Een stalen taatswand als bijzondere room divider

Heeft u een grote ruimte die u wilt opdelen in meerdere ruimtes? Dan zijn er verschillende mogelijkheden om een fraaie wand te plaatsen. Dit kan uiteraard op de traditionele wijze, door een wand te metselen met een deur. Maar wilt u een room divider die er strak en modern uitziet en waardoor het mogelijk is om voldoende daglicht naar binnen te laten komen? Dan kunt u kiezen voor een stalen taatswand. Een stalen taatswand bestaat uit één of een dubbele taatsdeur, samen met stalen schermen. U heeft hiermee een zeer stabiele scheidingswand die er luxe en stijlvol uitziet.

Stalen taatswanden in allerlei vormen

Stalen taatswanden kunnen in allerlei vormen voorkomen. Iedere woning is verschillend en iedereen heeft zijn eigen wensen. U kunt een grote woonkamer scheiden met een stalen taatswand om een voor- en achterkamer te creëren of misschien wilt u wel een mooie afscheiding tussen de woonkamer en keuken? Het is ook mogelijk om een moderne en tijdloze entree te maken door een een stalen taatswand te plaatsen tussen de hal en de woonkamer. Een ding weet u zeker, met stalen taatswanden heeft u altijd iets heel bijzonders in huis. Of u nu voor een standaard taastwand kiest of voor een taatswand op maat, een stalen taatswand is altijd een meerwaarde voor uw woning.

Een stalen taatswand op maat door Brink Stalen Deuren

Het plaatsen van een stalen taatswand vergt expertise. Schakel daarom Brink Stalen Deuren in voor uw stalen taatswand op maat. Wij kunnen iedere stalen taatswand voor u op maat maken. Naast één taatsdeur in de wand, is het ook mogelijk om te kiezen voor de dubbele taatsdeuren of schuifdeuren in plaats van scharnierdeuren. Een stalen taatswand op maat, houdt ook in dat uzelf de vakverdeling kunt kiezen voor de wand en deuren of voor helder glas of melkglas. Stuurt u ons gerust een e-mail met uw wensen, dan stellen wij een offerte voor u op.

Wilt u graag meer informatie of een offerte? Neem gerust contact met ons op.

Tel nr : 0610141032

gelieve offerte aanvragen per e-mail aan te vragen en niet in het gastenboek te plaatsen

© 2017 - 2021 Brink-Stalen-Deuren | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel