Een stalen deur met glas in uw huis

Bent u op zoek naar een nieuwe deur in uw huis en wilt u hier graag eens met een specialist over praten? Neem dan vandaag nog contact op met Brink Stalen Deuren. We maken voor u een prachtige stalen deur op maat. Waarom zou een deur altijd van hout moeten zijn, als het ook mogelijk is om een deur in uw huis op te hangen die echt uniek is? De deuren die wij maken zijn stevig en duurzaam en zien er zeer strak en stijlvol uit. We maken voor u een stalen deur met glas, die u op de door u gewenste manier in uw huis komt plaatsen. Zo kunnen we bijvoorbeeld voor u een taatsdeur maken.

U wilt een stalen deur met glas?

Stalen deuren met glas zorgen voor een uniek element in uw inrichting. Waar een deur normaal gesproken licht tegenhoudt, daar kunt u er met een dergelijke deur op rekenen dat deze juist extra veel licht doorlaat. U kunt hierbij zelf aangeven hoe de stalen deur met glas er precies uit moet komen te zien. Daarbij heeft u ook de keuze uit verschillende kleuren. Indien u kiest voor een taatsdeur, dan maakt u de keuze voor een deur die naar beide kanten open kan gaan. Deze deur bevestigen wij hiervoor aan uw plafond en vloer.

Meer weten over een stalen deur met glas op maat?

Neem gewoon even contact met ons op als u meer wilt weten over de mogelijkheden die u bij ons heeft. We hebben een deur voor u die helemaal in uw inrichting past. Samen met u gaan we bekijken hoe we deze deur zo maken dat u er helemaal happy mee bent. Als u kiest voor stalen deuren met glas, dan haalt u een deur in huis die lang meegaat en die tegen een stootje kan. Een deur die daarbij ook goed schoon te houden is. Wilt u ook zo'n duurzame deur? We staan altijd klaar om de mogelijkheden op dit gebied eens met u door te nemen.

Tel nr : 0610141032

gelieve offerte aanvragen per e-mail aan te vragen en niet in het gastenboek te plaatsen

© 2017 - 2021 Brink-Stalen-Deuren | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel