Een dubbele taatsdeur straalt klasse en luxe uit

Wenst u uw binnendeur(en) te vervangen of wilt u een ruimte afscheiden? Binnendeuren dragen in belangrijke mate bij aan uw interieurstijl en aan de uitstraling van uw woning. De keuze voor binnendeuren is dan ook erg belangrijk. Gaat u voor een moderne en strakke uitstraling van een bijzondere deur? Ga dan voor een stalen taatsdeur. Deze deur kan geplaatst worden zonder kozijn, omdat de deur hier niet mee verbonden is. Een taatsdeur heeft verbindingspunten met de vloer en het plafond en draait om zijn eigen as. In combinatie met staal en glas, is een bijzondere en luxe uitstraling verzekerd. Heeft u een grote doorgang, dan kunt u ook kiezen voor een dubbele taatsdeur.

Dubbele taatsdeuren maken uw ruimte groter

Ook al heeft u een kleine ruimte, met dubbele taatsdeuren is het mogelijk om de ruimte optisch groter te maken. Daarnaast geven dubbele taatsdeuren een nog luxere uitstraling dan een enkele taatsdeur. Omdat u geen kozijnen nodig heeft, zullen de deuren groter zijn en een gemakkelijke bediening blijft gegarandeerd. Taatsdeuren kunnen namelijk in twee richtingen draaien. Heeft u niet de ruimte voor taatsdeuren? Dan is het mogelijk om te kiezen voor dubbele schuifdeuren. Mede door de aanwezigheid van staal en glas in de deur, zullen dubbele taatsdeuren een zeer fraaie aanvulling voor uw interieur zijn.

Dubbele taatsdeuren op maat laten maken door Brink Stalen Deuren

Brink Stalen Deuren is ontstaan vanuit een passie voor staal. Mede door onze ervaring en vakkennis, mag u van ons zeer hoge kwaliteit verwachten. Wanneer u dubbele taatsdeuren wilt laten plaatsen, dan kun u kiezen voor dubbele taatsdeuren op maat. Wij verwerken al uw wensen in de deuren. Zo heeft u keuze uit een bepaalde vlakverdeling, maar ook of u doorzichtig glas wilt of matglas. Toch kunnen wij uw dubbele taatsdeuren tegen lage prijzen leveren. Wilt u meer weten over onze werkwijze of hoe u een ontwerp van dubbele taatsdeuren op maat kunt aanleveren? Neemt u dan gerust contact met ons op.

Wilt u graag meer informatie of een offerte? Neem gerust contact met ons op.

Tel nr : 0610141032

gelieve offerte aanvragen per e-mail aan te vragen en niet in het gastenboek te plaatsen

© 2017 - 2021 Brink-Stalen-Deuren | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel