This is Photoshop's version of Lorem Ipsn gravida nibh vel velit auctor aliquet.Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum auci elit consequat ipsutis sem nibh id elit. quis bibendum auci elit.

Instagram feed

+ 01145928421 SUPPORT@ELATED-THEMES.COM

BEZOEK ONZE SHOWROOM | NEEM CONTACT OP: 0610141032
Image11

Schuifwand

Onze passie voor staal

Verlies geen ruimte met een stijlvolle stalen schuifwand

Wilt u ruimtes van elkaar afscheiden door middel van een fraaie en tijdloze stalen wand met glas? Een stalen wand bestaat uit stalen schermen die als afscheiding dienen, met één deur of een dubbele deur. Heeft u niet veel ruimte, dan kan een scharnierdeur of taatsdeur de nodige ruimte in beslag nemen. Een openslaande deur heeft nu eenmaal een bepaalde draaicirkel. Heeft u deze ruimte niet? Dan kunt u nog steeds een fraaie stalen afscheiding plaatsen, door middel van een schuifwand. Een wand met schuifdeuren zal geen ruimte innemen en tevens hoeft u niet op het design in te leveren.

Een stalen schuifwand zoals u het wenst

Een stalen schuifwand kan diverse afmetingen en vormen hebben. Wel moet u er rekening mee houden, dat de schuifwanden weg kunnen schuiven achter de stalen schermen. Zo kunt u alsnog kiezen voor een strikte afgesloten ruimte of een open ruimte als u de schuifdeuren openlaat. Uiteraard is de stijl van de stalen schuifwand het belangrijkste. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een bepaalde vlakverdeling of voor mat glas om privacy te creëren. De stalen schuifdeuren zijn van een zware en stevige kwaliteit, zodat u van een soepel schuifsysteem gebruikmaakt. Met een stalen schuifwand heeft u een unieke wand die u op geen andere plek zult tegenkomen.

Een stalen schuifwand op maat door Brink Stalen Deuren

Iedereen heeft zo zijn eigen wensen omtrent een stalen schuifwand. Geen schuifwand hoeft daarom hetzelfde te zijn. U kunt bij Brink Stalen Deuren uiteraard kiezen uit enkele standaard schuifwanden. Maar heeft u een eigen ontwerp, dan is het mogelijk om door ons een schuifwand op maat te laten maken. U bepaalt hoe de vakverdeling wordt en de vorm en indeling van de schuifwand. U krijgt dan altijd een unieke schuifwand die volledig aan uw wensen en eisen voldoet. Mail ons uw wensen, dan maken wij een offerte voor u op.

Wilt u graag meer informatie of een offerte? Neem gerust contact met ons op.

Maak een afspraak in onze showroom

Mijn passie
voor staal.

Mijn naam is Ruud van den Brink.

Ik heb mijn opleiding als monteur gedaan met als nevenvakken metaalbewerking en lassen.

Waar wij voor staan is kwaliteit en duurzaamheid en het afleveren van een mooi product.

Alles maken wij op maat en hierdoor zijn de mogelijkheden ongekend.

Onze hoofdtaken bestaan uit het vervaardigen van prachtige stalen deuren en wanden.

Tevreden klanten

Deze week heeft Brink Stalen Deuren een stalen schuifdeur bij ons geplaatst. Het kosten de nodige moeite (met een scheef plafond en scheve muur) maar dankzij wat extra effort zit hij er super mooi in. Heel erg blij mee, ziet er echt tof uit!

Wouter Withagen

Beste Fam. Brink Wat zijn wij blij met onze stalen taatsdeuren! Ze zijn nog mooier geworden dan wij verwacht hadden. Over jullie snelle levering , de goede kwaliteit van de deuren en goede service zijn wij heel tevreden. Dank jullie wel. 🙂

Lillian Kolenbrander

Vandaag is de taatsdeur geplaatst in ons appartement in Bussum. Het is was een hele uitdaging voor Ruud om een technisch goede constructie te maken en een mooi vormgegeven taatsdeur te ontwerpen van 1.4 m breed en 3.2 m hoog. Het resultaat is prachtig geworden; echt vakwerk en voor een redelijke prijs en snelle levering. Het plaatsen van het frame en de deur is door de mannen van Brink zeer vakkundig en zorgvuldig uitgevoerd. Onze hartelijke dank! Ferdinand & Paul Bussum

Ferdinand