This is Photoshop's version of Lorem Ipsn gravida nibh vel velit auctor aliquet.Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum auci elit consequat ipsutis sem nibh id elit. quis bibendum auci elit.

Instagram feed

+ 01145928421 SUPPORT@ELATED-THEMES.COM

BEZOEK ONZE SHOWROOM | NEEM CONTACT OP: 0610141032

Gastenboek

Taatsdeur

Rated 5 out of 5
juni 1, 2019

Vandaag de taatsdeur geplaats door Ruud.

We zijn zeer tevreden over het mooie resultaat echt vakwerk. De levering was zeer snel in één woord TOP!!

Fam Coenen

Schuifdeur

Rated 4 out of 5
mei 29, 2019

Wij hebben een super toffe schuifdeur laten maken, we zijn er super blij mee geweldig gedaan Ruud ga zo door jongen dan kom je er zeker wel.

Bedankt voor de super goede service

Olifiers

Taatsdeur

Rated 5 out of 5
mei 24, 2019

Via ‘n kennis geattendeerd op vakmanschap Ruud. Dat kunnen wij beamen met onze stalen taatsdeur! Na ‘n goede ontwerpfase deur geplaatst. We hadden onmiddellijk het WoW gevoel. Vakmanschap is meesterschap en dat hebben we ervaren. Onze kamer is er echt mee verrijkt! Klasse Ruud!!

Hans&Loes Verbraak

Taatsdeuren

Rated 5 out of 5
april 30, 2019

Vandaag door Ruud taatsdeuren laten plaatsen.

We hadden al wel een idee wat het resultaat zou worden, maar toen Ruud klaar was heeft dit al onze verwachtingen overtroffen.

We zijn erg gelukkig met het resultaat.

Ruud, vader en nog een andere medewerker waar ik even de naam niet van weet, ontzettend bedankt voor jullie prachtige werk en vakmanschap.

We spreken elkaar ongetwijfeld in de toekomst weer voor een nieuwe opdracht

Mart

Scharnierdeur

Rated 4 out of 5
april 27, 2019

Ben erg blij met de geplaatste drievlaks scharnierdeur. Het gehele proces van ontwerp, productie tot levering en plaatsing is uitstekend en snel verlopen. Gedurende het proces was Ruud altijd bereikbaar voor overleg en informatie. Het eindresultaat is een lust voor het oog! Veel dank aan Ruud, zijn vader en neefje.

Mvg,

M. De Hoog

M. De Hoog

Taatsdeur en trapleuningen

Rated 4 out of 5
maart 28, 2019

Na het samen ontwerpen, maken en plaatsen van een super mooie taatsdeur, hebben wij Ruud ook de opdracht gegeven om bijpassende trapleuningen te maken. Hierin heeft Ruud meegedacht in het ontwerp en zich tevens flexibel opgesteld in het aanpassen van het ontwerp en realiseren van de trapleuningen. Met vakmanschap en snelle afhandeling zijn wij super blij met het eindresultaat van de mooie taatsdeur en trapleuningen.

Ruud en zijn vader gaan geen uitdaging uit de weg en staan open voor elke suggestie vanuit de klant. Dit geeft een zeer prettig proces en een uitermate tevreden klant.

Ruud en vader, bedankt! We spreken elkaar in de toekomst zeker nog, om meer van onze ideeen te realiseren!

Jos van der Sanden

Schanier deuren

Rated 4 out of 5
februari 28, 2019

Beste Ruud,

Vandaag heb jij en je vader 2 stalen schanier deuren bij ons geplaatst. Jullie waren heel zorgvuldig en werken netjes! Vakwerk! Heel erg blij met het eindresultaat!

En niet te vergeten, zeer snelle service, TOP!

Helena

Succes Ruud

Rated 5 out of 5
februari 26, 2019

Beste Ruud, na vele jaren met jou samen te hebben gewerkt, wens ik je heel veel geluk toe nu jij voor jezelf een leuk bedrijf heb opgebouwd en hoop dat dat bedrijf een goede toekomst mag en kan verwachten!

Ruud , Het gaat je goed Kerel !!!

Jaap Verweij

Taatsdeuren

Rated 4 out of 5
februari 22, 2019

Beste Ruud,

Vandaag heb jij met jouw vader twee taatsdeuren bij ons geplaatst.

Jullie hebben vakwerk geleverd. De deuren zijn prachtig; een lust voor het oog !

Groeten Anita en Max

Anita en Max Ungerer

Taatsdeur

Rated 5 out of 5
februari 18, 2019

Vandaag, 18-2-2019 is onze stalen taatsdeur geplaatst door Ruud en zijn vader. Wat een vakwerk! Ik wilde een stalen taatsdeur voor de hal naar de woonkamer van 130 x 300 cm. Na enige tijd zoeken op het internet, kwam ik uit op de website van Brink Stalen Deuren. Voor hen was dit geen probleem. De deur is een uitstraling van kwaliteit en vakmanschap. Het is ongelooflijk dat zo’n grote, zware deur, zo soepel open en dicht gaat.

Ruud en je vader, bedankt.

Karel

Karel van Veen