Een unieke entree met een stalen tochtportaal

Welk type woning u ook heeft, de entree van uw woning is erg belangrijk. Hier ontvangt u mensen en krijgen uw gasten een eerste indruk van de woning. U wilt dan ook een stijlvol entree. Niet alleen om een goede eerste indruk, een goed ontworpen ontvangsthal zal de waarde van uw woning verhogen. Waar u rekening mee moet houden bij de entree, is dat tocht niet gemakkelijk in uw woning kan komen. Dit zal uw woning minder comfortabel maken. Kies daarom voor een stalen tochtportaal. Een stalen tochtportaal zorgt voor een mooie overgang van uw hal naar de woonkamer en de kou wordt buiten gehouden.

Een stijlvol tochtportaal van staal zoals u wilt

Een tochtportaal van staal is niet alleen mooi voor u en uw gasten die uw woning betreden. Wanneer de woonkamer met het tochtportaal verbonden is, heeft u ook een stijlvolle entree in uw woonkamer. Een stalen tochtportaal stelt uzelf samen. Uiteraard is dit afhankelijk van de indeling van uw woning, maar u kiest de vlakindeling van het glas, het aantal deuren en of u gaat voor een stalen scharnierdeur, taatsdeur of schuifdeur. U zult geen spijt krijgen van een stalen tochtportaal. Staal in combinatie met glas, geeft uw woning en interieur een moderne en tijdloze look.

Kies voor een stalen tochtportaal op maat van Brink Stalen Deuren

Lijkt een stalen tochtportaal u ook een goede aanvulling voor uw woning? Neemt u dan eens contact op met Brink Stalen Deuren. Bij ons heeft u keuze uit diverse standaard ontwerpen, maar wij kunnen ook een stalen tochtportaal op maat voor u maken. Wij vinden een goed contact met de klant erg belangrijk. Dit stelt u in staat om al uw wensen omtrent een stalen tochtportaal te bespreken en zorgen wij voor een perfect eindresultaat. Wij maken uw stalen tochtportaal op maat in onze eigen werkplaats tegen zeer redelijke prijzen. Vraag bij ons een offerte op en zie wat er mogelijk is.

Wilt u graag meer informatie of een offerte? Neem gerust contact met ons op.

Tel nr : 0610141032

gelieve offerte aanvragen per e-mail aan te vragen en niet in het gastenboek te plaatsen

© 2017 - 2021 Brink-Stalen-Deuren | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel