This is Photoshop's version of Lorem Ipsn gravida nibh vel velit auctor aliquet.Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum auci elit consequat ipsutis sem nibh id elit. quis bibendum auci elit.

Instagram feed

+ 01145928421 SUPPORT@ELATED-THEMES.COM

BEZOEK ONZE SHOWROOM | NEEM CONTACT OP: 0610141032
Image11

Stalen deur Turnhout

Onze passie voor staal

De mooiste stalen deuren Turnhout

U bent hier zeer waarschijnlijk terecht gekomen omdat u een stalen deur in de omgeving van Turnhout wilt kopen, of omdat u nog twijfelt of een stalen deur wel echt bij u past. Dat begrijpen we en zullen u daarom meenemen in de mogelijkheden van een stalen deur. Hetgeen dat wij u vooral duidelijk willen maken, is dat een stalen deur niet kaal en saai hoeft te zijn. Er is namelijk super veel mogelijk op het gebied van stalen deuren.

De beste stralen deuren Turnhout

Wanneer de meeste mensen een stalen deur voor zich halen, dan denken ze aan een soort gevangenisdeur. Dit is niet gek, maar allesbehalve waar. De enige twee redenen waarom een stalen deur vergeleken kan worden met een gevangenisdeur, is het materiaal. Bij eenn stalen deur op maat Turnhout is er qua uiterlijk zoveel meer mogelijk dan alleen een standaard deur. Wij bieden u dan ook een stalen deur op maat Turnhout. Uw wensen staan centraal bij ons en vrijwel elke wens kan verwerkt worden in het ontwerp van de stalen deur. Hierdoor is de stalen deur geen gevangenisdeur, maar juist de deur van uw paleis.

Een geweldige stalen deur Turnhout

Dat er veel mogelijk is op het gebied van stalen deuren is nu wel duidelijk. Echter hebben we nog niet verteld waarin wij onszelf onderscheiden van de rest. Hetgeen wat wij u bieden is een fijne samenwerking en producten van hoge kwaliteit. Al uw wensen zien wij als een zeer serieuze zaak en proberen we door middel van creativiteit terug te laten komen in uw stalen deur. Mocht u nog steeds twijfelen of u wel een stalen deur wilt, dan kunt u altijd bij ons langskomen om te kijken naar of een stalen deur bij u past en hoe wij als team voor u klaar staan. Onze deur staat voor u open en de koffie is warm.

Maak een afspraak in onze showroom

Mijn passie
voor staal.

Mijn naam is Ruud van den Brink.

Ik heb mijn opleiding als monteur gedaan met als nevenvakken metaalbewerking en lassen.

Waar wij voor staan is kwaliteit en duurzaamheid en het afleveren van een mooi product.

Alles maken wij op maat en hierdoor zijn de mogelijkheden ongekend.

Onze hoofdtaken bestaan uit het vervaardigen van prachtige stalen deuren en wanden.

Tevreden klanten

Deze week heeft Brink Stalen Deuren een stalen schuifdeur bij ons geplaatst. Het kosten de nodige moeite (met een scheef plafond en scheve muur) maar dankzij wat extra effort zit hij er super mooi in. Heel erg blij mee, ziet er echt tof uit!

Wouter Withagen

Beste Fam. Brink Wat zijn wij blij met onze stalen taatsdeuren! Ze zijn nog mooier geworden dan wij verwacht hadden. Over jullie snelle levering , de goede kwaliteit van de deuren en goede service zijn wij heel tevreden. Dank jullie wel. 🙂

Lillian Kolenbrander

Vandaag is de taatsdeur geplaatst in ons appartement in Bussum. Het is was een hele uitdaging voor Ruud om een technisch goede constructie te maken en een mooi vormgegeven taatsdeur te ontwerpen van 1.4 m breed en 3.2 m hoog. Het resultaat is prachtig geworden; echt vakwerk en voor een redelijke prijs en snelle levering. Het plaatsen van het frame en de deur is door de mannen van Brink zeer vakkundig en zorgvuldig uitgevoerd. Onze hartelijke dank! Ferdinand & Paul Bussum

Ferdinand