This is Photoshop's version of Lorem Ipsn gravida nibh vel velit auctor aliquet.Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum auci elit consequat ipsutis sem nibh id elit. quis bibendum auci elit.

Instagram feed

+ 01145928421 SUPPORT@ELATED-THEMES.COM

BEZOEK ONZE SHOWROOM | NEEM CONTACT OP: 0610141032
Image11

Glazen taatsdeuren

Onze passie voor staal

De mooiste glazen taatsdeuren

Wilt u een mooie nieuwe deur in uw inrichting en bent u nu op zoek naar een specialist die deze deur voor u kan maken? Dan raden wij u aan om eens een kijkje te komen nemen bij de mogelijkheden die wij u op dit gebied allemaal te bieden hebben. We vinden het belangrijk dat u een deur krijgt die helemaal in uw inrichting past en die geheel op maat voor u wordt gemaakt. Vandaar ook dat wij graag eens samen met u om tafel gaan zitten om de mogelijkheden met u door te nemen. We kunnen bij Brink Stalen Deuren onder andere glazen taatsdeuren voor u maken. Dit zijn deuren die er prachtig uitzien en die soepel open en dicht gaan.

Glazen taatsdeuren op maat laten maken

Het is belangrijk om een deur op maat te laten maken die helemaal in uw inrichting past. We hebben veel ervaring met het maken van de mooiste deuren en raden u dan ook aan om gewoon eens bij ons te komen kijken om te zien wat er allemaal mogelijk is. Dit kan op onze website, waar we een groot aantal voorbeelden van onze deuren voor u klaar hebben staan. Maar u kunt natuurlijk ook altijd even contact met ons opnemen voor een persoonlijke afspraak. We gaan dan samen met u bekijken wat er allemaal mogelijk is en hoe wij een deur gaan maken waar u trots op kunt zijn.

Meer weten over onze glazen taatsdeuren?

Indien u meer wilt weten over een glazen taatsdeur en wat hier allemaal mogelijk mee is, dan staan wij voor u klaar. Een taatsdeur is een unieke deur die naar beide kanten open en dicht kan gaan. Dit komt door het speciale systeem waarmee deze deur wordt opgehangen. Deze deur wordt niet aan de muur bevestigd, maar aan het plafond en de vloer. Het is een moderne soort deur die het in elke inrichting goed kan doen.

Maak afspraak in onze showroom

Mijn passie
voor staal.

Mijn naam is Ruud van den Brink.

Ik heb mijn opleiding als monteur gedaan met als nevenvakken metaalbewerking en lassen.

Waar wij voor staan is kwaliteit en duurzaamheid en het afleveren van een mooi product.

Alles maken wij op maat en hierdoor zijn de mogelijkheden ongekend.

Onze hoofdtaken bestaan uit het vervaardigen van prachtige stalen deuren en wanden.

Tevreden klanten

Deze week heeft Brink Stalen Deuren een stalen schuifdeur bij ons geplaatst. Het kosten de nodige moeite (met een scheef plafond en scheve muur) maar dankzij wat extra effort zit hij er super mooi in. Heel erg blij mee, ziet er echt tof uit!

Wouter Withagen

Beste Fam. Brink Wat zijn wij blij met onze stalen taatsdeuren! Ze zijn nog mooier geworden dan wij verwacht hadden. Over jullie snelle levering , de goede kwaliteit van de deuren en goede service zijn wij heel tevreden. Dank jullie wel. 🙂

Lillian Kolenbrander

Vandaag is de taatsdeur geplaatst in ons appartement in Bussum. Het is was een hele uitdaging voor Ruud om een technisch goede constructie te maken en een mooi vormgegeven taatsdeur te ontwerpen van 1.4 m breed en 3.2 m hoog. Het resultaat is prachtig geworden; echt vakwerk en voor een redelijke prijs en snelle levering. Het plaatsen van het frame en de deur is door de mannen van Brink zeer vakkundig en zorgvuldig uitgevoerd. Onze hartelijke dank! Ferdinand & Paul Bussum

Ferdinand