Verlies geen ruimte met een stijlvolle stalen schuifwand

Wilt u ruimtes van elkaar afscheiden door middel van een fraaie en tijdloze stalen wand met glas? Een stalen wand bestaat uit stalen schermen die als afscheiding dienen, met één deur of een dubbele deur. Heeft u niet veel ruimte, dan kan een scharnierdeur of taatsdeur de nodige ruimte in beslag nemen. Een openslaande deur heeft nu eenmaal een bepaalde draaicirkel. Heeft u deze ruimte niet? Dan kunt u nog steeds een fraaie stalen afscheiding plaatsen, door middel van een schuifwand. Een wand met schuifdeuren zal geen ruimte innemen en tevens hoeft u niet op het design in te leveren.

Een stalen schuifwand zoals u het wenst

Een stalen schuifwand kan diverse afmetingen en vormen hebben. Wel moet u er rekening mee houden, dat de schuifwanden weg kunnen schuiven achter de stalen schermen. Zo kunt u alsnog kiezen voor een strikte afgesloten ruimte of een open ruimte als u de schuifdeuren openlaat. Uiteraard is de stijl van de stalen schuifwand het belangrijkste. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een bepaalde vlakverdeling of voor mat glas om privacy te creëren. De stalen schuifdeuren zijn van een zware en stevige kwaliteit, zodat u van een soepel schuifsysteem gebruikmaakt. Met een stalen schuifwand heeft u een unieke wand die u op geen andere plek zult tegenkomen.

Een stalen schuifwand op maat door Brink Metalen Deuren

Iedereen heeft zo zijn eigen wensen omtrent een stalen schuifwand. Geen schuifwand hoeft daarom hetzelfde te zijn. U kunt bij Brink Metalen Deuren uiteraard kiezen uit enkele standaard schuifwanden. Maar heeft u een eigen ontwerp, dan is het mogelijk om door ons een schuifwand op maat te laten maken. U bepaalt hoe de vakverdeling wordt en de vorm en indeling van de schuifwand. U krijgt dan altijd een unieke schuifwand die volledig aan uw wensen en eisen voldoet. Mail ons uw wensen, dan maken wij een offerte voor u op.

Wilt u graag meer informatie of een offerte? Neem gerust contact met ons op.

Tel nr : 0610141032

gelieve offerte aanvragen per e-mail aan te vragen en niet in het gastenboek te plaatsen

© 2017 - 2021 Brink-Stalen-Deuren | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel