This is Photoshop's version of Lorem Ipsn gravida nibh vel velit auctor aliquet.Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum auci elit consequat ipsutis sem nibh id elit. quis bibendum auci elit.

Instagram feed

+ 01145928421 SUPPORT@ELATED-THEMES.COM

BEZOEK ONZE SHOWROOM | NEEM CONTACT OP: 0610141032
Image11

Stalen glazen binnendeuren

Onze passie voor staal

Stalen glazen binnendeuren op maat

U bent op zoek naar een nieuwe deur voor uw interieur? U wilt graag een deur laten maken die mooi is, maar die daarbij ook heel erg duurzaam is? Dan is het goed om hiervoor eens een kijkje te komen nemen bij Brink Stalen Deuren. We maken namelijk voor u stalen en glazen binnendeuren. Bij deze deuren maken we voor u een prachtig stalen frame, waar dan het mooiste glas in wordt gehangen. Zo heeft u straks een stevige deur, die door het gebruik van het glas vooral ook heel erg stijlvol is. Daar komt bij dat het glas natuurlijk veel licht doorlaat.

Aan de slag met glazen stalen binnendeuren

Bij Brink Stalen Deuren hebben we een echte passie voor staal. We vinden het heerlijk om met dit materiaal te werken en zo mensen te verblijden met een prachtige deur. U heeft hierbij natuurlijk de keuze over hoe de deur er uiteindelijk uit komt te zien. U kunt daarbij denken aan de kleur die u het mooist vindt, maar ook aan hoe het glas in de deur wordt verwerkt. Zo krijgt u stalen glazen binnendeuren op maat die ook qua stijl helemaal aansluiten op uw persoonlijke smaak. Meer weten over onze mooie deuren? Gewoon even contact met ons opnemen met uw vragen.

Meer weten over de stalen glazen binnendeuren van Brink?

Brink is een naam met een goede reputatie als het aankomt op glazen stalen binnendeuren. We hebben een echte passie voor het werken met staal en willen hier dan ook altijd de mooiste producten mee maken. Onze stalen glazen binnendeuren op maat hangen al in heel wat huizen te pronken. Mensen weten ons te vinden als ze een speciale deur willen hebben, waarbij ze er op kunnen rekenen dat deze deur dan ook nog eens zeer duurzaam is. Laat ons een van deze deuren plaatsen en u kunt er op rekenen dat u hier heel wat jaartjes van gaat genieten!

Maak een afspraak in onze showroom

Mijn passie
voor staal.

Mijn naam is Ruud van den Brink.

Ik heb mijn opleiding als monteur gedaan met als nevenvakken metaalbewerking en lassen.

Waar wij voor staan is kwaliteit en duurzaamheid en het afleveren van een mooi product.

Alles maken wij op maat en hierdoor zijn de mogelijkheden ongekend.

Onze hoofdtaken bestaan uit het vervaardigen van prachtige stalen deuren en wanden.

Tevreden klanten

Deze week heeft Brink Stalen Deuren een stalen schuifdeur bij ons geplaatst. Het kosten de nodige moeite (met een scheef plafond en scheve muur) maar dankzij wat extra effort zit hij er super mooi in. Heel erg blij mee, ziet er echt tof uit!

Wouter Withagen

Beste Fam. Brink Wat zijn wij blij met onze stalen taatsdeuren! Ze zijn nog mooier geworden dan wij verwacht hadden. Over jullie snelle levering , de goede kwaliteit van de deuren en goede service zijn wij heel tevreden. Dank jullie wel. 🙂

Lillian Kolenbrander

Vandaag is de taatsdeur geplaatst in ons appartement in Bussum. Het is was een hele uitdaging voor Ruud om een technisch goede constructie te maken en een mooi vormgegeven taatsdeur te ontwerpen van 1.4 m breed en 3.2 m hoog. Het resultaat is prachtig geworden; echt vakwerk en voor een redelijke prijs en snelle levering. Het plaatsen van het frame en de deur is door de mannen van Brink zeer vakkundig en zorgvuldig uitgevoerd. Onze hartelijke dank! Ferdinand & Paul Bussum

Ferdinand