Unieke douchedeuren van staal!

Stalen douchedeur 100% maatwerk

U bent op zoek naar een nieuwe deur voor uw douche en wilt hier wel eens iets unieks voor in huis halen? Laat die standaard woonwinkels dan eens links liggen en neem een kijkje in het assortiment van Brink Stalen Deuren. Wij hebben namelijk producten voor u die uniek en exclusief zijn.

Kom langs in onze showroom.

Uw stijl, ambachtelijk gemaakt

Ambachtelijke douchedeuren

Stalen douchedeuren die helemaal voor u op maat worden gemaakt en waarbij u zelf kunt vertellen hoe u wilt dat deze er precies uit komt te zien. Een deur vooral ook die van de mooiste materialen is gemaakt, zodat u er op kunt rekenen dat deze lange tijd mee zal gaan. Wij maken voor u een unieke stalen douchedeur waar u trots op kunt zijn.

Uw stijl, ambachtelijk gemaakt

Waarom kiezen voor Brink Stalen Deuren?

Bij Brink Stalen Deuren bent u verzekerd van vakmanschap en maatwerk voor uw deurprojecten. Wij zorgen voor persoonlijk inmeten, eigen productie en een snelle levering en montage.

Bij Brink Stalen Deuren staan we klaar om u te begeleiden door het hele proces, van ontwerp tot installatie, om uw droomdeur werkelijkheid te maken.

Group 58

Handgemaakt in ons atelier

Authentiek ambachtelijk vakmanschap

Group 59

Snelle levering en montage

Levertijd 2-4 weken

Group 61

Enkel echt staal

Wij werken met de beste materialen

Al jarenlange ervaring

Op zoek naar stalen douchedeuren?

Voor een stalen douchedeur op maat neemt u vandaag nog een kijkje op de website van Brink Stalen Deuren. Bij ons vindt u een exclusief aanbod dat u nergens anders tegenkomt. Wij zijn met onze webwinkel begonnen vanuit een passie om met dit prachtige materiaal te werken. Het is een materiaal dat vele mogelijkheden biedt, dat sterk is en dat zodoende ook heel duurzaam is. 

Als wij voor u een stalen douchedeur op maat maken, dan haalt u hiermee een echte eyecatcher in huis. U zult opeens nog meer tijd in uw douche door willen brengen dan voorheen!

Of

Onze deuren

Dé specialist in stalen deuren!

Meer weten over onze ambacht?

Als u uw oog heeft laten vallen op een van onze producten, dan kunt u hier altijd contact over opnemen met ons. We nemen dan de tijd om samen met u alle mogelijkheden op het gebied van deze stalen douchedeur met u door te nemen. Op onze website vindt u meerdere voorbeelden van deuren en scheidingswanden die wij eerder al gemaakt hebben. Hier kunt u zodoende goed zien wat voor deur wij ook voor u zouden kunnen maken!

Wilt u graag meer informatie of een offerte? Neem gerust contact met ons op.

Veelgestelde vragen

Bekijk hieronder onze meest gestelde vragen.

Wij bieden stalen deuren in alle vormen en stijlen aan! Van dubbele taatsdeuren tot en met stalen scheidingswanden. Daarnaast maken wij zowel binnen- als buitendeuren van staal!

De prijzen zijn zeer afhankelijk van uw wensen. Aangezien wij 100% maatwerk leveren is iedere deur of scheidingswand uniek. Wilt u toch een prijs indicatie ontvangen, vraag dan vrijblijvend een offerte aan. Liever direct een gevoel erbij krijgen? Kom dan gerust langs voor een kop koffie in onze showroom!

Een stalen taatsdeur, ook wel bekend als een pivotdeur, is een type deur dat draait rond een verticale as die zich niet aan de rand van de deur bevindt, maar in plaats daarvan ergens in het midden. Hierdoor kan de deur zowel naar binnen als naar buiten draaien, zonder dat er een traditioneel scharnier aan de zijkant nodig is.

Onze specialisten staan u graag te woord, zowel via de telefoon als de mail. Wij beantwoorden doorgaans de mail binnen 24 uur, waardoor u snel voorzien bent van een reactie. 

Wilt u graag direct een offerte aanvragen? Dan kan dit uiteraard vrijblijvend op deze pagina. Wij handelen uw aanvraag dan zo spoedig mogelijk af!

Bezoek onze showroom.

Bij onze werkplaats bevindt zich ook onze showroom. Hier krijgt u een goed beeld van onze deuren en de perfecte kwaliteit ervan. De afwerking bepaalt het resultaat en we voorzien u graag van een goed advies op maat voor uw situatie.

Openingstijden showroom:
Maandag t/m vrijdag: op afspraak
Zaterdagochtend: op afspraak

Plan uw afspraak hieronder gemakkelijk zelf in.
Staat uw gewenste tijd er niet bij, bel ons even.