Een stalen schuifdeur is een aanwinst voor uw woning

Het gebruik van staal voor binnendeuren en kozijnen is tegenwoordig een ware trend. Ondanks dat staal zo populair is, blijft het een uniek product die u niet vaak zult tegenkomen. Esthetisch is staal een echte aanwinst voor uw interieur. Staal heeft een zeer moderne en luxe uitstraling en zal in zowel een modern interieur als een klassieker interieur goed tot zijn recht komen. Als het om stalen binnendeuren gaat, dan heeft u verschillende opties, zoals een scharnierdeur, taatsdeur of een schuifdeur. Met een stalen schuifdeur bent u geen ruimte kwijt voor het openen van de deur en daarom is deze deur ook goed te plaatsen in kleinere ruimtes.

Een dubbele stalen schuifdeur is stijlvol en luxe

Heeft u de ruimte voor een dubbele stalen schuifdeur, dan is zeker aan te raden om hiervoor te kiezen. Een dubbele stalen schuifdeur kunt u gebruiken als u een grote ruimte wilt opdelen in twee ruimtes of als u een lange wand stijlvol wilt aankleden. U kunt ervoor kiezen om de dubbele stalen schuifdeur open te laten, zodat u alsnog één grote ruimte creëert of u sluit ze als u de ruimte duidelijk van elkaar wilt scheiden. Een dubbele stalen schuifdeur is voorzien van glas, zodat daglicht doordringt tot in de andere ruimte. Met een dubbele stalen schuifdeur op maat, bepaalt uzelf de vakindeling van het glas en of u helder glas of melkglas in uw schuifdeuren wilt hebben.

Stalen schuifdeuren bij Brink Stalen Deuren

Wilt u ook stalen schuifdeuren laten installeren? Neemt u dan contact op met Brink Stalen Deuren. Het gebruik van staal in onze deuren en wanden, is onze passie. In ons assortiment vindt u onze standaard stalen deuren, die al heel bijzonder zijn, maar u kunt ook kiezen voor stalen schuifdeuren op maat. Wij verwerken dan al uw wensen in uw stalen schuifdeuren. Of u nu een enkele stalen schuifdeur wilt, een dubbele schuifdeur of als u speciale wensen heeft omtrent het glas, wij kunnen de ideale stalen schuifdeuren voor u realiseren. 

Tel nr : 0610141032

gelieve offerte aanvragen per e-mail aan te vragen en niet in het gastenboek te plaatsen

© 2017 - 2021 Brink-Stalen-Deuren | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel