This is Photoshop's version of Lorem Ipsn gravida nibh vel velit auctor aliquet.Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum auci elit consequat ipsutis sem nibh id elit. quis bibendum auci elit.

Instagram feed

+ 01145928421 SUPPORT@ELATED-THEMES.COM

BEZOEK ONZE SHOWROOM | NEEM CONTACT OP: 0610141032
Image11

Stalen binnendeur enkel

Onze passie voor staal

De mooiste binnendeur enkel van staal

Bij Brink Stalen Deuren bent u aan het juiste adres als u op zoek bent naar een mooie stalen binnendeur enkel. Deze deuren worden door ons helemaal van de grond af aan voor u gemaakt. Zo weet u zeker dat u een deur heeft die helemaal op maat is gemaakt en die dan ook perfect past. Maar vooral ook een deur die er helemaal zo uit ziet als u zelf altijd al voor ogen heeft gehad. We verkopen stalen binnendeuren enkel die helemaal op uw wensen zijn aangepast. We gebruiken hiervoor de beste materialen om zo een deur voor u te maken die geheel duurzaam is.

Een stalen binnendeur enkel op maat

Bent u op zoek naar een nieuwe deur voor in uw huis? U kunt dan natuurlijk naar een woonboulevard gaan en hier een standaard deur halen. Maar u kunt er ook voor kiezen om een mooie deur te maken die helemaal speciaal voor u is gemaakt! Voor een dergelijke deur bent u bij Brink Stalen Deuren altijd aan het goede adres. Wij meten de deur voor u op, nemen met u door hoe u wilt dat de deur er uit komt te zien en gaan dan voor u aan de slag. Zo heeft u straks een deur die helemaal is zoals u deze ook had willen hebben.

Bent u op zoek naar een stalen binnendeur enkel?

We zijn begonnen met het maken van deuren van staal omdat we een enorme passie hebben voor dit materiaal. We willen niet alleen de hoogste kwaliteit leveren, maar ook een product dat geheel duurzaam is. We maken elke stalen binnendeur enkel op maat, zodat u alle mogelijkheden bij ons heeft die u zich maar kunt wensen. Bij ons bent u ook aan het juiste adres voor een mooie wand. Als u interesse heeft voor een van onze prachtige deuren dan kunt u hier altijd even contact over opnemen met ons.

Wilt u graag meer informatie of een offerte? Neem gerust contact met ons op.

Mijn passie
voor staal.

Mijn naam is Ruud van den Brink.

Ik heb mijn opleiding als monteur gedaan met als nevenvakken metaalbewerking en lassen.

Waar wij voor staan is kwaliteit en duurzaamheid en het afleveren van een mooi product.

Alles maken wij op maat en hierdoor zijn de mogelijkheden ongekend.

Onze hoofdtaken bestaan uit het vervaardigen van prachtige stalen deuren en wanden.

Tevreden klanten

Deze week heeft Brink Stalen Deuren een stalen schuifdeur bij ons geplaatst. Het kosten de nodige moeite (met een scheef plafond en scheve muur) maar dankzij wat extra effort zit hij er super mooi in. Heel erg blij mee, ziet er echt tof uit!

Wouter Withagen

Beste Fam. Brink Wat zijn wij blij met onze stalen taatsdeuren! Ze zijn nog mooier geworden dan wij verwacht hadden. Over jullie snelle levering , de goede kwaliteit van de deuren en goede service zijn wij heel tevreden. Dank jullie wel. 🙂

Lillian Kolenbrander

Vandaag is de taatsdeur geplaatst in ons appartement in Bussum. Het is was een hele uitdaging voor Ruud om een technisch goede constructie te maken en een mooi vormgegeven taatsdeur te ontwerpen van 1.4 m breed en 3.2 m hoog. Het resultaat is prachtig geworden; echt vakwerk en voor een redelijke prijs en snelle levering. Het plaatsen van het frame en de deur is door de mannen van Brink zeer vakkundig en zorgvuldig uitgevoerd. Onze hartelijke dank! Ferdinand & Paul Bussum

Ferdinand