Een taatsdeur op maat laten maken

Wilt u een mooie nieuwe deur in uw huis of kantoor laten maken? Overweeg dan eens om een taatsdeur aan te schaffen. Dit is een bijzonder soort deur die u zonder enige problemen in uw huis kunt laten installeren. Bij Brink Stalen Deuren maken wij voor u taatsdeuren op maat. We vinden het belangrijk om voor u een deur te produceren die er mooi uitziet, maar die daarbij ook nog eens van de hoogst mogelijke kwaliteit is. Zo weet u zeker dat u een deur in huis haalt die een mooi nieuwe element aan uw inrichting toevoegt en waar u vele jaren van kunt genieten.

Een taatsdeur op maat

Misschien vraagt u zich af wat een taatsdeur precies is? Dit is een speciaal soort deur die om zijn verticale as draait. Hij wordt niet zoals een gewone deur aan de muren gemonteerd, maar juist aan het plafond en aan de vloer. Hierdoor kan deze deur op een hele andere manier opengedaan worden dan een standaard deur. Dit maakt het onder andere mogelijk dat een taatsdeur zowel naar binnen als naar buiten open kan draaien. Het effect hiervan mag met recht uniek genoemd worden. We raden u dan ook aan om eens te bekijken wat er op het gebied van taatsdeuren allemaal mogelijk is.

Meer weten over onze mooie taatsdeuren?

Bij Brink Stalen Deuren maken we graag een mooie taatsdeur op maat voor u. We hebben veel ervaring met het maken van dit soort deuren en gaan dan ook graag eens met u bekijken wat uw wensen zijn. Aan de hand van deze wensen zorgen wij er dan voor dat u de deur krijgt die uw inrichting helemaal afmaakt. Wilt u hier meer over weten? U kunt altijd even een kijkje nemen op onze website om voorbeelden van onze deuren te bekijken, maar we staan ook klaar om dit in een persoonlijk gesprek met u door te nemen.

Tel nr : 0610141032

gelieve offerte aanvragen per e-mail aan te vragen en niet in het gastenboek te plaatsen

© 2017 - 2021 Brink-Stalen-Deuren | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel