graag iets dat helemaal op uw persoonlijke wensen aansluit. Denk hierbij aan de kleur die u het mooist vindt, maar u kunt ook bepalen hoe wij het glas in uw schuifdeuren verwerken. Zo mag u er op rekenen dat u iets geleverd krijgt dat echt uniek is. Stalen schuifdeuren met glas die aansluiten op uw persoonlijke smaak en die mooi passen in uw interieur. Neem eens een kijkje bij de voorbeelden van stalen schuifdeuren met glas op maat die wij voor andere klanten hebben gemaakt om alvast inspiratie op te doen.

Wilt u meer weten over onze stalen schuifdeur met glas?

We leveren bij Brink de hoogste kwaliteit die er te vinden is op het gebied van stalen deuren. We hebben een goede reputatie en gaan graag tot het uiterste om onze klanten tevreden te stellen. De stalen schuifdeuren met glas die wij maken zijn al in heel wat huizen in Nederland terug te vinden. Mensen weten ons te vinden als ze echt iets unieks voor hun huis willen hebben. Ze weten daarbij ook dat ze er op kunnen rekenen dat hetgene ze bij ons kopen ook echt duurzaam is. Meer weten hierover? Neem dan contact met ons op om uw vragen te stellen, of om meteen een afspraak met ons te maken.

Maak een afspraak in onze showroom

Mijn passie
voor staal.

Mijn naam is Ruud van den Brink.

Ik heb mijn opleiding als monteur gedaan met als nevenvakken metaalbewerking en lassen.

Waar wij voor staan is kwaliteit en duurzaamheid en het afleveren van een mooi product.

Alles maken wij op maat en hierdoor zijn de mogelijkheden ongekend.

Onze hoofdtaken bestaan uit het vervaardigen van prachtige stalen deuren en wanden.

Tevreden klanten

Deze week heeft Brink Stalen Deuren een stalen schuifdeur bij ons geplaatst. Het kosten de nodige moeite (met een scheef plafond en scheve muur) maar dankzij wat extra effort zit hij er super mooi in. Heel erg blij mee, ziet er echt tof uit!

Wouter Withagen

Beste Fam. Brink Wat zijn wij blij met onze stalen taatsdeuren! Ze zijn nog mooier geworden dan wij verwacht hadden. Over jullie snelle levering , de goede kwaliteit van de deuren en goede service zijn wij heel tevreden. Dank jullie wel. 🙂

Lillian Kolenbrander

Vandaag is de taatsdeur geplaatst in ons appartement in Bussum. Het is was een hele uitdaging voor Ruud om een technisch goede constructie te maken en een mooi vormgegeven taatsdeur te ontwerpen van 1.4 m breed en 3.2 m hoog. Het resultaat is prachtig geworden; echt vakwerk en voor een redelijke prijs en snelle levering. Het plaatsen van het frame en de deur is door de mannen van Brink zeer vakkundig en zorgvuldig uitgevoerd. Onze hartelijke dank! Ferdinand & Paul Bussum

Ferdinand