Krijg veel daglicht binnen met een unieke taatsdeur met zijlicht

Als het om unieke binnendeuren gaat, dan kunt u niet om een stalen taatsdeur heen. Er zijn twee redenen wat dit een unieke deur maakt. Een taatsdeur is een deur die niet met één van de stijlen van het kozijn is verbonden, maar om zijn eigen as draait. De draaipunten bevinden zich aan de boven- en onderzijde van de deur. Ook de stalen profielen van de deur zorgen voor een unieke, tijdloze en stijlvolle uitstraling. Tevens heeft u met een stalen taatsdeur hoogwaardige kwaliteit in huis. Ondanks dat de taatsdeur uit glas bestaat, kunt u behoefte hebben aan meer daglicht. Kies dan voor een taatsdeur met zijlicht.

Taatsdeuren met zijlicht zoals u wenst

Taatsdeuren met zijlicht zijn in alle opzichten unieke deuren op maat. De afwerking van de vakverdeling in de deur en eventueel in het zijlicht bepaalt uzelf. Kiest u voor een verdeling in drie vakken of vier vakken? Misschien heeft u wel u eigen ideeën over de vakverdeling? Dit is mogelijk. U kunt kiezen voor een eigen unieke vakverdeling met zowel horizontale of verticale profielen. Het is zelfs mogelijk om geen profielen te gebruiken, maar te kiezen voor een stalen taatsdeur met zijlicht uit volledig gehard glas. Met taatsdeuren met zijlicht creëert u net dat beetje daglicht die u nodig heeft. Uiteraard draagt het zijlicht mede bij aan de luxe uitstraling van uw taatsdeur.

Taatsdeur met zijlicht op maat bij Brink Stalen Deuren

Wilt u ook een deur die u nergens anders zult tegenkomen? Ga dan voor een een taatsdeur met zijlicht op maat van Brink Stalen Deuren. Wij zijn gespecialiseerd in stalen deuren en wanden en als expert heeft staal voor ons geen geheimen. Daarom maken wij graag voor u een taatsdeur met zijlicht op maat. Wilt u uw wensen omtrent een taatsdeur met zijlicht laten uitkomen? Neem dan contact met ons op en geef uw wensen aan ons door, wij zullen u zeker kunnen helpen.

Wilt u graag meer informatie of een offerte? Neem gerust contact met ons op.

 

Tel nr : 0610141032

gelieve offerte aanvragen per e-mail aan te vragen en niet in het gastenboek te plaatsen

© 2017 - 2021 Brink-Stalen-Deuren | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel