Stalen wanden geven uw interieur een luxe uitstraling

Veel oudere woningen zijn voorzien met een klassieke voorkamer en achterkamer. Deze ruimtes worden gescheiden door een wand met een enkele of dubbele deur. U kunt deze scheidingswand een moderne en stijlvolle look geven, door gebruik te maken van stalen wanden. Een stalen wand bestaat uit een glaswand met stalen profielen. Ook de glasroedes zijn van staal, waarbij u de indeling van deze roedes zelf kunt bepalen. In deze stalen wanden is een enkele deur of een dubbele deur te plaatsen, zodat u de andere ruimte kunt betreden. Als deur in de stalen wand, kunt u kiezen voor scharnierdeuren, taatsdeuren of schuifdeuren. Naast de prachtige stijlvolle en luxe uitstraling, zullen stalen wanden de waarde van uw woning verhogen. 

Een stalen wand als mooie kamerafscheiding

Een fraaie stalen wand is zeer geschikt voor een stijlvolle afscheiding van ruimtes in uw huis. Heeft u een open keuken, dan kunt met een stalen wand een mooie afscheiding tussen de woonkamer en keuken maken. Een stalen wand is ook geschikt om van een zeer grote woonkamer een voor- en achterkamer te maken of om een aparte werkkamer te maken. U werkt dan afscheiden van de woonkamer, maar u blijft betrokken. Het glas in de stalen wand geeft niet alleen een luxe uitstraling, het is noodzakelijk om het gewenste daglicht door te laten. Natuurlijk is een stalen wand ook een prachtige doorgang tussen de woonkamer en de gang. Zodra uw gasten binnenkomen, zullen zij onder de indruk zijn van de stijlvolle entree. 

Een stalen kamerafscheiding van Brink Stalen Deuren

Brink Stalen Deuren is de expert in stalen deuren en stalen wanden. Neem dan ook contact met ons op als u een stalen kamerafscheiding wenst. Het samenstellen van een stalen kamersafscheiding kan bij ons geheel op maat. U bepaalt hoe de indeling van het glas wordt, het soort glas en hoeveel en welk soort deuren u in uw stalen wand wilt verwerken. Met een stalen kamerafscheiding op maat, heeft u een volstrekt unieke wand die u nergens anders zult tegenkomen. 

 

Tel nr : 0610141032

gelieve offerte aanvragen per e-mail aan te vragen en niet in het gastenboek te plaatsen

© 2017 - 2021 Brink-Stalen-Deuren | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel